Purpelex - jak wrażenia po przesiadce?
Pierwsze wrażenia takie:
Ale duuuży ekran, wooow. Z początka wydawało mi się, że może to być problem, ale teraz się przyzwyczaiłem i na małego sgs'a źle mi się paczy
Telefon jest błyskawica, aplikacje otwierają się w momencie dotknięcia ekranu, ani razu nie miałem zacięcia ani nic. Dwa dni od zakupu dostałem aktualizację do JB wtedy tel jeszcze bardziej przyśpieszył.
GPS łapie fixa w dosłownie 2s! Tym jestem naprawdę zaskoczony i to mnie wkurwiało, ze w sgs1 musiałem sporo czekać na fixa.
Aparat robi zajebiste fotki i jest mega szybki.
Wszystkie obecne gry hulają i będą hulać wszystkie do zakupu kolejnego telefonu
Ludzie czepiają się jakości wykonania - nie mam zielonego pojęcia czemu, plastik z tyłu jest twardy, solidniejszy niż w jedynce, dobrze spasowany i nieskrzypiący. Dodatkowo za niewiele można kupić amelinową klapkę!
Czepiają się też pentile, mnie to krzywdy kompletnie nie robi, widać te piksele ale co z tego - nie po to mam wyświetlacz 4,8" żeby z odległości 2cm na niego patrzeć. Poza tym na retinie w The New iPad tez widać piksele
Jak na razie jestem mega zadowolony, chociaż nie było w tym wypadku takiego wow, jak pierwszy raz wziąłem sgs do ręki
Czekam tylko jak przyjdzie mi etui i będę mógł przestać obchodzić się z S3 jak z jajkiem ;P