Mam ESP Eclipse Custom 22 progi z 24,75 i ostatnio jakoś mi nie leży, jakoś ciasnawo mi się zrobiło pod paluchami, pewnie parę kilo przybyło Flaże jakoś cienko wchodzą, dlatego pomyślałem nad zmianą, po co mam wydawać np 7-8 tyś na jakiegoś standarda z taśmy, czas mi nie przeszkadza, więc wole zrobić customa i poczekać, myślę że to lepszy deal nie??
Posty połączone: 16 Sty, 2012, 09:53:55
Nie urażam się ani nic, 1 osoba mi napisała odpowiedzi na moje pytania, mam gite z flojdem i bez, flojd mnie wkurza jednakże generalnie go lubie, myślę że zastosowanie blokowanego mostka jest dość sensowne, jak mi się zachce z powrotem flojda to go odblokuje i będę miał flajda.
Posty połączone: 16 Sty, 2012, 09:56:53
Po za tym dział Custom polega na, rozumiem chwaleniu się jaką to ma się customową gite tak? Nie można spytać się bardziej doświadczonych ludzi co mają swoje customy 1 lub 2 lub ile tam ma git o rade?
No mozna sie pytać i trzeba ale idąc do lutnika niestety warto mieć sprecyzowane poglądy. To tak z dbałości o Twoją kieszeń
. Koledzy to dobitnie wytłumaczyli. Wiekszość forumowiczów twierdzi ze flojd to zło, ja tylko z musu ew kosztów flojda lub czegoś podobnego, do 8-ki wole zdecydowanie wiosło z flojdem i to nie ułomnym czytaj zablokowanym tylko pełnowartościowym z zajebistym flutterem. Ale zaraz poleca teksty ze to syf
a ja na ten przykład mam to w dupie
. I kogo posłuchasz ? dalej bedziesz tzw gówno wiedział, dopóki sam siebie nie określisz. Skala, kurwa facet jak to różnie brzmi, różne naciągi strun, zupełnie inne granie na 27" i na 25,5. Ludziska maja rację bo nikt nie jest w stanie powiedzieć Tobie czego Ty sam potrzebujesz. Można sugerowac zwracać uwage na różnorodnośc problemów i tyle, NIC więcej.