No ale MFC-101 trochę kosztuje, a boss FC-300 mniej, a stroić się jest bardziej ''COOL
'' jak stoisz tyłem do publiczności
Gluchy3845 grałeś może już jakiś koncert na tym HD, bo mam znajomych co tez mają ale jeszcze nie grali a też mówią że da się pod linie go wpiąć no i kosztuje niewiele. Mi osobiście szkoda tego Basha sprzedawać, ale mam dosyć babrania się z kabelkami i dźwigania tego wszystkiego, a v2 jest taka że mam przed sobą tylko FC-300, będzie to razem ważyło powiedzmy 20kg niecałe, jedna walizeczka która wejdzie do każdego samochodu i jestem zrobiony na cacy, dlatego najchętniej bym tak zrobił, choć no nie ma co ale taki pomysł trochę będzie mnie kosztować, a v1 i v3 trochę zaoszczędzę i dodatkowo jakiegoś customa od lootnicka albo od RANA zrobiłbym. A z linią jaki problem widzisz??
Widziałem wiele osób co kupiło sobie fractala i do tego końcówke mocy i kolumny ale wtedy to wychodzi praktycznie na to samo co w v1 jest tego dużo waży sporo, kabli milion więc nie czaje, od biedy to mógłbym kupić tylko fractala i bossa, fractal ma w sobie stroik, a w PL nie ma takich scen żeby mieć system bezprzewodowy. Niestety ale muszę się przyznać że jest ze mnie taki chomik trochę i ciężko mi się rozstać ze sprzętem szczególnie ze lubię tego Basha a w dodatku teraz jest MKV i mnie korci :/ No i jeszcze wpadłem na pomysł HD PRO kupić i kontroler midi ale, po pewnym czasie doszedłem do wniosku że to jest strata pieniędzy jak można mieć to samo w HD 500 i jest w tym kontroler
. A tak swoją drogą to Fractal fractalem ale czy rzeczywiście cena warta jest tego?? HD 500 nie da rady??