Autor Wątek: Symulacje vs "real thing". Ostateczna Konfrontacja.  (Przeczytany 35666 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Owszem, na lampie kręcimy jedną gałeczką i osiągamy zamierzony efekt, natomiast na cyfrze Wróbel musi pokręcić trzema gałeczkami, wcisnąć enter 45 razy... i zamierzony efekt również osiąga. Postęp Panowie, postęp.

Gdzie tu postęp? Po drugie - przyjmijmy, że jestem upośledzony technicznie i trudno przyswajam wiedzę informatyczną. I ok. Moja strata.

Natomiast napisałem w pierwszym poście, że nagrywałem przez symulację pluginów i fizycznego 11R i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń co do soundu wydobywającego się z monitorów. Natomiast odczułem brak efektu "wow" grając na fizycznej paczce z fizyczną końcówką (niepotrzebnie pisałem, że przez RK, bo się Yony bezsensownie wkurwił we "wkurwach", mam wrażenie :D)
Chciałbym tylko, żeby mnie ktoś wyprowadził z błędu i napisał, że może coś zjebałem w wysyłce sygnału z procka np? Czy to tylko moja histeria, czy rzeczywiście "nie chce dmuchać"? Bo to, że dźwięk "z przodu" jest ok, to już dwukrotnie ustaliliśmy.

EDIT:
Yony - ok, cofam. Nie pisałem w pierwszym poście, że grałem na 11 R przez RK, ale fakt - miałem kiedyś jednego. Może to przypadkowa koincydencja, ale wziąłem do siebie Twój post. Po prostu samochód kombi kupiłem sobie głównie do wożenia mojego ego z tyłu ;)

« Ostatnia zmiana: 23 Wrz, 2011, 22:38:51 wysłana przez wrobelsparrow »