Specjalnie jeszcze raz przejrzałem regulamin, nie znalazłem takiego punktu nigdzie, może mi umknął. Chciałem pomóc i sprawę stawiałem uczciwie, więc nie uważam, abym zrobił cokolwiek nie tak (co innego, gdybym właśnie twierdził, że znam te słuchawki bdb, kiedy tak nie jest). Miejcie też na uwadze, że napisałem tu o słuchawkach ~100zł, a nie jakimś poważniejszym (i kosztującym coś) sprzęcie - prawda jest taka, że w takich topikach raczej moich postów nie uświadczycie, a już na pewno nie tego typu. Tutaj natomiast uznałem, że jestem na tyle pewien tej informacji, że mogę się nią podzielić i uważam, że czepiać się tego moglibyście, gdybym kłamał odnośnie mojego doświadczenia z nimi, a tak to właśnie pozostawiłem ocenę przydatności informacji zainteresowanemu. Jeśli jest to aż tak wielki grzech, to postaram się zapamiętać, aby go nigdy więcej nie popełnić, jednak jak już mówiłem - niejednokrotnie się z tego typu wypowiedziami spotykałem odnośnie gratów wartych grubszą kasę i jakoś nikt nigdy tego nie ścigał. No ale niech wam będzie. Mea culpa, dobrymi chęciami (i uczciwością) piekło wybrukowane.