myślałem nad MF350 ale szczerze... ...jeżeli miałbym kupić coś takiego i używać to z jakimkolwiek multiefektem albo z moim Bossem GT-8 no to wolę swoje stare połączenie tego właśnie Bossa z końcówką Rocktrona. Kurwa niepotrzebnie ją sprzedałem. Heh pieniochy się rozlazły, a warhead już mi jej nie odeśle
Widzę full wypowiedzi ale tak jak sądziłem nie ma faworyta spośród tego typu wzmacholi. Może ktoś coś jeszcze doda, mam nadzieję.
W każdym razie chopy powiem Wam tak : miałem paczkę Marshalla 4x12 - zmodowaną na stereo ale sygnał wchodził jednakowy na każdy kanał mono (każdą parę głośników). Sygnał wchodził z dwóch kanałów Rocktrona Velocity 100 (2 x 55W 4ohm) później (2 x 28W 16ohm). Do rocktrona wchodził sygnał z dwóch kanałów Bossa GT8. Zero siary, mocny sygnał, naprawdę ustawiony dobry przester po dwóch latach dłubania w Bossie. Strasznie podobał mi się ten sound. Szkoda, że tego nie nagrałem. Oczywiście to nie była lampa ale sound podobał mi się bardziej niż z hybrydowych głów i ich wbudowanych bzyczków.
Miałem w planach budowanie lampowego racka ale olałem to na korzyść głowy jak dowiedziałem się, że Powerball ma dobrą bramkę szumów. No jest cisza - kocham to
Chciałbym też kiedyś dostać w swoje łapska jakąś doskonałą hybrydę 100-300W no ale jak widać nie ma faworyta.
Czy ktoś kiedyś miał w łapskach Randalla WARHEAD'a ??