https://web.facebook.com/SaNaSwieciePlytyOKtorychNieSniloSieMlodymKlerykom/"UWAGA KONKURS Z NAGRODAMI!
Kochani, pisałem tu o wielu zabawnych rzeczach, ale o takiej chyba jeszcze nigdy. Otóż wyobraźcie sobie zespół - nie jakiś tam mały lokalny band, ale taki przez duże Z, który działa od dobrych 30 lat, żyje z muzyki, wydaje płyty dla dużych zachodnich wytwórni, gra na całym świecie, uważany jest za polski towar eksportowy... i kompletnie nie potrafi w internety. I wyobraźcie sobie lidera tego zespołu, typa po pięćdziesiątce, który w przerwach między tymi koncertami, gdzieś między Japonią, Chinami a Tajwanem, czyta sobie w sieci heheszki na temat nowej płyty swojej załogi, po czym wzywa swojego wiernego giermka i rozkazuje mu zrobić imienną listę ze zdjęciami wszystkich tych złych trefnisiów, którzy raczą sobie żartować z jego Wielkiego Zespołu, po czym poleca mu przygotować kopie tej listy i rozdawać na polskiej trasie ochronie, która ma nakaz wypraszać z klubów delikwentów z adnotacją pt. "tych panów nie obsługujemy". Co więcej, panowie z listy dostają też automatycznego bana na wszystkich stronach związanych z zespołem, na stronach wydarzeń związanych z zespołem i w innych podobnych miejscach... No i tu właśnie dochodzimy do meritum...
UWAGA, NAGRODY RZECZOWE
Oferuję niniejszym, całkiem poważnie i oficjalnie, DOBRĄ PŁYTĘ (będzie kilka opcji do wyboru, same fajne rzeczy z różnych gatunków) dla tej osoby, która DOSTARCZY MI ZDJĘCIE LISTY PRZYGOTOWANEJ PRZEZ TEN ZESPÓŁ I ROZDAWANEJ NA TRASIE OCHRONIARZOM.
Serdecznie zapraszam do zabawy!
PS: Nazwy zespołu nie wymieniam, bo wszyscy wiedzą, o kogo chodzi."