Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
mam ustny egzamin z kolesiem szeroko uznawanym za pedała
[Pt 14:10] <wujo Batman> jest w lodówce, odkrój se[Pt 14:05] <Semedi> uff kupĘ chcĘ
nad-błędna interpretacja
Większość myśli, że niczym Guns'n'roses wjedzie za friko na chuju do raju
SpoilerMać, dałeś radę, ale umówmy się, że to nie był poziom noblowski
jest moc ! marze o takiej , Dino mimo brzucha wyglada jak napierdalacz
mi sie własnie podoba wiosło takie mroczne !
jest moc !
włascwie moze masz racje Ale tak czy siak słyszałem wiele razy , jak cisna dinowi , ze jest słaby , a ja odpowiadałem sciagnij taby do kawąłków divine heresy i tyle : ) .
z burstem .
I żaden nie brzmiał na żywo tak dobrze jak ten Maxon z You Tube.
Cytat: 'Choice' pid='116841' dateline='1307367660'Cytat: 'miklo' pid='116838' dateline='1307366792'Zmień spodnie na jakieś bardziej przewiewne, to Ci w chuj tak ciepło nie będzie.mam w huja przewiewne spodnie i nadala jest mi w huja gorąco. Nekrofilia jest dobra na schłodzenie chuja, tylko trup musi być prosto z lodówki.
Cytat: 'miklo' pid='116838' dateline='1307366792'Zmień spodnie na jakieś bardziej przewiewne, to Ci w chuj tak ciepło nie będzie.mam w huja przewiewne spodnie i nadala jest mi w huja gorąco.
Zmień spodnie na jakieś bardziej przewiewne, to Ci w chuj tak ciepło nie będzie.
przecież ich radiostacje to nic innego jak CBradio - jeżeli masz trochę lepszy sprzęt to bez problemu wychwycisz sygnał ( a zastanawiałeś się kiedyś jak to jest - dzwonisz na policję, że miałeś dzwona autem , a za 5 min podjeżdża laweta ?)
Cytuj[...]aferoman[...]chańba[...]
[...]aferoman[...]chańba[...]
uknół