Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 179239 razy)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Sprawa wygląda następująco: wietnamczyk który składał to wiosło do kupy przesadził z przykręcaniem ramki z jednej strony i nie dość że krzywo to zrobił, to jeszcze wyrobił gwint, więc ramka trzyma się tylko z jednej strony. Jakoś nigdy nie mam tych 12 zeta żeby ją kupić i wymienić, szczególnie że znając mój talent sam i tak bym tego nie naprawił.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
a nie możesz delikatnie zalac otworu jakimś klejem i wydrażyć w tym nowego otworku?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Pewnie w końcu pójdę z tym do lutnika - niedługo w sumie zanoszę tam gitę, ale na generalną regulację a na takie rzeczy to już kasy pewnie nie będzie...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Online wuj Bat

• Pr0
Oddam w sprytne ręce futerał skórzany do Samsung Galaxy S. Wsadzę w kopertę, żebym tylko na znaczek dostał.
Paczki z głów!

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
DiMarzio Clip Lock Strap, czarny, tyle, że bez Clip Locków. Jeśli ktoś chętny i chce mieć pas na stałe we wiośle, to wystarczy odkręcić zaczep, wypalić dziurkę w pasie, przykręcić zaczep i wuala.

Edit: Fotka.

« Ostatnia zmiana: 11 Lip, 2011, 09:30:02 wysłana przez Trzynasty »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Czy ma ktoś na oddanie gałki do potów? Potrzebuje dwie sztuki w kolorze czarnym...
B ( o ) ( o ) B S

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Mam takie epiphonowskie:

Tylko troszkę podniszczone. Jedna jest w szufladzie drugą mogę wygrzebać.
Omlet, to w koncu ramka ci poszła czy co? Bo po tym co napisałeś to wnioskuję, że otwór w drewnie rozjebało.
« Ostatnia zmiana: 14 Lip, 2011, 22:45:41 wysłana przez Thoth »
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
niee, takie wlasnie mam, potrzebuję do flejma i w sumie najładniej sie prezentuja zwykle metalowe :)
Ale dzieki za checi :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
W sumie któryś z moich dwóch paździerzy powinien mieć zwykłe metalowe, jeśli Thoth podeśle mi te swoje ( bo na wygląd już nic im nie zaszkodzi :P ), to ja mogę Ci wysłać moje. Tylko rano obczaję co za jedne tam są, bo teraz nie chce mi się odkopywać case'ów.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Dobra to jutro jak wykopię to ci dam znać.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
może przełóżmy te wymianę na za dwa tygodnie, bo jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie w kraju a do netu pewnie też nie bede miał dostępu, nawet w komórce :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
2 x Marshall MG 10CD. Może ktoś lubi grać w stereo. Wyposażone w emulację wyjścia liniowego, do grania w domu idealne.
Darmo dostałem, darmo oddaję, jedynie za przesyłkę chciałbym jakieś 40 zeta.

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
biore :)
i always go full retard

Offline JC

• Prawie użytkownik
  • Coffee Anal
Trzynasty sprawdź PW, biorę tego Marshalla
Satanizm jest zajebisty! Sprzedam
It's only rock'n'roll but I like it

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
jakby co, to ja się piszę na jednego gdyby ktoś zrezygnował :P

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Podzieliłem między 2 pierwsze osoby. Jeśli drugi chętny nie odezwie się na priv, wędruje do davqoniu.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
dobra bierz go davqoniu ;(
i always go full retard

Offline davqoniu

• Gaduła
dzięki sify11, przyda się :)

Ja mam do oddania kabelki minijack-minijack o dł. ok 1m. Mam bodaj 7-8 sztuk. Oddam za koszt wysyłki :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Minijack tzn. taki em pe trójkowy, czy ten mniejszy jeszcze? Bo jak zwykły, słuchawkowo-empetrójkowy to przygarnę bardziej niż chętnie.

Offline davqoniu

• Gaduła
no, ten mp3kowy (3,5mm).

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ło, ło, ło! To się piszę!

Offline shitol

• Gaduła
mp3 by mi się przydała ale do wawy się nie wybieram ;(

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Zorro, to ja klepię ten telefon, przyda mi się bardzo. Mroku go odbierze, jak zawiezie 11R. Pasi?

Offline davqoniu

• Gaduła
Rachet, weź się zgłoś na PW, bo tak to mi umknie :P

Dodatkowo, mam do oddania dwa radia samochodowe - powinny być sprawne, ale nie mam nawet możliwości sprawdzenia. Zasady jak wcześniej - oddam za koszt wysyłki.

Offline Pneumonia2

• Pr0
Jakieś w miarę przyzwoite te radia? mam starego 20 letniego kaseciaka w 190 i już nawet kaset za bardzo to ciągnąć nie chcę a na dodatek przerywa lewa strona.