A wiec, Sinner? 
Od Dexterka już sie dowiedziałem co chciałem, Twoja kolej 
Co? Tak z siebie?

)))) Troche nie chce mi sie dzisiaj produkowac, ale tak po lebkach to: Mam w planach kilka replik MXR'w, kiedy mowie replik, mam na mysli 100% repliki (minus nazwe producenta, tu sypne imie lub ksywke mojego synka). Repliki beda dokladnym odzwierciedleniem oryginalow z uwzglednieniem materialu na plytke, samego layoutu, te same typy czesci, ten sam brak true bypassu

itd, itp, w sklad zestawu replik (po 2 szt, wszystkie zostaja w rodzinie) wejdzie Phase90 (sie robi, tylko clo przejelo mi puszki), D+ wlasnie i Dunacomp. Dlaczego 100% repliki? Bo to jest dopiero zabawa, mialem tak z supafuzzem, zero latwizny, budowa takiego efektu to walka, efekt finalny daje orgazmiczne poczucie spelnienia
Jesli o taki typ budowy Ci chodzi to pyknij mi mejla, podesle Ci layout na replike i kilka wskazowek, ale od razu mowie, ze nie bede odpierdalal roboty za Ciebie, nie rozumiesz czegos, pytaj, za free nic nie dostaniesz. Jak poprostu chcesz zrobic efekcik i standardowy layout z tonepada, czy ggg Ci zagwarantuje dostateczny ladunek samospelnienia, to pierdol to i nie zawracaj mi dupy mejlami