Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Znaczący gitarowy upgradeSpoilerSpoilerKażda przyklejona bombka dodaje gainu, portret pamięciowy robi więcej dżyndżyn
Cytat: Filun w 09 Lip, 2025, 18:50:26Znaczący gitarowy upgradeSpoilerSpoilerKażda przyklejona bombka dodaje gainu, portret pamięciowy robi więcej dżyndżynTak wygląda sygnatura Lyncha z alternatywnego wymiaru, w którym zamiast glamu gra black metal
Jeszcze w toku jest pomysł wymiany jednego klucza na złoty, jak się bawić to się bawićSpoiler
Wolność, odprawa z pracy i wypłata za niewykorzystany urlop trochę wyższa niż się spodziewałem.
Cytat: Rot w 31 Lip, 2025, 16:06:57Wolność, odprawa z pracy i wypłata za niewykorzystany urlop trochę wyższa niż się spodziewałem. Nie przepierdol tego na głupoty.
W końcu zamówiłem nowy interfejs, plus czeka mnie serwis roweru, i to by było na tyle jeśli chodzi o wydatki póki co. Już się wyrywałem żeby kupić sobie zabawkę za 5k, ale rozum wygrał (i wizja tego jak dziewczyna mnie wyśmieje jak to zobaczy).
Ty ciągle masz problemy z tymi babami, nie myślałeś żeby spróbować z chłopem?
Cytat: Mother Puncher w 01 Sie, 2025, 21:47:45Ty ciągle masz problemy z tymi babami, nie myślałeś żeby spróbować z chłopem?Cos mi sie przypomina ze gdzies juz widzialem ze mu raz juz to proponowales, za pierwszym razem moglem pomyslec ze to taki uszczypliwy komentarz ale teraz zastanawiam czy to nie jest czasem propozycja XD