Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ktoś doszedł do wniosku, że ten okręt i tak zatonie, więc trzeba go zatopić z paroma kozłami ofiarnymi, odciąć się od wszystkiego i zacząć z czystym rachunkiem.
W tę sobotę, zapomniałem podać datę
Cytat: lwronk w 11 Cze, 2015, 08:57:36W tę sobotę, zapomniałem podać datę Nagraj proszz, bo telewizji nie mam
@theremin to pisz jak będą jakieś dobre koncerciwa w Białymstoku, ja ostatnio mam kurwa taki zastój z łażeniem na jakiekolwiek imprezy że szkoda gadać, wczoraj tylko na rynku byłem i siedząc w barze słyszałem "musical"
Cieszy mnie nowy wzmak, jednocześnie pierwsza własna lampa. Nie jest specjalnie gainowy, ale i takie było założenie. Chciałbym też przy okazji podziękować @Razor89 za pomoc z elektroniczną stroną tego przedsięwzięcia. Na dniach będzie NAD, tylko muszę osłonę na głośnik ogarnąć
Cytat: lwronk w 12 Cze, 2015, 22:46:33Cieszy mnie nowy wzmak, jednocześnie pierwsza własna lampa. Nie jest specjalnie gainowy, ale i takie było założenie. Chciałbym też przy okazji podziękować @Razor89 za pomoc z elektroniczną stroną tego przedsięwzięcia. Na dniach będzie NAD, tylko muszę osłonę na głośnik ogarnąć Występeł w telewizorni się chwal, a nie NAD!
"czego Ci jeszcze brakuje"- dizajnu zeby się chłopaki na ss nie śmiali
spoko, tak się zgrywam. Trzymam kciuki nawet jak to będą szkaradki, bo przynajmniej coś robisz zamiast narzekac jak to jest chujowo wokół
Cytat: g-zs w 13 Cze, 2015, 21:39:39spoko, tak się zgrywam. Trzymam kciuki nawet jak to będą szkaradki, bo przynajmniej coś robisz zamiast narzekac jak to jest chujowo wokółTrochę narzekam, bo muszę niedługo przejść na działalność i mam wybór bycia ruchanym przez ZUS, albo dwa razy przez US a tak serio, to cieszę się z tego, że mogę to robić. Sprawia mi to masę frajdy i daje sporo satysfakcji