Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Mnie również, ale DAT COVER no :/
Meshuggah z DiCaprio już w tę niedzielę! (podobnież)
Ngd ( Obraz usunięty.)
Cytat: Sikor w 12 Cze, 2015, 14:40:33W przerwie na lunch kolega jechal do muzycznego w sprawie akustyka, to sie zabralem z nim,a tam na miejscu korzystajac z chwili dorwalem sie do Friedmana Small Box. Krotko: swietny!Ale potem wpialem sie do obok stojacego Bognera Helios i JA PIERDZIELE! No nie powiem, że nie zazdraszczam, jak zazdraszczam. Ja w przerwie na lunch mogę obskoczyć bar Teofilanka zwany Pedofilanką, oraz mega sklep z gitarami w którym mogę się wpiąć do Lajn siks mikro spajder oraz EVH 5150 (na moje straszne nieszczęście ten drugi już mam).
W przerwie na lunch kolega jechal do muzycznego w sprawie akustyka, to sie zabralem z nim,a tam na miejscu korzystajac z chwili dorwalem sie do Friedmana Small Box. Krotko: swietny!Ale potem wpialem sie do obok stojacego Bognera Helios i JA PIERDZIELE!
Cytat: wuj Bat w 17 Cze, 2015, 08:38:58Meshuggah z DiCaprio już w tę niedzielę! (podobnież)Łer ?
Tak, znasz ten konkretny egzemplarz?
I tyle w tym temacie. Chyba sobie na tapetę na fona wrzucę
Grałem na takim (ogrywałem parę minut na lewą rękę ) i kumpel, b. dobry gitarnik, co gra tylko na Soloistach, zapodał potem co to potrafi - i wstydu absolutnie nie było.