Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cieszy mnie wszystko co spotyka mnie odkąd przeprowadziłem się do Poznania. Absolutnie wszystko, a najbardziej to że właśnie wróciłem z castingu do bardzo zajebistego zespołu i na dodatek mnie przyjęli
Cieszę się, jak widzę coś takiego ( Obraz usunięty.)
Cytat: blackdahlia w 17 Paź, 2013, 22:55:30Cieszę się, jak widzę coś takiego ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
Cytat: mhrok lama w 18 Paź, 2013, 19:28:47Cytat: blackdahlia w 17 Paź, 2013, 22:55:30Cieszę się, jak widzę coś takiego ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)Chodziło mu o gitarę... Spoiler
Cieszy mnie koncert Jona Gomma, na którym byłem tydzień temu w Szczytnie. Zdecydowanie najlepszy gitarzysta akustyczny jakiego widziałem na żywo i na YT też Nie dość, że gra rewelacyjnie, z wyczuciem itd, to jeszcze świetnie śpiewa, kręci kluczami podczas gry i stepuje po efektach Jeśli ktoś nie wie kto to :Spoiler
Dostałem dzisiaj pracę w Empiku na dziale Muzyka i Multimedia!A najlepsze jest to, że w rozmowie kwalifikacyjnej pojechałem The Sixpounder, Tides From Nebula i wszystkim co mi wpadło do głowy
Nie masz sie z czego cieszyc
Jeszcze 1 tydzień i urlop w Anglii
Cytat: Dmaligator w 19 Paź, 2013, 19:55:28Jeszcze 1 tydzień i urlop w Anglii A Ty kurwełe, to nie za często te urlopy masz ?