Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pivovarit w 25 Wrz, 2012, 12:11:46Cytat: wuj Bat w 25 Wrz, 2012, 11:55:08Nie, żebym odradzał, ale na pewne akcje trzeba się nastawić...Tzn? Na co się musi programista przyszykować?Aktualizacja:Spoilerco byś powiedział, gdyby się okazało, że za źle skonstruowane zdanie w odpowiedzi mailowej możesz stracić pracę??...
Cytat: wuj Bat w 25 Wrz, 2012, 11:55:08Nie, żebym odradzał, ale na pewne akcje trzeba się nastawić...Tzn? Na co się musi programista przyszykować?
Nie, żebym odradzał, ale na pewne akcje trzeba się nastawić...
Cytat: terrormuzik w 25 Wrz, 2012, 19:19:21cieszą mnie kupione już bilety na krakowski koncert venetian snares Będę!
cieszą mnie kupione już bilety na krakowski koncert venetian snares
Co to znaczy "źle skonstruowane zdanie"? Przykład? Nie rusza mnie to,bo całkowicie rozumiem, że lepiej przemyśleć co się pisze i jak się pisze do przełożonych.
Cytat: pivovarit w 26 Wrz, 2012, 16:57:29Co to znaczy "źle skonstruowane zdanie"? Przykład? Nie rusza mnie to,bo całkowicie rozumiem, że lepiej przemyśleć co się pisze i jak się pisze do przełożonych.To znaczy, że w mailu (nie do przełożonego, czemu akurat?...) nie ma nic obraźliwego, nieprawdziwego, itd. tylko podajesz właściwą informację, ale "nie tymi słowy" - jak pisał Sienkiewicz. Nie rusza Cię to, bo... nie pracujesz w korpo )...
Nie ma jednego doktora na uczelni, więc mam wolny piątek, do tego wszystkiego w jednym uchu już zamontowałem tunel 1cm i na koniec dnia zjem sobie turecką pizzę, a nawet dwie B)
Niedziu, a na mojej niby nie ma mięsa? Chyba ktoś CI sprzedał coś innego albo wyrolował na 4 euro
pierwszy od dawna absolutnie WOLNY weekend!
Cieszy mnie że kupiłem sobie nowy zestaw sampli talerzy i zajebiście klikający zestaw sampli stopy