Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Mogę też poczymić?
Kormoran Rześkie
Cytat: Turgon w 11 Maj, 2012, 21:26:49Dobrze być znowu z kimś (;humbucker mode on
Dobrze być znowu z kimś (;
Cytat: Az w 11 Maj, 2012, 21:54:00Kormoran RześkieZaraz się zeszczam...
Bat wyrywa "na światowca".Mnie cieszy numerek z rana, nagrywanie metalurgów (pieniądze!) i kawa. Takie durne, a w sumie dobrze nastraja do nadrabiania zaległości na uczelni...A, no i 78kg
Cytat: mondomg w 12 Maj, 2012, 11:10:04Bat wyrywa "na światowca".Mnie cieszy numerek z rana, nagrywanie metalurgów (pieniądze!) i kawa. Takie durne, a w sumie dobrze nastraja do nadrabiania zaległości na uczelni...A, no i 78kg Jak to mówią numerek srana jak smietana A ze te 78 to zwyżkujesz ?
Eee tam pusz pula masz. Mnie cieszyło lutowanie mojego strata. 1vol i do gniazda
Cytat: Thoth w 13 Maj, 2012, 14:09:30Eee tam pusz pula masz. Mnie cieszyło lutowanie mojego strata. 1vol i do gniazda Po pierwsze nie ja, a po drugie pusz pull do splitowania bridżowego humba to w tym konkretnie przypadku żadna komplikacja. W dodatku praktycznie transparentna dla działania układu w podstawowej konfiguracji. W przeciwieństwie do tych zjebanych lp-podobnych wynalazków, gdzie jest potencjometrów jak nasrał a głupie trzy kabelki trzeba przeciągnąć przez cały korpus do tego tandetnie umieszczonego selektora pickupów, który wkurwia że o ja pierdolę randomowością swej lokalizacji
A tymczasem cieszy mnie taki wydok na łożu mym:( Obraz usunięty.)
Mondo, i jak ten Skervesen i Blackat ?