Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Jak ktoś chce bardzo szybko schudnąć, to polecam tasiemca albo innego dupnego pasożyta.Yony, nie tyle same hantle, a rób ćwiczenia aerobowe. Co najmniej 30-40 minut dziennie i wcale to nie musi być ostry zapierdol, a szybszy spacerek też starczy. Druga sprawa, nie patrz na wagę, a na swoje wymiary (i rozmiary ), bo co z tego, że tracisz tkankę tłuszczową jak obrastasz w tkankę mięśniową, która jest zdecydowanie cięższa. Zdrowsza dieta w tym przypadku również mile widziana. Wiem, że nie zawsze się da, ale trzeba tylko chcieć i umieć sobie odmówić czasami tego i owego.
Cieszom mnie życzenia urodzinowe od mojej byłej i propozycja by się kiedyśtam jeszcze spotkać.
W ten klej do glazury, czy w ławeczkie dla biców? I dlaczego w Maroku?
Głupio pytasz, bo europejskie są zbyt mainstreamowe.
Nikt, bajdełej - jak tam ibol? Gro?
Jak nic czegoś chce :-)
a ja ustawiłem pierwszy raz floyda pół godziny roboty, ale wszystko działa jak powinno
*Tomaten Würszalz
Cytat: wuj Bat w 25 Mar, 2012, 22:55:07*Tomaten Würszalz Moja pierwsza prawdziwa miłość.