Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
A nie lepiej (ktoś chyba wrzucał)?:( Obraz usunięty.)
że właśnie otwieram to:( Obraz usunięty.)edek:( Obraz usunięty.)
Cytat: Wybielacz666 w 02 Lis, 2010, 21:04:28że właśnie otwieram to:( Obraz usunięty.)edek:( Obraz usunięty.)A mi nie smakuje
A mi nie smakuje
Wkurwia mnie że krank się spierdolił i nie mam wzmacniacza i to że jak kupowałem to nie wziąłem Muszowego powerballa
ed. se7en - czemuż, ach czemuż 13tego w Wawie, jak wtedy jest Szrajnbylda w Poznaniu... Eufemię przegapiłem
Cytat: Wybielacz666 w 02 Lis, 2010, 21:33:05ed. se7en - czemuż, ach czemuż 13tego w Wawie, jak wtedy jest Szrajnbylda w Poznaniu... Eufemię przegapiłem opowiadaj!!!Wybielacz:u mie to:( Obraz usunięty.)ino na gorąco, na biedna baciowe gardziołko (słyszał na filmie jaki był wokal ostatnio...)plus (z jakiejś innej firmy):( Obraz usunięty.)
Ktos mial chyba trening brzucha robic...
Cytat: James Dean w 03 Lis, 2010, 10:19:18Ktos mial chyba trening brzucha robic...ilości dietetyczne, ZAMIAST kolacji
a wyzdrowiales juz chociaz?
ale co mam pisać? no, podoba mi się a koncercik dopiero w przyszły łikend, jak wrócę to się będę spuszczał w odpowiednim temacie
za 17tyś zł
Raczej: że gdzie?