Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Kolejne 3kg w dół
To gdzie się podziało moje 12?! Przyznać się!
Cieszy mnie, że mam totalnie wyjebane we wszystkie problemy świata i nieświata, jest czilera, utopia.
Cytat: Bjørn w 28 Sie, 2021, 09:52:50Cieszy mnie, że mam totalnie wyjebane we wszystkie problemy świata i nieświata, jest czilera, utopia.daj kontakt do dila
https://www.onet.pl/informacje/dziennik-naukowy/ruszyla-najwieksza-na-swiecie-instalacja-do-wychwytywania-co2-z-powietrza/knwl3sg,30bc1058
- Pani mnie pyta o ceny w sklepach, a po drugiej stronie są rolnicy. Rolnicy cieszą się, że z wyjątkiem cen na trzodę chlewną akurat rosną ceny pszenicy, kukurydzy, rzepaku. Nawet mleko rośnie. W związku z tym jest to miecz obusieczny. Gdybyśmy mieli malejące ceny, to równocześnie dla rolników oznaczałoby to niezwykle trudny czas, a w ten sposób mamy przynajmniej po stronie rolnictwa sytuację inną - wyjaśnił Mateusz Morawiecki.
Nieznajomy mężczyzna zaczaił się w drodze na Forum Ekonomiczne na Wojciecha Andrusiewicza. Interweniowała policja. Szef PSL Władysław Kosiniak-Kamysz został zaatakowany w drodze do restauracji w Karpaczu. Antyszczepionkowcy grozili, że doprowadzą do zamachu - podaje piątkowy "Fakt".