Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Jak się dobrze wczytać to ci ludzie są wolnych zawodów, najczęściej programiści pracujący na zlecenie w domu. No ale ci od komputrów tak majo , nas kręci rzeczywistość wirtualna, a ich wirtualność rzeczywista .
Tej, ale tatuaże i przerobienie sobie całego ryja to zupełnie inne rzeczy, ok?
Ten zawodnik ma stuprocentową akceptowalność w swoim społeczeństwie. Nasza zacofana kultura zachodnioeuropejska ma jednak jeszcze dużo do nadgonienia cywilizacyjnie. Magdalena Środa ma w chuj roboty uświadamiającej przed sobą. ( Obraz usunięty.)
Szanowny Panie,Ponownie zwracamy sie z prosba o kontakt telefoniczny lub za posrednictwem poczty e-mail w sprawie zobowiazan wobec Grupa Allegro Sp. z o.o..Naleznosci naszego Mocodawcy nadal pozostaja nieuregulowane.Wartosc zadluzenia 0,00 PLN, w tym:Naleznosc glowna: 0,00 PLNKonto do dokonania wplaty:arvato Polska (...)
Drogie arvato services Polska,Tak jak zalecali Państwo w emailu poniżej, wpłaciłem na powyższe konto kwotę 0.00złProszę o informację czy została dodana do Państwa rachunku pozdrawiam
Zszokowałem się jak pozytywnie może na proces twórczy wpłynąć humor pt. "na chuj w ogóle żyję?"
Aaa to... Mam takie fazy raz na jakiś czas, akutalnie nie mogę nawet w spokoju siedzieć we własnym domu, takie fazy, nie wiem chyba jeszcze mi hormony odpierdalają...