Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
No co jak co ale twarz myślą nieskalana.
O, Jeżu, już wróciłeś?Miałeś się nie odzywać!Niech mi ktoś przypomni, bo może to tylko halucynacje z przepalenia albo niedopicia, ale czy misterdżej nie miał aby zamilknąć na wieki?
1. nie likwiduję konta (...)2A. nadal będę się normalnie logował na forum (...) jak ktoś coś się konkretnie mnie zapyta / temat będzie dotyczył czegoś ważnego / czegoś co mnie dotyczy bezpośrednio, to normalnie odpowiem (...)2C. NIE mam najmniejszego zamiaru prowadzić jałowych kłótni
pojechałem sobie odwiedzić rodzinę w Kielcach, a tam koncert Animalsów w dodatku za free
The Animals się znów reaktywowało??
Cytat: wuj Bat w 04 Maj, 2015, 23:02:24The Animals się znów reaktywowało?? Si. The Animals and friends się chyba nazywają czy jakoś tak... Na Cieszanowie mają być Big Star From USandA
No co? Pytał to odpowiedziałem
Cytat: Amal_68 w 05 Maj, 2015, 11:00:32No co? Pytał to odpowiedziałem tak, tylko, że oni są z wysp
Meszuga też tak grała jakiś czas