Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1426393 razy)

Offline Pronounce

• Pr0
Piszecie jakbyście nadal chodzili w koszulkach z Metallicą i bojówkami wpuszczonymi w glany

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
W życiu nie miałem koszulki Mety, bojówek ani glanów.

Spoiler
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
jak można bojówki wpuszczać w glany :facepalm: :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Dmaligator

• Pr0

Normalnie
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

to są ci sami ludzie, którzy będą w przyszłości wpuszczali swetry w jeansy i świadków Jehowy do domu
B ( o ) ( o ) B S

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Zaczął mi się podobać Hunter :/
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline blackdahlia

• Pr0
Nie poddawaj się, zwalcz to w zarodku :(

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Gram w sklepach muzycznych Enter Sandman, deal with it.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ja przeglądając strony sklepów muzycznych lubię sobie posłuchać "Enter Sandman".

Offline bandit112

• Gaduła

Potwierdzam - da się, też tak swojego czasu robiłem.

Ale jak to wygląda to już jest inna kwestia... :)

Offline sylkis

• Pr0
Ej serio. Toć to jak ortalionowe dresy na 4 paski w skarpetki z podwójną łyżwą wpierdalać :D w kubotach
(\__/)    This is Bunny.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
to są ci sami ludzie, którzy będą w przyszłości wpuszczali swetry w jeansy i świadków Jehowy do domu
Moja matka wpuszcza świadków Jehowy do domu.

Spoiler

Online wuj Bat

• Pr0
Co najmniej dwa powody, żebyś nie był moim kolegą :).

Kiedyś graliśmy przed Hun-ter. Stoję na bekstejdżu i jebe na głos: Hunter? Kto tego jeszcze kurwa słucha?? Odwracam się - i to spojrzenie Draka... Bezcenne ;).
Paczki z głów!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Co najmniej dwa powody, żebyś nie był moim kolegą

Oj tam oj tam :P
U mnie "na dzielni" panowała jakaś taka bardziej skejtersko-hiochłopowa moda, w zasadzie nieważne kto czego słuchał to ubierał się podobnie. Sam zaliczyłem epizod szerokich gaci z krokiem w kolanach no, u mnie w połowie uda ;) a bluzę z kapturem założę i dzisiaj, chociaż w mniej workowatym kroju niż kiedyś. Nic to, że jak "moi ziomale" słuchali Kalibra, BustaRhymes czy innego WuTangClanu, to ja zarzucałem Metę, hard rocka lat 70tych, PinkFloyd czy choćby Kazika :D * Ziom był ziomem i razem się trzymało :D

A na poważniej, to co mnie szokuje:

"Jak poinformowała PKW, w skali kraju, w wyborach samorządowych na wszystkich szczeblach oddano 9,76 proc. głosów nieważnych. Dla porównania w 2010 r. było 7,89 proc. nieważnych głosów.

W wyborach do rad gmin i w miastach na prawach powiatu oddano 5,16 proc. głosów nieważnych; w wyborach do rad powiatu - 16,67 proc.; w wyborach do sejmików wojewódzkich - 17,93 proc. W wyborach na wójtów, burmistrzów i prezydentów miast stwierdzono 2,14 proc. głosów nieważnych.

Szef PKW Stefan Jaworski poinformował również, że w wyborach do sejmików wojewódzkich najwięcej głosów nieważnych oddanych zostało w woj. wielkopolskim - 22,77 proc., w woj. lubuskim - 20,54 proc., w woj. warmińsko-mazurskim 19,86 proc.

Najniższy wskaźnik głosów nieważnych został odnotowany w woj. podlaskim - 14,57 proc."

WTF? :o Niemal co 10ty głos w wyborach nieważny w ogóle, a do sejmików prawie co 5ty? Ocodochujachodzi? :o

*
Spoiler
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Phoenix

• Użytkownik
Co najmniej dwa powody, żebyś nie był moim kolegą :).

Kiedyś graliśmy przed Hun-ter. Stoję na bekstejdżu i jebe na głos: Hunter? Kto tego jeszcze kurwa słucha?? Odwracam się - i to spojrzenie Draka... Bezcenne ;).

Ja miałem podobnie, gadaliśmy ze znajomym na pewnym festiwalu jaki to Hujter jest chujowy i po chwili się obracamy a tam za nami wokalista i gitarzysta tejże kapeli z również bezcenną miną. :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Powiedziałem kiedyś Drakowi, ze Hunter jest chujowy, obracam się, patrzę a tam stoi 400 tysięcy ludzi na Woodstocku z bezcenną miną.

A z boku stoi Coma i bije brawo. Przestańcie już pierdolić.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Powiedziałem kiedyś Drakowi, ze Hunter jest chujowy, obracam się, patrzę a tam stoi 400 tysięcy ludzi na Woodstocku z bezcenną miną.

Jak to wszystko czytam to przypomina mi się ten wpis: http://ask.fm/keshavdhar/answer/118576077391

Offline Phoenix

• Użytkownik

Online wuj Bat

• Pr0
To jak już jedziemy wielkim światem, to następny pan, co zajebiście gra i go bardzo lubimy macał nasze gity i się bardzo podobały. I dla odmiany nie powiem kto, ło! :D
Paczki z głów!

Offline Gutek

• Prawie użytkownik
Baciu, wczoraj piękny Skerve wystąpił w Must Be The Music w klipie z Kubą Płuciszem w roli głównej :) Popraw mnie jeśli sie mylę.

Tapatalk

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie mylisz się, Kuba wspominał o tej imprezie, ale nie wiedział dokładnie kiedy to bedzie w TV . Kuba mam dwa nasze wiesła .... przynajmniej miał ;)
Jednak nie o tego znanego Wujkowi chodziło
« Ostatnia zmiana: 24 Lis, 2014, 22:33:57 wysłana przez commelina »

Offline sylkis

• Pr0
Chyba jedna z najdziwniejszych rozmów telefonicznych, jakie odbyłem. Jakiś dziecięco dziewczęcy głosik się mnie pyta, czy się dzisiaj spotkamy. Pytam się kto to. Odpowiada, że moja dziewczyna. Wtf. Mówię jej, że ktoś jej dał zły numer. Upiera się, że nie. Stwierdzam, że jednak tak. Z wyraźnym bulem dópy w głosie powiedziała coś o w toalecie dzisiaj, czego nie do końca zrozumiałem, i się rozłączyła. Dafuq. Lmao
(\__/)    This is Bunny.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Sylkis, kup se notes i je zapisuj, bo potem nie wiadomo która chciała na skrobanke, a która na sukienkę i się robi kociokwik.

Offline sylkis

• Pr0
Doczytałem motyw ze skejto-metalem. Nie wiem, czy to klimat miasta, ale u nas to większość przez to przechodziła ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
To jak już jedziemy wielkim światem, to następny pan, co zajebiście gra i go bardzo lubimy macał nasze gity i się bardzo podobały. I dla odmiany nie powiem kto, ło! :D

Spoiler
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.