Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
http://szczecinian.eu/2012/09/opinion-lech-hooligans-become-uk-gay-icons/lol
Może widzieliście to:Ale tego chyba jeszcze nie :XDDPopek hipster król bułgarii
Ameryka jest mondra. Mają wszystko zapasowe.
Podrapalem się po klacie i wyczulem cos pod swetrem, male okragle, mysle moze jakis farfocel, ale bardziej kulkowy, grzebie reką a tu - BIEDRONKA...WTF??? Mialem biedronke pod swetrem na klacie przez 3 h godziny odkad wrocilem z przerwy do biura...
zszokowało mnie jak ogromną różnicę w brzmieniu robią stojaki pod monitory. całkiem serio, do dziś myślałem że gadanie o stojakach i ich wpływie na brzmienie to bajki i kupiłem stojaki dlatego, że monitory zajmowały mi pół biurka. Postawiłem dziś na nich monitory i nie mogę się nadziwić jak bardzo na tym fakcie zyskało brzmienie utworów których słucham. Nie wiem czy chodzi o to że mam monitory na wysokości uszu, o to że są dalej niż wcześniej, czy o jeszcze inne rzeczy, ale bardzo mnie to cieszy
Zaszokowało mnie rosyjskie przysłowie: Jeżeli w poniedziałek nie boli cię głowa, to znaczy że jest środa