Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1458590 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Bo to... basista :D
synkopy to guwno

Offline sylkis

• Pr0
http://screenrant.com/disney-russian-fantasy-film-kniga-masterov-impressive-pauly-31565/ Rosyjska bajka produkcji disneyowskiej - CHCE TO ZOBACZYĆ :O ...ma ktoś napisy _po rosyjsku_ do tego? ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Może widzieliście to:

Ale tego chyba jeszcze nie :

XDD
Popek hipster król bułgarii

Co bedzie następne? "Popek daje sie obrzezać. Typ robi robi sobie bawole oko z napletka Popka" ? 
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Online wuj Bat

• Pr0
Zależy: może bezrękawnik - albo kapok?
Paczki z głów!

Offline Frantic

• Pr0
Dam sobie uciąć kawałek skóry z twarzy jak nie ma na to paragrafu.

Offline CmnD

• Gaduła

Cugowski razem ze skrajnie prawicowym i pagan metalowym zespołem. Kto by pomyślał.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Stary Cugowski byl w pisie a niedaleko pada jabłko od jabłoni
B ( o ) ( o ) B S

Online wuj Bat

• Pr0
Ameryka jest mondra. Mają wszystko zapasowe.

Paczki z głów!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
U nas też mieli kopię zapasową prezydenta.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Ameryka jest mondra. Mają wszystko zapasowe.

Ale mam kurwa porównywać poziomo, czy pionowo, bo nie wiem??

:D

Online wuj Bat

• Pr0
Jak w magicznym kwadracie ;).
Paczki z głów!

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Podrapalem się po klacie i wyczulem cos pod swetrem, male okragle, mysle moze jakis farfocel, ale bardziej kulkowy, grzebie reką a tu - BIEDRONKA...WTF??? Mialem biedronke pod swetrem na klacie przez 3 h godziny odkad wrocilem z przerwy do biura...
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Podrapalem się po klacie i wyczulem cos pod swetrem, male okragle, mysle moze jakis farfocel, ale bardziej kulkowy, grzebie reką a tu - BIEDRONKA...WTF??? Mialem biedronke pod swetrem na klacie przez 3 h godziny odkad wrocilem z przerwy do biura...

Jeronimo martins szykuje już pozew za molestowanie :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
zszokowało mnie jak ogromną różnicę w brzmieniu robią stojaki pod monitory. całkiem serio, do dziś myślałem że gadanie o stojakach i ich wpływie na brzmienie to bajki i kupiłem stojaki dlatego, że monitory zajmowały mi pół biurka. Postawiłem dziś na nich monitory i nie mogę się nadziwić jak bardzo na tym fakcie zyskało brzmienie utworów których słucham. Nie wiem czy chodzi o to że mam monitory na wysokości uszu, o to że są dalej niż wcześniej, czy o jeszcze inne rzeczy, ale bardzo mnie to cieszy :)

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Poczekaj aż zaczniesz słyszeć wpływ wypełnienia belek wspierających piaskiem :P

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
moich statywów nie da się tak dociążyć ;). Nie wiem czy ma to wpływ na brzmienie ale na pewno ma na stabilność

Online wuj Bat

• Pr0
Terror - tu akurat działa "magia audiofilizmu" ;). Jak we wszystkich elementach grających z elementami ruchomymi (kolumny, gramofon). Nie idzie wywiercić dziurki i wsypać w nóżki piasku? Naprawdę będzie jeszcze lepi.
Paczki z głów!

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
może trochę tak, ale sam fakt że kolumny są dalej od moich uszu i przede wszystkim na ich wysokości a nie 20 cm niżej, jak było to do tej pory, na pewno nie pozostaje bez znaczenia. Mówcie sobie co chcecie, jak dla mnie różnica jest ogromna

Offline Musza

• Pr0
zszokowało mnie jak ogromną różnicę w brzmieniu robią stojaki pod monitory. całkiem serio, do dziś myślałem że gadanie o stojakach i ich wpływie na brzmienie to bajki i kupiłem stojaki dlatego, że monitory zajmowały mi pół biurka. Postawiłem dziś na nich monitory i nie mogę się nadziwić jak bardzo na tym fakcie zyskało brzmienie utworów których słucham. Nie wiem czy chodzi o to że mam monitory na wysokości uszu, o to że są dalej niż wcześniej, czy o jeszcze inne rzeczy, ale bardzo mnie to cieszy :)

Samo ich ułożenie względem uszu myślę, że gra kluczową rolę. Też byłem zadowolony gdy swoje z biurka przeniosłem na statywy (m.in. +10 do panoramy)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline sylkis

• Pr0

HAHAHA, wydział filologiczny na US wymiata :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Algiz

• Gaduła
Zaszokowało mnie  rosyjskie przysłowie:

Jeżeli w poniedziałek nie boli cię głowa, to znaczy że jest środa  :facepalm: :facepalm: :facepalm: ;D

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

Jeżeli w poniedziałek nie boli cię głowa, to znaczy że jest środa  :facepalm: :facepalm: :facepalm: ;D

Coś w stylu "najlepsze imprezy dzieją się w nocy z piątku na wtorek"
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #3849 01 Paź, 2012, 00:39:25 »

Popatrz na date ;)

http://bash.org.pl/56776/
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.