Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1459204 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Ostatnia zmiana: 19 Sie, 2012, 03:05:31 wysłana przez Az »
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Pronounce

• Pr0
Ostatnio byłem w W-wie aby załatwić parę formalności, dokumentów itp. Miałem dosyć sporo czasu więc odwiedziłem sobie muzyczne, przynajmniej te które od mojej ostatniej wizyty jeszcze były. Na Plater okazało się, że nie ma, za to trafiłem koło akademika (Riviera?, ten koło metra Politechnika) całkiem fajny, gdzie miałem okazję pomacać Schectera ósemkę (za nic się nie przekonam do tych perłowych markerów). Wracając do sedna, po drodze zahaczyłem o muzyczny przy Pl.Konstytucji. Na widoku nie było niczego mnie interesującego więc zapytałem się czy mają jakieś ośmiostrunówki. Na to pan fachowym tonem powiedział, że ósemek nikt seryjnie nie produkuje a mi się musiało pomylić z wartościami rytmicznymi.
Uśmiechnąłem się i wyszedłem bez słowa, ze znawcą nie będę dyskutował.
« Ostatnia zmiana: 19 Sie, 2012, 11:14:02 wysłana przez Pronounce »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
No to miałeś okazję odwiedzić najlepszy i najgorszy sklep w stolicy ;)

Pozwolę sobie przekopiować swojego starego posta:
Miejsce akcji: Riff na Pl. Konstytucji, Wawa
 Z racji tego, że jestem biednym studentem to nie mam w domu kombinerek i nie mam jak uciąć kuleczek od strun, co by se do floyda wsadzić.
W przeszłości zawsze załatwiałem to w Ministerstwie RNR u Artura Kempy, który sam wyrywał mi struny z łapy i z przyjemnością ucinał te kuleczki.
Ale pewnego razu nie było odpowiednich strun i byłem zmuszony szukać gdzie indziej - znalazłem je właśnie w Riffie i po uprzejmej prośbie o kombinerki zostałem wyśmiany, że on pierwszy raz o tym słyszy, że się struny tnie... Typ nawet darł się na dół, żeby powiedzieć ziomkowi o tym, ale suma sumarum dostałem je z wielką łaską.

Innym razem byłem znaleźć sobie hardcase'a na wiosło, bo mój s7420 nie wchodził do kejsa po 6tce. Porobiłem wymiary i idę szukać kejsa - z wielką przyjemnościa facet pokazał mi kejsy i znaleźliśmy jednego, który teoretycznie mógłby pasować na styk... typ oczywiście zaczął mi go wciskać, że na 100% wejdzie i tak dalej - odniosłem całkiem przyjazne wrażenie.
Już miałem płacić, ale pytam się czy jeśliby jakimś cudem wiosło nie weszło to czy jest możliwość, żebym przyszedł za pół godziny i oddał.
No i tutaj również przyjacielsko usłyszałem "nie:)". Aha, wiosła nie przytargałem, bo nie miałem w czym.
 Więc następnego dnia spędziłem prawie 2h na podróży na koniec wawy po pokrowiec do znajomego, cały zapocony pojechałem do Riffa i pytam się o kejsy.
Facet mówi, że tych kejsów już nie ma - odwrócił się u poszedł. "No trudno" pomyślałem i poszedłem się przejść po sklepie. Oczywiście kejsy leżały dokładnie tam, gdzie wtedy i dokładnie te same sztuki. Wkurwiony wyszedłem i stwierdziłem, że nigdy nie zostawię tam ani grosza.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ja bym w takiej chwili:

1) wyjął telefon,
2) wszedł na stronę konkurencji (RnR na przykład) albo w ogóle producenta - przy mojej szybkości komórki i netu w niej zajęłoby to około minutę, może mniej,
3) pokazał 8kię w regularnej sprzedaży,
4) powiedział sprzedawcy że może nauczyłby się wreszcie co sprzedaje. Głośno, wyraźnie i najlepiej przy jego przełożonym ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Będę w Warszawie, to przejdę się do tego sklepu. Lubię udowadniać debilom, że są debilami :tak:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Będę w Warszawie, to przejdę się do tego sklepu. Lubię udowadniać debilom, że są debilami :tak:

Daj znać to wezmę popcorn ;)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol

jedziemy moim autem :D

Offline Przychlast

• Pr0
Ja tesh chcem !

Spoiler

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
weźmiemy kamerkie, też liczę że Niedziu pokaże skuteczność jego treningów :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Dorzućmy jeszcze Yonka z jego drop D słyszanym tylko przez słonie i naprawdę uwierzę, że goście w tamtym sklepie mają przejebane ;D

Offline Bjørn

• Pr0
Zanim przejdziecie do rzeczy to weźcie jakiegoś eleven racka albo sraktala i zapytajcie czy weźmie do komisu "takie radio samochodowe".
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Najfajniej to by było wziąć różne fajne ósemki i iść ograć sobie jakiś piecyk, np. Marshall MG 15.

Offline maclaren2

• Użytkownik
Koniecznie zróbcie recenzje z tego wyjścia  ;D

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Podajcie tylko datę. Będę! :D

Orange

• Gość
Chciałbym to zobaczyć :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nie.
synkopy to guwno

Offline Bjørn

• Pr0
Zwalicie się (ekhm) kupą (ekhm x2) i chłopaczyna się wystraszy. Ja proponowałbym, by wybrała się jedna osoba z ukrytą w okularach (albo w muszce :D) kamerą szpiegowską. Reszta będzie siedzieć w czarnym vanie zaparkowanym po drugiej stronie ulicy.

Malanosky i partnerzy :D

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
CZUJECIE TO!?
Wbijacie w 10 do sklepu i pytacie czy jest gitara ośmiostrunowa, a facet mówi, że takich nie robią! A wy w śmiech!
W końcu jeden z was - najpoważniejszy - mówi: "Robią!".
!?!?!?!?!?!?
PROFIT!!!111

Świetna akcja ziomeczki zróbcie fotki.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Bogdan Grad SOLO 29- tyle w temacie.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Nie nakręcajcie się trolle. Wyjazd będzie w tajemnicy a nagranie do obiegu wewnętrznego only :D

Offline Bjørn

• Pr0
I dostaną to nagranie wszyscy tylko nie James Dean. :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
No ja będę czekał w tym vanie. Z włączonym silnikiem.

Offline wuj Bat

• Pr0

Z tym dupkiem poważnie wyskoczyłbym na solo. Można prosić telefon do tego sklepu?
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Z tym dupkiem poważnie wyskoczyłbym na solo. Można prosić telefon do tego sklepu?

Btmn pls
« Ostatnia zmiana: 20 Sie, 2012, 00:15:28 wysłana przez Niedziak »

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)

Kolejna linia graniczna internetu.