Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1426279 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
no to czekam na djent cover tego
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline hdx

• Użytkownik
Mnie szokuje, że ten beatbox google translate stał się tak popularny w ostatnim czasie, a to strasznie stare jest generalnie.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Co do matur/studiów - nie każdy musi zdać maturę. Wcześniej nie każdy musi skończyć szkołę ponadgimnazjalną, a później zacząć/skończyć studia. Tylko że mamy samonapędzający się system: wymagania społeczeństwa (tak uczniów jak i rodziców) + pogoń za statystykami i pozytywnymi opiniami szkół + źle rozumiana poprawność (debil to nie debil tylko "sprawiający trudności w nauce" czy "każdemu trzeba dać szansę, nieważne że przejebał 409098706 poprzednich" itd.) + pewnie parę jeszcze innych rzeczy, i mamy efekt.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Wrzućcie to:
pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk
do google tłumacza, ustawcie język na niemiecki i naciśnijcie "słuchaj"  :D

Mnie szokuje to, że translator mówi:

Język oryginału: czeski

:D
weimar guitar gently weeps

Offline sylkis

• Pr0
Nawiązując do wątku z wkurwów, o pojemności pamięci w telefonach i playerach:
właśnie odkryłem, że 16GB micro SDHC to koszt około 30zł + wysyłka.

Jak myślicie, poza aspektem czekania godzinami podczas kopiowania czegoś (co i tak pewnie będzie choćby nie wiem jaką kartę kupił trwać, bo i tak aby coś na nią nagrać to sam telefon mi robi za adapter USB, który pewnie będzie wąskim gardłem) warto się w to pchać, czy szukać czegoś szybszego, bo np. R/W 15/5mBps w jakiś sposób może okazać się zbyt powolna i np. ciąć muzykę bo odczyt zbyt chujowy (choć w większości mam same mp3 i ogg czyli niewielki bitrate, więc wydawałoby się, że zapasu jest w chuj)?
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Gojira

• Nowy użytkownik
Nawiązując do wątku z wkurwów, o pojemności pamięci w telefonach i playerach:
właśnie odkryłem, że 16GB micro SDHC to koszt około 30zł + wysyłka.

Uważaj na podróbki, bo mogą zacząć Ci  ginąć dane albo przez nią zacznie Ci się crashować player/telefon. Ja za swoją SDHC dałem około 140-160zł (nie pamiętam dokładnie), ale to było z 2-3 lata temu...

Offline sylkis

• Pr0
Nie no, jeśli bym brał, to jednak raczej z lokalnego sklepu (czyli troszkę drożej, pewnie koło 40-50zł, ale mogę się kłócić z człowiekiem na żywo w razie W) no i tylko GoodRama - mam wielokrotnie sprawdzone, że ich produkty są dobre mimo ceny.
« Ostatnia zmiana: 09 Maj, 2012, 12:21:34 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Gojira

• Nowy użytkownik
Albo OCZ - też zajebioza.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wuj Bat Dobra Rada - we wszystkim pomoże i o każdej porze? ;D

Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Cytat: MrJ
koko koko chuj wam w oko! :zuo:
Zgłaszam plagiat!
https://www.facebook.com/pages/Koko-koko-chuj-Ci-w-oko/231124983659370?ref=nf
;D
(\__/)    This is Bunny.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
synkopy to guwno

Offline schmeckt

• Nowy użytkownik
Co do matur/studiów - nie każdy musi zdać maturę. Wcześniej nie każdy musi skończyć szkołę ponadgimnazjalną, a później zacząć/skończyć studia. Tylko że mamy samonapędzający się system: wymagania społeczeństwa (tak uczniów jak i rodziców) + pogoń za statystykami i pozytywnymi opiniami szkół + źle rozumiana poprawność (debil to nie debil tylko "sprawiający trudności w nauce" czy "każdemu trzeba dać szansę, nieważne że przejebał 409098706 poprzednich" itd.) + pewnie parę jeszcze innych rzeczy, i mamy efekt.

Tak a propos ciekawe, czy uda im się dorwać tego kolesia, który maturę z matematyki rozwiązywał za pomocą smartfona pisząc posty na forum w trakcie egzaminu.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Tak a propos ciekawe, czy uda im się dorwać tego kolesia, który maturę z matematyki rozwiązywał za pomocą smartfona pisząc posty na forum w trakcie egzaminu.

Czyzby sledczy z kuratorium nam sie tu zaplatał ? :D

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
  Nie przepadam za Hunterem więc też nie znam składu, niemniej zaskoczyło mnie, że na perce gra u nich zastępca komendanta głównego policji... 
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
U mie w kapeli grał rzecznik ;).

A poza tym: 50m za oknem stoi Maybach. Kolo przyjeżdża tu do baru - bo tanio... :facepalm:
Paczki z głów!

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Może na wachę i opłaty ledwo starcza. :D
Raz na stacji widziałem Mercedesa S (W221). Rycząca V12 6,0. Gość tankował gaz. :D
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline sylkis

• Pr0
To kiedyś Wojewódzki w swoim programie brechtał Adamczyka, że ma Ferrari na gaz - ale nie wiem, czy jaja se robili, czy to na serio :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mentalności dziada żadne piniondze nie zmienią.
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Plastików pod dyskotekami nie interesuje czym zalewasz swoje drogie auto... ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Frantic

• Pr0
Raz na stacji widziałem Mercedesa S (W221). Rycząca V12 6,0. Gość tankował gaz. :D
A ja zupełnie nie rozumiem co jest w tym dziwnego. Poważnie ludzie, niech ktoś mi wytłumaczy.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Skoro mnie nie stać na zalanie benzyną takiego potwora, to kupuję coś z mniejszym silnikiem mającym zdecydowanie mniejsze spalanie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
A ja zupełnie nie rozumiem co jest w tym dziwnego. Poważnie ludzie, niech ktoś mi wytłumaczy.
Nie tyle dziwne, co po prostu mnie to rozśmieszyło. :P A z Niedziakiem po części się zgadzam.
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline sylkis

• Pr0
A może tez chodzi o to, że gazu spala się odpowiednio więcej, niż benzyny i zwłaszcza przy dużych pojemnościach silnika gaz traci sens?
Pomijając, że samego silnika szkoda...
« Ostatnia zmiana: 11 Maj, 2012, 13:54:34 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.