Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424954 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Zagadaj do Pawła, czyli Smagi i powiedz, że to do białego lewego stracika. Może pomoże.
Paczki z głów!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Nie chciałem już wklejać stopki z maila, no, ale cóż:
Pozdrawiam

Paweł Smakulski
Specjalista ds. Sprzedaży

Poza tym, jaką mógłby dać zniżkę, 10%? Dla mnie wywalanie 150zł na maskownicę to jakiś chory manewr.

Offline wuj Bat

• Pr0
To nie pomogłem... Trza inne źródło, ale też szukałem i lekko nie było, więc odpuściłem.

Posty połączone: 02 Lut, 2012, 07:33:19
Moje drzwi są Bruce'm Lee.
Robią: iiiiaaaaa!
« Ostatnia zmiana: 02 Lut, 2012, 07:33:19 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Straszna... Ale z dziurami wyglada lepiej niż bez.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
http://www.tvn24.pl/-1,1733587,0,1,matka-powiedziala--ze-zdarzyl-sie-wypadek,wiadomosc.html

"Mała Magda wyślizgnęła się z rąk, uderzyła głową w próg sypialni i zmarła - wynika z relacji jej matki. Kobieta przyznała się do porzucenia ciała dziecka nad rzeką, ale policja wciąż go nie znalazła."

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
offtop: Sobek, dzięki za takie przekazanie informacji, i mówię serio, wreszcie wiem ogólnie o co chodzi na tyle, żeby nie chcieć klikać, ale też na tyle mało inwazyjnie, że mogę nad tym przejść do porządku dziennego. Bo już mam dość zdjęć okaleczonych ofiar wypadków/głupoty/okrucieństwa etc. etc etc.

:tak:
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Mama od 2ch miesięcy ma problem z nogą, boli w kostce podczas chodzenia. Bierze leki przeciwbólowe, lekarz dał skierowanie na zabiegi.

Miasto uzdrowiskowe, a zabiegi dali jej na 21 sierpień ;) Pozdro.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Na plastyke kolana czekalbym w kolejce z NFZ 3 lata. Prywatnie w klinice - 24 tysiace zlotych polskich. Pozdro

bandit112

• Gość
Lepiej nogę upierdolić...

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)

rozjebał.

Offline wuj Bat

• Pr0

rozjebał.

To ten zaginiony brat bliźniak Wróó, którego 12 lat trzymali w zamrażarce! :D
Paczki z głów!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Z zupełnie innej beczki: potrzebuję wymienić sobie dowód osobisty (oj stara dupa już ze mnie), więc sprawdzam na necie co potrzebne i...

...i żeby go wymienić, muszę mieć odpis aktu urodzenia. Mimo że to tylko wymiana dowodu, więc system już wie że istnieję, się urodziłem itepeitede, ale muszę to znów udowadniać.

Ale nie do tego zmierzam - żeby wziąć np. ślub cywilny, NIE muszę mieć odpisu aktu urodzenia (pod warunkiem że urodziłem się w tym samym miejscu), chociaż jestem dla nich - w sensie USC - całkowicie anonimowy. No i z lekka mnie to dziwi ::)

Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

bandit112

• Gość
http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_the_scale_of_the_universe_2.html

aaaale zajebiste :o ponad pół godziny to oglądałem, ciekawe ile ktoś to robił, nie mówiąc już o zbieraniu informacji...

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Z zupełnie innej beczki: potrzebuję wymienić sobie dowód osobisty (oj stara dupa już ze mnie), więc sprawdzam na necie co potrzebne i...

...i żeby go wymienić, muszę mieć odpis aktu urodzenia. Mimo że to tylko wymiana dowodu, więc system już wie że istnieję, się urodziłem itepeitede, ale muszę to znów udowadniać.

Ale nie do tego zmierzam - żeby wziąć np. ślub cywilny, NIE muszę mieć odpisu aktu urodzenia (pod warunkiem że urodziłem się w tym samym miejscu), chociaż jestem dla nich - w sensie USC - całkowicie anonimowy. No i z lekka mnie to dziwi ::)

Ja właśnie dzisiaj musiałem zapierdalać do innego miasta po odpis skrócony akty urodzenia. Czekałem pod drzwiami pół godziny, bo gabinet stanu cywilnego z niewiadomego powodu był zamknięty. Pani pewnie była na kawce u koleżanki z drugiego piętra. Później wycieczka do banku, żeby opłacić 22zł, bo w Urzędzie Gminy w Prostkach nie ma Kasy, następnie z dowodem wpłaty  z powrotem do Urzędu żeby odebrać papierek. Przez biurokrację czasami nawet mecze siatkówki kończą się wynikiem 24-14.

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_the_scale_of_the_universe_2.html

aaaale zajebiste :o ponad pół godziny to oglądałem, ciekawe ile ktoś to robił, nie mówiąc już o zbieraniu informacji...

Fajne, choć niektóre opisy obiektów są okropnie z dupy (gość musiał być zmęczony jak opisywał np. długości fal czy kwarki - zamiast pieprzyć, mógłby choć wspomnieć, że "kolory" i "cechy" kwarków są jedynie inwencją równie zmęczonych naukowców i nic nie znaczą...).

Zszokowało mnie natomiast, na jakiej stronie to znalazłeś :-))

Offline wuj Bat

• Pr0
Matko bosko - przeca to Kosmos! Kolega miał w mojej pierwszej kapeli.

A dziś zszokowała mnie moja fryzura po zdjęciu czapki, założonej na zwilżone owłosienie.
Teraz będę jak debil siedział tak w pracy cały dzień.

:D

Posty połączone: 08 Lut, 2012, 15:51:47
A - no i że pranie schnie na mrozie...
« Ostatnia zmiana: 08 Lut, 2012, 15:51:47 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Frantic

• Pr0
Miley Cyrus gra metal? :P

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Hu hu hu! Nawet nieźle się czytało.
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"

bandit112

• Gość

Uświadomiłem sobie, że jestem jakiś niedorozwinięty :/ Nie kapuje.