Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424084 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
*_*

Spoiler
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
http://www.ranguitars.com/ran_models/crusher?utm_source=strona-glowna&utm_medium=baner&utm_content=PL&utm_campaign=QL-crusher

a dokładniej:
Wszystko to w atrakcyjnej cenie: 4240zł (6-strunowa), 4340zł (7-strunowa), 4440zł (8-strunowa) w podstawowej specyfikacji.

Z tego co kojarzę, to poprzednia cena była niższa o jakieś 4 stówki. No, ale chuj, ponować dalej warto ;)

Offline KykuPL

• Gaduła
Na wszystko ma wpływ słaba złotówka więc wcale się nie dziwię.

bandit112

• Gość
pamietacie temat o chujowych solowkach meszugi? teraz tak mi sie podobaja, ze sam sobie jakies polamane robocze zagrywki dzentowe nagrywam, robie perke i sobie jakies wymyslam :D ale to jest zajebiste :D

Posty połączone: 25 Sty, 2012, 21:24:38
pamietacie temat o chujowych solowkach meszugi? teraz tak mi sie podobaja, ze sam sobie jakies polamane robocze zagrywki dzentowe nagrywam, robie perke i sobie jakies wymyslam :D ale to jest zajebiste :D

Offline Algiz

• Gaduła
Dosyć odważna nazwa jak na maść przeciwreumatyczną.

Offline Sphincter

• Gaduła
Spoiler

Nazwa handlowa ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
Zeszokowała mnie wczoraj nie tyle demonstracja anty ACTA na jednej z głównych ulic mego miasta, co jej rozmiar! No, kude prawdziwe tłumy! Głównie młodzi ludzie, fajnie było opuścić szybkie i nasycić ich swojskim hejwi metalem przy ogólnym aplauzie. My to umiemy walczyć o wolność! Tym bardziej, że ssiemy z sieci chyba najwięcej w całej Europie!!!

Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
A w kościele pustki!

Offline Algiz

• Gaduła
Co jest z tymi maściami , strach którąś kupić !

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
mnie ta rozwaliła :D
ore ore na traktore

Offline ChopZeWsi

• Pr0
ACTA chyba mało komu przypadło do gustu. Ostatnio topowy temat

A co do kryzysu, to kiedy całą Europę ogarnia wielka bieda, bo nagle ludzi nie stać na nowe auta i kredyty, to nasi politycy dumnie twierdzą że "możemy być spokojni, Polacy nie odczują kryzysu". Nic kurwa dziwnego skoro u nas jest wieczny kryzys i tak wygląda życie szarego Polaka, który od urodzenia miał czas się przyzwyczaić.
« Ostatnia zmiana: 26 Sty, 2012, 17:20:51 wysłana przez ChopZeWsi »

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Dokładnie... Taki dajmy na to przeciętny holender ma te 1500 euro na miesiąc na pewno. Gdyby miał za paliwo placic 5 euro, za średniej klasy obuwie 200~ euro, za jakieś jeansy 150, a za bilet do kina 20 euro to ludzie by powychodzili na ulice i toczyli wojny. Tylko polacy są na tyle bierni, żeby dawac sie okradac... I to się nie zmieni :facepalm:
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Test audiofilskiego kabla USB(2690zł):
http://www.klub.audiostereo.pl/artykuly/przewod-goldenote-firenze-sil-art253.html
ewentualnie:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.klub.audiostereo.pl/artykuly/przewod-goldenote-firenze-sil-art253.html

"Doskonale zdaję sobie sprawę, z faktu, iż dla większości normalnych ludzi, i nawet większości audiofilów, cena tego przewodu USB wyda się absurdalna i niedorzeczna. Powiem więcej. Mi też tak się wydawało do czasu aż na spokojnie go nie posłuchałem. Niestety z wielkim żalem muszę napisać, iż jest on wart każdej złotówki, jaką trzeba za niego zapłacić. Z drugiej jednak strony takie kwoty, a nawet rząd większe, na „konwencjonalne” łączówki nikogo (mówię o audiofilach!!) nie bulwersują. W związku z powyższym, jeśli tylko ktoś będzie miał ochotę nausznie przekonać się, co potrafi dobry przewód USB gorąco namawiam do wpięcia Firenze Silver. Jest tylko jedno „ale”. Warto przed odsłuchem odłożyć wymaganą kwotę. Ja niestety tego nie zrobiłem i coś czuję w kościach, że przed świętami czeka mnie ścisła dieta. "
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ale czy jest wystarczająco "transparentny"?

Offline birthmark

• Gaduła
Tak, wyraźnie przepisuje zera i jedynki.
Suto wędlin kładź na chleb

bandit112

• Gość
Ludzie naprawdę zdają się wierzyć że z takich wypasionych kabli USB zera są okrąglejsze a i jedynki jakieś bardziej przystojne...

:D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
ACTA chyba mało komu przypadło do gustu. Ostatnio topowy temat
Czułem się nieźle zażenowany oglądając to...

bandit112

• Gość

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Dmaligator

• Pr0
Taka maszyna stoi blisko mego domu, no jakieś 1.5 kilometra no to chyba blisko ;)
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wuj Bat

• Pr0
To poprosimy foto uśmiechniętego ryła na tle machiny! ;)
Paczki z głów!

Offline Dmaligator

• Pr0
OKI
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wuj Bat

• Pr0
Specjalnie nie piszę, że "z pizzą", bo jak niedobra/droga, to aż tak się nie poświęcaj :D.
Paczki z głów!

Offline Dmaligator

• Pr0
Tania ale nie dobra. Jak można zrobić pizze ze świeżych produktów nie mrożoną w 5 minut :facepalm:
Ale pojadę specjalnie obadam cale te technologie bo tam wszystko napisane jest. I można se wybrać składniki i one się same na niej układają i tp.
Tylko ta moja maszyna to jest wmurowana w budynek żeby jej nikt nie buchną ;D
Zara wracam ;)
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
nic nowego ta maszyna