Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424253 razy)

Offline Musza

• Pr0
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #575 07 Maj, 2011, 18:18:58 »
Akurat myślałem nad intrem i szukałem zimowych dźwięków, dzięki :)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Shogun

• Gaduła
« Odpowiedź #576 07 Maj, 2011, 23:42:34 »
Warrena
Warreny to chyba w Mass Effect były (o ile się nie mylę)
Nie będę zakładał specjalnego tematu pt. "Zajebistości", ale to jest szokująco zajebiste ;D. I pomiksować można...

http://naturesoundsfor.me/
Oj wujciu zajebiste w najczystszej formie :D

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #577 08 Maj, 2011, 00:31:59 »
Że jako osoba z palcyma normalnymi przestałem się bać monsterów pt.: "mam 8 strun i ponad 30 cali" ;). Da się.
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #578 08 Maj, 2011, 10:06:13 »
0.85!
Paczki z głów!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
« Odpowiedź #579 08 Maj, 2011, 10:25:08 »
Zszokowało mnie to, że napadło mnie 6ciu dresów, weszli za mną do mdk i zaczęli się sapać. Na szczęście był kumpel z karwaszem na którym był odwrócony krzyż i miał czerwone soczewki to wyluzowali. Dałem im 5tke i poszli...
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #580 08 Maj, 2011, 10:50:25 »
Jednak co znak krzyża w czerwonych soczewkach z karwaszem potrafi zdziałać! Radujmy się!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #581 09 Maj, 2011, 00:05:32 »
To już przesada. W torebce mam gaz, portfel, zapałki, długopis, notes, WD40, multitool, pelerynkie p-deszcz, dildo, a teraz jeszcze mam zmieścić karwasz??
« Ostatnia zmiana: 09 Maj, 2011, 08:17:27 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!

Offline Matt-Carnage

• Pr0
  • Peace. Love. Death Metal
    • Peace. Love. Death Metal
« Odpowiedź #582 09 Maj, 2011, 00:43:00 »
Mnie dzisiaj zszokowal totalny brak umiejetnosci gry na gitarze i ch*jowosc moich mixow :(
Jak to sie mowi 'prawda w oczy kole..."

Dobra, ide se juz...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #583 09 Maj, 2011, 02:17:54 »
W torebce mam
Ale masz takom z nubuka, płytkom, z przekródkami do latania, czy po prostu zwykłom, przepastnom: all-around-the-fuck?

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #584 09 Maj, 2011, 08:21:08 »
W torebce mam
Ale masz takom z nubuka, płytkom, z przekródkami do latania, czy po prostu zwykłom, przepastnom: all-around-the-fuck?

Wersja po środku. Muszę tu się przyznać, że to właściwie symulator torebki wykonany z plecaka :-[.

:D

Spoiler
Paczki z głów!

Offline zz_top

• Gaduła
    • http://www.pasguitars.com
« Odpowiedź #585 09 Maj, 2011, 08:21:44 »
Taaaa... A potem moja włąsna żonusia mi cytuje Bałtroczuka "Torebka nie jest po to, żeby w niej coś znaleźć, tylko po to, żeby wszystko w niej było." :-)
Przemek Sułkowski
PAS Handmade Guitars

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #586 16 Maj, 2011, 11:25:41 »
O! To on, to on, ten pan, którego produktem zajmowalim się w ten weekend! ;D. Wideło w drodze ;).

ED: i jeszcze to:

Spoiler

Yo, yo, Ed:

z reklamy mailowej: Pożyczka SMS, a małym drukiem:
RRSO 620zł na 30dni 1410%!!! :headache:

A tymczasem w Słupsku:
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110513/SLUPSK/702483585 - te i powiązane artykuły.
Mężczyzna miał dziwne pretensje do lekarza, że ten badał jego żonę tak, że musiała się rozebrać i siąść na fotel ginekologiczny.

(Ten gin zajmował się moją Żoną po porodzie Szymonia...)
Paczki z głów!

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #587 16 Maj, 2011, 15:34:23 »
http://moto.gadu-gadu.pl/5605803544728770519/amerykanie-buduja-lamborghini-z-silnikiem-o-mocy-2000-km

2000 KM i 1400 KG
 :o

Ma szansę w osiągach na torze przebić Koenigsegg Agera R. A już na pewno będzie najsilniejszym samochodem wprowadzonym do produkcji w tym wypadku "seryjnej" (tylko 50 egzemplarzy).

PS. Te osiągi to chyba zaniżyli, albo myślą o elektronicznym kagańcu, bo nie wierzę, żeby były takie słabe przy tych parametrach  :P
« Ostatnia zmiana: 16 Maj, 2011, 15:38:37 wysłana przez Harbinger »
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline Turgon

• Gaduła
« Odpowiedź #588 16 Maj, 2011, 17:37:14 »
Jednak co znak krzyża w czerwonych soczewkach z karwaszem potrafi zdziałać! Radujmy się!
Mistrz :D
Ssiecie.

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #590 17 Maj, 2011, 14:57:06 »
I jak tu mówić, że Polak to nie złodziej  :)
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
« Odpowiedź #591 18 Maj, 2011, 12:42:02 »
To już wiem, dlaczego nigdy nie miałem roweru. Złodziej był tak szybki, że ukradł zanim zdążyłem kupić.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #592 21 Maj, 2011, 14:52:00 »
http://wsieci.rp.pl/opinie/rekiny-i-plotki/Po-wizycie-ABW-zamknieto-strone-o-prezydencie-Komorowskim

Hurra, raduje się cała Polska  :) . Dobra robota chopakooff no i żaden byle frajer nie będzie przecież obrażał naszego prezydenta!
« Ostatnia zmiana: 21 Maj, 2011, 15:00:18 wysłana przez Harbinger »

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #593 22 Maj, 2011, 22:12:05 »
Z SB:

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
« Odpowiedź #594 22 Maj, 2011, 23:07:38 »
...że wyjebali Dziewczyny a zostawili "Panią Małgosie"...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #595 23 Maj, 2011, 00:04:51 »
Hurra, raduje się cała Polska  :) . Dobra robota chopakooff no i żaden byle frajer nie będzie przecież obrażał naszego prezydenta!
A tak się zastanawiałem, co miały oznaczać jęki celebrytów w TVN24 kilka dni wcześniej. Piękne aktorki oraz super-zdolni piosenkarze narzekali jacy są biedni, bo okropni internauci wypisują straszliwe rzeczy w necie,w dodatku anonimowo, przez co potem celebryci owi mają kłopoty ze snem, oddawaniem kału, krowy im się nie chcą cielić itp. O jednym nawet napisali per "pedał", a on chyba nie jest jeszcze pedałem, tylko na razie się tak ubiera. Konkluzja była wspólna: "coś z tym trzeba zrobić!". Myślałem, ze tych głupeczków pojebało do reszty, bo to chyba pierwszy przypadek w historii świata, kiedy artyści domagają się cenzury. A tu proszę - wkrótce potem zamykają jakiemuś studenciakowi stronę, bo śmiał się nabijać z prezydenta-analfabety. Teraz wiem - chodziło pewnie o "zaprogramowanie" ludności przed tv, żeby powiedziała: "nareszcie!". Straszne, należy tych pajaców u władzy jak najszybciej wymienić, bo są niebezpieczni, tragedia polega na tym, że nie za bardzo wiadomo na kogo.

Offline blackdahlia

• Pr0
« Odpowiedź #596 23 Maj, 2011, 00:08:49 »
Chyba zacznę modlić się do Ciebie.

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #597 23 Maj, 2011, 04:32:00 »
Wszystkie media już ocenzurowali, pozostał internet. Całe szczęście jest to trudniejsze z przyczyn technicznych od ocenzurowania np. TV, ale w Chinach nie mają z tym problemu. Niestety nasz kraj jest pod tym względem "zacofany" i takowej cenzury nie posiada - jest problem, należy go rozwiązać. Teraz tylko czekać aż utworzą super-pompatyczne akcje społeczne z twarzami znanymi z magazynów, którym i kał nie obcy (tani, miękki, niepowlekany papier - mmm cudo, wspaniały zamiennik srajtaśmy w razie jej braku) pod hasłami typu "stop cyberprzemocy", mające na celu ściganie każdego delikwenta, który zbytnio wychylając się z tłumu, nieopatrznie napisze co mu leży na sercu. Ajajaj, co za pech! Jednym słowem:

http://www.po-land.pl/?p=6702
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 04:34:24 wysłana przez Harbinger »

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #598 23 Maj, 2011, 08:55:23 »
Tzn. jestem za wolnością słowa, ale jeśli kolo umieszcza na stronie gierkie, w której zabijasz prezydenta i jego żonę, to poza wolnością i zwykłym smakiem, są jeszcze na świecie różniste paragrafy. No i zapomniane słowo: honor. Czy lubię aktualną władzę czy nie - jakoś nie śmieszy mnie zabawa w zabijanie czyjejś żony, a gdyby chodziło o moją - rozjebałbym facetowi twarz kiedy tylko drzwi uchyliłby na szerokość pięści.

A jak ktoś ma zaparcia z powodu internetu - to sorry, ale nie nadaje się do szołbiznesu!

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 09:03:50 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #599 23 Maj, 2011, 09:13:45 »
Ja mam jeszcze inny pogląd na całą sprawę, bo wiadomo, wolność słowa, wolność w ogóle, wszystko fajnie, ale kurna, kiedyś jeszcze było coś takiego jak 'autorytety' na świecie i jeżeli same się nie mogą bronić, to widać muszą być na to paragrafy, bo szacunek do pewnych instytucji, tak sądzę, powinien być jednak zachowany.

Tylko czemu, kurwa, obsadza się te instytucje ludźmi szacunku niegodnymi... : / Ale kto wie, może to byłby dobry start, gdyby społeczeństwo jako takie zaczęło jakkolwiek szanować podstawowe instytucje, to może ( eh, naiwnym ) i piastujący te urzędy odczuliby jakieś... bo ja wiem, poczucie obowiązku? Albo przyzwoitości chociaż i podstawy patriotyzmu? To byłoby dobre na początek.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!