Autor Wątek: Drogie Bravo - czyli co śmieszy do łez!...  (Przeczytany 259943 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Z tym masłem to jest pewnie spekulacja tak jak kilka lat temu z olejem, gdzie cena za 1l oscylowała w okolicy 12 zł, a później wróciło do ok 7 jakoś tak magicznie.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
I jak z paliwem za Obajtka, po czym wróciło do 5,19.... a nie czekaj ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline excubitor

• Użytkownik
a masło idzie do pierdół typu pieczenie czy sporadycznie smażenie.
Ja wiem, że to może być zaskoczenie, ale ludzie zazwyczaj pieką w grudniu trochę więcej ciast, niż np. w czerwcu

Kielecki czy Winiary?
winiary to nestle, więc jebać
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Rot

• Gaduła
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31551580,interwencja-rzadu-ws-cen-masla-uruchomiono-rezerwy-zywnosciowe.html

xD fajny ten prl bis

Swoją drogą to jest w chuj zabawne, jak nagle masło staje się towarem, bez którego NAGLE NIE DA SIĘ ŻYĆ. Ja od lat napierdalam na margarynie (tej droższej wprawdzie) a masło idzie do pierdół typu pieczenie czy sporadycznie smażenie. Ludzie muszą chyba pierdolca dostać dla zasady i się zesrać o produkt, który śmiało można ograniczyć albo zastąpić.

Kielecki czy Winiary?

Gdybym potrzebował Kieleckiego to bym dodał do Winiary octu.
Ale z drugiej strony:

Kielecki czy Winiary?
winiary to nestle, więc jebać

Jebać.

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31551580,interwencja-rzadu-ws-cen-masla-uruchomiono-rezerwy-zywnosciowe.html

xD fajny ten prl bis

Swoją drogą to jest w chuj zabawne, jak nagle masło staje się towarem, bez którego NAGLE NIE DA SIĘ ŻYĆ. Ja od lat napierdalam na margarynie (tej droższej wprawdzie) a masło idzie do pierdół typu pieczenie czy sporadycznie smażenie. Ludzie muszą chyba pierdolca dostać dla zasady i się zesrać o produkt, który śmiało można ograniczyć albo zastąpić.

Kielecki czy Winiary?

Patriotycznie - Świdnicki  :D

Spoiler
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline wuj Bat

• Pr0
Kielecki czy Winiary?

Całkowicie poważnie - w załączniku.
Połączenie tych obu światów.
Czego nie można zrobić samemu przez zmieszanie, gdyż wytworzy się czarna dziura pełna majonezu i wciągnie układ słoneczny.
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!