Autor Wątek: Drogie Bravo - czyli co śmieszy do łez!...  (Przeczytany 259615 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0

Spoiler
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Frantick

• Gaduła

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty

Nie wiem czy się śmiać czy zesrać.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Zesraj się ze śmiechu.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
That was Polish AF

Spoiler
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Oj zaraz jeden z drugim się przysra że się czepiasz narodowych wartości, narzekania, chamstwa i generalnego bycia zjebem, gdzie właśnie to definiuje POLSKOŚĆ :D

EDIT: chociaż w sumie właśnie do tego służy internet :D
« Ostatnia zmiana: 30 Paź, 2024, 09:59:20 wysłana przez Omlet »
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
Oj zaraz jeden z drugim się przysra że się czepiasz narodowych wartości, narzekania, chamstwa i generalnego bycia zjebem, gdzie właśnie to definiuje POLSKOŚĆ :D

EDIT: chociaż w sumie właśnie do tego służy internet :D

Z editem się akurat nie zgadzam, ale poza tym, men... czytam komcie od rodaków i po średnio 2 mam dosyć... Że ludziom nie głupio być takimi negatywami i/lub pieniaczami?? Kto z nimi wytrzymuje?... No, właśnie chyba nikt, dlatego siedzą na fejsie - jak na kiblu ;)
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Online Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Żeby kupić dom do wykończenia z ziemią na hipotekę, muszę mieć przepisaną decyzję o pozwoleniu na budowę na mnie. Inaczej nie dostanę kredytu. Ale najlepiej dla urzędu, żebym był właścicielem tej ziemi i inwestycji...którym to właścicielem nie jestem, bo żeby móc notarialnie to załatwić, to musi bank zapłacić sprzedającemu, czego bank nie zrobi...bo nie mam przepisanego pozwolenia na budowę... XDDD

Ale Pani w departamencie budowlanym jest przynajmniej miła.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja teraz, żeby zalegalizować przekształcenie na mieszkanie, muszę utworzyć na jego poczet nowe miejsce parkingowe. Nie wynająć garaż czy miejsce u kogoś przy bloku, nie nawet wynająć od miasta kawałek działki obok, gdzie ludzie i tak parkują - muszę wykupić kopertę w MZD. Na którą muszę mieć projekt organizacji ruchu, który musi klepnąć komendant policji i wszyscy święci. Dosłownie koperta będzie przez może miesiąc, bo w momencie legalizacji mieszkania z niej rezygnuję. BO NIE MAM NAWET PIERDOLONEGO PRAWA JAZDY

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Cytując klasyka: "ja Wam wujta nie wybierałem"
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
W tych urzędach to jest powódź, ale papierów. Tak dosłownie strach w niektórych biurach się ruszyć, żeby jakiejś sterty teczek nie przewrócić.

Najbardziej mnie załamał "finał boss" na mojej drodze, którym okazał się kompletnie zrezygnowany życiem kierownik całego burdelu, który powiedział, że ledwo mu pozwolą, to wypierdala z tej pracy, bo ma dość pamiętania o każdej z 1600 reklam przydrogowych i ogarniania związanej z nimi papierowej dokumentacji, która niepotrzebnie musi przejść przez 10 ludzi i ich sekretarki, gdy załatwił 600 tys. na system elektronicznej ewidencji, która by jeszcze łączyła tego typu dane między urzędami. Ba, pozwalając nawet na trójwymiarowy obraz infrastruktury miejskiej. Ale nikt z tym nic nie zrobił, wręcz zderzył się w urzędzie miejskim z jeszcze gęstszym urzędniczym betonem niż miał u siebie, więc trzeba to było wydać na pierdoły, żeby w następnym roku jeszcze nie obcięli budżetu o niewykorzystaną kwotę.

Chociaż prezydenta teraz mamy z PO (choć szczerze dotąd jest raczej pozytywnym zaskoczeniem niż negatywnym), więc kind of u nas akurat wybrał XDDD
« Ostatnia zmiana: 11 Gru, 2024, 20:09:45 wysłana przez gizmi7 »

Offline spacelord7

• Pr0
Żeby kupić dom do wykończenia z ziemią na hipotekę, muszę mieć przepisaną decyzję o pozwoleniu na budowę na mnie. Inaczej nie dostanę kredytu. Ale najlepiej dla urzędu, żebym był właścicielem tej ziemi i inwestycji...którym to właścicielem nie jestem, bo żeby móc notarialnie to załatwić, to musi bank zapłacić sprzedającemu, czego bank nie zrobi...bo nie mam przepisanego pozwolenia na budowę... XDDD

Ej, ale to nie powinno być problemem, bierzesz pozwolenie na siebie jako "inwestor". Nawet na wniosku B-1 (o pozwolenie albo zmianę pozwolenia) jest do wpisania tylko inwestor.
Do tego załącznik B-3 czyli oświadczenie o prawie do dysponowania nieruchomością i tam wpisujesz zgodę właściciela i dodajesz oświadczenie tego właściciela jako załącznik do załącznika. Trzy proste dokumenty.
Nie pytaj skąd wiem ;D

Online Mother Puncher

• Pr0

Ej, ale to nie powinno być problemem, bierzesz pozwolenie na siebie jako "inwestor". Nawet na wniosku B-1 (o pozwolenie albo zmianę pozwolenia) jest do wpisania tylko inwestor.
Do tego załącznik B-3 czyli oświadczenie o prawie do dysponowania nieruchomością i tam wpisujesz zgodę właściciela i dodajesz oświadczenie tego właściciela jako załącznik do załącznika. Trzy proste dokumenty.
Nie pytaj skąd wiem ;D

To nie jest właściwie problem. Taka śmieszna po prostu pętla, pani w okienku trochę mniej poinformowana od pani bezpośrednio w departamencie. Wszystkie trzy wnioski poprawnie złożyłem.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Wszystkie trzy wnioski poprawnie złożyłem.
xD W budowlance nie istnieje takie pojęcie. Trafią do kogoś kto stwierdzi że on chce inaczej.
Mi baba ostatnio wyjebała projekt liniowy bo w prawie budowlanym jest zapis do obiektów kubaturowych że projekt budowlany musi mieć przekrój charakterystyczny.. .. musiałem jej narysować rów z kablem...
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Online Mother Puncher

• Pr0
Wszystkie trzy wnioski poprawnie złożyłem.
xD W budowlance nie istnieje takie pojęcie. Trafią do kogoś kto stwierdzi że on chce inaczej.
Mi baba ostatnio wyjebała projekt liniowy bo w prawie budowlanym jest zapis do obiektów kubaturowych że projekt budowlany musi mieć przekrój charakterystyczny.. .. musiałem jej narysować rów z kablem...

Źle się wyraziłem. Po prostu złożyłem trzy właściwe. To czy poprawnien to wiadomo, że nie :D

Offline spacelord7

• Pr0
Oczywiście wszystkie dokumenty do budowlanki w białej, wiązanej teczce, ze wstążkami o szerokości 5,26 mm i długości 52 mm (zgodnie z PN-B-03007:2013).

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator

Online Mother Puncher

• Pr0
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31551580,interwencja-rzadu-ws-cen-masla-uruchomiono-rezerwy-zywnosciowe.html

xD fajny ten prl bis

Swoją drogą to jest w chuj zabawne, jak nagle masło staje się towarem, bez którego NAGLE NIE DA SIĘ ŻYĆ. Ja od lat napierdalam na margarynie (tej droższej wprawdzie) a masło idzie do pierdół typu pieczenie czy sporadycznie smażenie. Ludzie muszą chyba pierdolca dostać dla zasady i się zesrać o produkt, który śmiało można ograniczyć albo zastąpić.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31551580,interwencja-rzadu-ws-cen-masla-uruchomiono-rezerwy-zywnosciowe.html

xD fajny ten prl bis

Swoją drogą to jest w chuj zabawne, jak nagle masło staje się towarem, bez którego NAGLE NIE DA SIĘ ŻYĆ. Ja od lat napierdalam na margarynie (tej droższej wprawdzie) a masło idzie do pierdół typu pieczenie czy sporadycznie smażenie. Ludzie muszą chyba pierdolca dostać dla zasady i się zesrać o produkt, który śmiało można ograniczyć albo zastąpić.

Albo jesteś z masłem albo przeciw niemu! :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Temat zastępczy żeby nie poczuli jak ich władza w międzyczasie rucha
https://tuwroclaw.com/artykul/jest-podpis-andrzeja-n1396386

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

xD fajny ten prl bis

Kielecki czy Winiary?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.