Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
field recordings z drone doom metalem i post-spektralną falą współczesnej muzyki poważnej.
( Obraz usunięty.)SpoilerBędą na Brutalu, na który jadę i BĘDĘ ICH SŁUCHAĆ
( Obraz usunięty.)Stanley wygląda jak brzydka baba
Jutro znowu gonić, biec, latać ponadIle sił mam krzyczę – to ja!Kiedy miga świat w twoich oczachNaucz mnie, naucz mnie od nowaXDDDDDDjak to mawia mój brat "ale ktoś się wysrał intelektualnie"
Cytat: Johnny w 09 Lip, 2015, 18:42:20Jutro znowu gonić, biec, latać ponadIle sił mam krzyczę – to ja!Kiedy miga świat w twoich oczachNaucz mnie, naucz mnie od nowaXDDDDDDjak to mawia mój brat "ale ktoś się wysrał intelektualnie"Takie stężenie bełkotu trudno jest przebić. Nie zapominajmy jeszcze o frazie:"Na ciele rozmażę z mych łez tatuaże."Ja jebie, chyba Bracia Figo-Fagot jej pisali libretto.Do tej pory moim faworytem było to:"Tańczę nagle w krągPotem płaczęMogę uciec stądMajaczęTańczę nagle w krągZe szczęścia płaczęNie chcę uciec stądMajaczę"
Mnie bawi do łez, że ten koleś za każdym razem śpiewa swoje imię zamiast normalnie powiedzieć:
Symbol seksu by Głupi Murzyn 2015 ( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)
Nowa płyta Dream Theater o takim samym tytule jest majstersztykiem pod względem ambicji, przygody i przedefiniowanych celów. Dream Theater zwiastuje nadzwyczaj energizujący i kompletnie dynamiczny rozdział dla melodycznych, progresywnych i mocnych wzorców hard rocka.