Autor Wątek: Najlepszy wykręcony numer  (Przeczytany 25580 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Odp: Najlepszy wykręcony numer
« Odpowiedź #25 01 Mar, 2010, 08:53:59 »
A mnie to zupełnie nie śmieszy. Raczej mocno to żałosne. A tekst o kopie w dupę laski dymanej zespołowo w lesie to żart na poziomie orangutana.
+1
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #26 01 Mar, 2010, 09:29:38 »
Andy, meeen, nie myślałem o Tobie w kategoriach hard core, jesteś taki miły facet w kontakcie! :D :D
A co do tego, że tak żyje pół Londynu, to mój kumpel nawet się nie rozwiódł, żona na razie się tylko wyprowadziła, a po 2 tygodniach pobił mój rekord życiowy... Oboje są z Pomorza, a poznali się i pobrali w Londynie ;) I tu, po paru latach, bajka się kończy. Co to miasto robi z ludźmi... ;)
Paczki z głów!

Offline Tolein

• Pr0
« Odpowiedź #27 01 Mar, 2010, 12:13:37 »
Ta, laska chciała oszczędzić na wynajmie mieszkania.
Mondo, NORMALNI ludzie (nie tacy jak ja) kupują bilety powrotne, bo wtedy jest taniej.. ;)
A mi się historia podoba. Jest akurat taka pojebana, tak w sam raz, jak trzeba.
Więcej prosim.

Spoiler

I nie słuchajcie tych dżezmenów, degeneratów, odpadów społecznych. ;)
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Vertigo

• Pr0
  • I'm here to solve problems.
    • Good Girl Maggie
« Odpowiedź #28 01 Mar, 2010, 12:41:38 »
Tolein +1 XD

Każdy ma inny styl życia. A czasami zamiast thrillera psychologicznego człowiek ma ochotę wpisać w youtube "Kapitan Bomba" nie? :P

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #29 01 Mar, 2010, 12:58:25 »
A mnie to zupełnie nie śmieszy. Raczej mocno to żałosne. A tekst o kopie w dupę laski dymanej zespołowo w lesie to żart na poziomie orangutana.
+1
+1

Offline Junia

• Gaduła
« Odpowiedź #30 01 Mar, 2010, 13:03:12 »
No cóż... jeśli dziewczyna decyduje się na współżycie z czterema kolesiami po kolei, to coś chyba z nią nie w porządku (smutne) a mogę zapytać kto współżył z nią jako ostatni? To dopiero musiało być przykre doświadczenie ...
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #31 01 Mar, 2010, 13:52:47 »
No cóż... jeśli dziewczyna decyduje się na współżycie z czterema kolesiami po kolei, to coś chyba z nią nie w porządku (smutne) a mogę zapytać kto współżył z nią jako ostatni? To dopiero musiało być przykre doświadczenie ...

Witaj Junia po przerwie! ;)
Wis, niektóre kobitki są bardzo pomysłowe, hm... wielofunkcyjne, więc nie musiało być tak źle ;D

W życiu tak bywa, że ten, co ostatnio współżył z kobitą najczęściej się z nią żeni ;D
Fakt, bywa przykre :D :D
« Ostatnia zmiana: 01 Mar, 2010, 13:58:19 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!

Offline Junia

• Gaduła
« Odpowiedź #32 01 Mar, 2010, 19:36:55 »

Witaj Junia po przerwie! ;)
Wis, niektóre kobitki są bardzo pomysłowe, hm... wielofunkcyjne, więc nie musiało być tak źle ;D

W życiu tak bywa, że ten, co ostatnio współżył z kobitą najczęściej się z nią żeni ;D
Fakt, bywa przykre :D :D

Cześć Bat;)

Chyba nie jestem w stanie w ogóle zrozumieć mentalności mężczyzn, jak można współżyć z kobietą z którą 10 min. wcześniej współżyła z basista, a jeszcze 5 min wcześniej garmenem ... bardzo smutna opowieść... a już text że połowa Londynu żyje w taki sposób ... no cóż możemy czuć się usprawiedliwieni i rozgrzeszeni, jest zielone światło z Londynu;) jako żona i matka nie jestem w stanie przełknąć niektórych historii, w/g mnie to jest na prawdę temat do refleksji i zastanowienia się w jakim kierunku to wszystko zmierza, przecież moje dzieci będą żyły w tym burdelu ... Chciałabym zostawić im coś więcej niż takie smutne opowieści . Andy, wielu młodych ludzi żyje tym forum, nie chodzi o  cenzurę w internecie, ale pomyśleć ze dwa razy zanim się coś napisze chyba by nie zaszkodziło... to są szkodliwe treści, chyba dociera to do Ciebie... tak że z mojej strony +1 dla porównania z żartem na poziomie orangutana...

Offline Tolein

• Pr0
« Odpowiedź #33 01 Mar, 2010, 21:29:03 »
Pomijając już fakt, że wstawka o ruchanej zespołowo kobiecie był oczywistą hiperbolą (wszak gruppies zawsze jest dość dla każdego ;))...
Ja nie wiem, czy według Ciebie średnia wieku na ss to 13 lat, czy też może oczekujesz, że wszyscy jak jeden mąż zaczniemy naśladować Andy'ego, a może od razu cały Londyn. To się robi kurde na poziomie krytykowania krwawych gier komputerowych albo filmów. O ile tytuły typu Manhunt czy jakiś inny Postal są według mnie pojebane, to nie znaczy, że muszę w nie grać, a tym bardziej, że mam przenosić to co widzę na ekranie do naszej rzeczywistości. To że uwielbiam filmy z Hannibalem, nie oznacza, że nagle będę się na wszystkich rzucał obgryzając im twarz. :-\
Wkurza mnie takie myślenie i na prawdę mi się smutno robi, że ludzie wciąż myślą w ten sposób.
A co do Andy'ego, żyje chłopak tak jak uważa za słuszne, marnuje czas na to, na co chce marnować. To jego własny wybór. Sam zresztą nie wiem czy lepsze takie życie, czy spędzanie go na klepaniu wątków o spluwaniu w strumień moczu (to dopiero kurwa psychoza :facepalm:), czy oglądaniu seriali w tv, albo nawet paksowaniu na siłce. :-\
A tak w ogóle to zacznijmy dyskutować o likwidacji burdeli, o paleniu na stosach gejów, o wieszaniu na suchej gałęzi amerykańskich i europejskich pedofili, którzy jeżdżą do afryki molestować małych murzynków, a potem o tym, że przecież za posiadanie elektrycznej gitary czy bassu, symbolu i narzędzia szatanistycznych orgii, powinno się pójść pod sąd. Przecież to wszystko godzi w nasz narodowy patriotyzm oraz w bezpieczeństwo fizyczne, psychiczne i moralne naszych dzieci!
Co się dzieje z tymi ludźmi, ja nie mogę.
Tak popierdoliłem już sobie, ulżyło mi, możecie mnie już zbananować.
« Ostatnia zmiana: 01 Mar, 2010, 21:31:50 wysłana przez Tolein »
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Frantic

• Pr0
« Odpowiedź #34 01 Mar, 2010, 21:48:06 »
10 min. wcześniej współżyła z basista, a jeszcze 5 min wcześniej garmenem ...
Perkusiści wszystko robią szybciej.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #35 01 Mar, 2010, 23:40:00 »
Tolein, kompletnie nie rozumiem czemu jak ktoś wypowiada swoją (całkiem kurwa wyważoną moim zdaniem) opinię to rzucasz się jak rzeczony trzynastolatek któremu ktoś powiedział że od dziś ni mo grania na kompie po 22giej. Weź wyluzuj. Nie każdemu musi się podobać rokendrolowe podejście do życia, myself included. Mamy się nie odzywać żeby nie wyjść na ciemnogród i zgredów? :)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
« Odpowiedź #36 02 Mar, 2010, 00:30:02 »
No cóż chyba jestem już wapnem, bo nie kumam, jak zajebiście rokendrollowe jest pójście w ślimaka z panną co pięć minut temu śmigała laskę jakiemuś pijanemu oblechowi...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #37 02 Mar, 2010, 09:02:57 »
Tolein już nieraz mnie zaskoczył - i jeszcze to nieraz zrobi! ;) W sumie nie zapomniałem jak się człowiek mądrzył w pewnym wieku, ale Leon ma rację. Tolein, czasem uzasadniasz posiadanie swojego nicka, oj...
Miło mi, że pamiętasz o moich intymnych gierkach w toalecie ;) - cóż w tym psychotycznego? :D Myślę, że to pokazuje pewien trend: z wiekiem życie bierzemy z coraz większym przymrużeniem oka. I na żart i zgrywę dobra jest każda chwila, nie mam poczucia marnowania przez to życia, jeśli choć jedna osoba się uśmiechnie, a najlepiej zrobi :facepalm:. Wydajesz się (sobie) luzaczkiem, a tak naprawdę jesteś spięty jak ze sraczką na przystanku.

Junia - kiedy mieliśmy z Żoną począć Szymonka - oczywiście zmartwiłem się tym światem, jak Ty. Ale tylko ze 2 sekundy. Bo na ogólne zepsucie obyczajów, i że "spleśniałą Bibliję strzygą w kącie mole" narzekał już Kochanowski - tylko, że był to XVI w! ;) Kiedyś świat wcale nie był lepszy. Ważne, żeby maluchy wiedziały, co dobre. Ludzie robią takie rzeczy, że Andy to pikuś!, nieraz nawet nie czekają tych 10 minut :D

Frantic - ;)
Paczki z głów!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #38 02 Mar, 2010, 09:25:16 »
Wuj ma racje, ale XVI wiek to juz pikus. Np.: o bujnym zyciu studneckim mowilo sie juz w V- VI wieku, zatem przebijam Wuja o 1000 lat :D

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #39 02 Mar, 2010, 09:39:40 »
Wuj ma racje, ale XVI wiek to juz pikus. Np.: o bujnym zyciu studneckim mowilo sie juz w V- VI wieku, zatem przebijam Wuja o 1000 lat :D

O, żesz Ty .... (Liwko, Liwko) !!! :D

A jeden faraon, to ruchał kozę! Przebiłem!
Paczki z głów!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
« Odpowiedź #40 02 Mar, 2010, 12:44:36 »
No cóż chyba jestem już wapnem, bo nie kumam, jak zajebiście rokendrollowe jest pójście w ślimaka z panną co pięć minut temu śmigała laskę jakiemuś pijanemu oblechowi...
+1

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #41 02 Mar, 2010, 14:29:21 »
To teraz poużalajmy się nad obyczajowością współczesnego świata. Przykro mi się robi jak czytam to wszystko. Nie mówię, że nie macie racji, tylko nie wydaje mi się, żeby pisząc o "rokendrolowej akcji w lesie" Andy mówił na poważnie.

i żyjemy dalej.

Spoiler

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #42 02 Mar, 2010, 14:53:44 »
Może to oklepane, ale kiedyś sprzedaliśmy z kumplem kolesiowi sztukę majeranku. Oczywiście powodem był fakt, że dziwnym zrządzeniem losu spaliliśmy jego zielsko, zanim przyjechał je odebrać i czymś trzeba było je zastąpić...

Powiem szczerze że kiedyś nie wierzyłem w podobne numery, dopóki sam się nie przekonałem że to naprawdę może przjeść.

Innym razem nabiliśmy kolesiowi (innemu niż powyższy) liści (takich z lasu) do fify - minęła dłuższa chwila zanim krztusząc się zapytał "co to".

No i napchane do papierosa obierki od paznokci i włosy z jajek. Też dopiero w połowie jegomość pojął, że coś z tą fajką jest nie tak :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Junia

• Gaduła
« Odpowiedź #43 02 Mar, 2010, 18:34:35 »
No to ja opowiem historię, niestety nie od siebie;) mój szanowny małżonek wybrał się z koleżkami gdzieś tam na imprę, bo któryś z jego znajomych miał się hajtać, no i Tomek chodził zamawiać piwo do baru, ale jednemu koledze, który zalazł mu za skórę, brał piwo bezalkoholowe, barmanka rozlewała je do kufli więc nikt nic nie wiedział, nawet reszta kompanii;) Zdziwienie Tomka było ogromne, kiedy po szóstej kolejce Pan od bezalkoholowego wstając do kibla, wybełkotał, "o matko, ale jestem naje..ny" ;) buuuaahahahahaha ;) Jak Was to nie śmieszy to przynajmniej poudawajcie że tak;)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #44 02 Mar, 2010, 19:03:54 »
Baki zrywać!!!! ;) ;) :D

Offline Junia

• Gaduła
« Odpowiedź #45 02 Mar, 2010, 19:54:57 »
Baki zrywać!!!! ;) ;) :D

Dzięki Leoś, od razu mi raźniej :D

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #46 02 Mar, 2010, 20:02:43 »
No prob, na mnie zawsze możesz liczyć ;)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #47 02 Mar, 2010, 20:06:32 »
Słyszałem o podobnym numerze z rozwodnioną gorzałą, ale bezalkoholowy bro to dobry motyw :D
Chyba kiedyś przetestuję na pewnym hm, "bajkopisarzu" :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline maarioo

• Pr0
« Odpowiedź #48 02 Mar, 2010, 21:21:25 »
cool story, Sis! :tak: :D

żarcik oczywiście - motyw całkiem ciekawy. z chęcią przetestowałbym na niejednym znajomym, tyle, że w knajpie, do której uczęszczam, niestety nie ma czegoś takiego, jak piwo bezalkoholowe ;)

Offline pele

• Gaduła
« Odpowiedź #49 03 Mar, 2010, 07:11:52 »
maarioo, zmień knajpę! :)