Autor Wątek: Wasze ulubione trunki i inne pierdoły  (Przeczytany 76303 razy)

Offline Frantic

• Pr0
Frantic, czy Ty się kurwa dobrze czujesz? :D To że porównałem to do niskoprocentowych "trunków" nie znaczy że lubię mocne piwo :F Po prostu uważam piwa miodowe za szczochy - nie smakują mi i tyle.
To był dżołk, taka żaluzja do postawy typu "kupie se dwa wina bo się bardziej natrzepie niż browarem".

U mnie dzisiaj do obiadku postanie Primator Premium Dark, póki co mój faworyt w kategorii ciemnych piwek. 

bandit112

• Gość

Równe 2 zeta w monopolowym pod moją szkołą, idealny akurat na długą przerwę.

Jak się pije na pusty żołądź to smakuje jak kwiat lotosu :D

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
( Obraz usunięty.)

Najlepsze piwo miodowe jakie w życiu piłem, a piłem z bodaj 20 różnych....

Rozpierdala system.

Takowoż miazga, smakuje, pachnie i wygląda jak prawdziwe piwo powinno.
ore ore na traktore

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Ballantines Pycha... ale z droższych whiskey (więcej niż 40zł ;) ) wole J.W. Czarnego. Czerwony to syf, złotego, zielonego i niebieskiego nie piłem :(

A na dziś:

OMFG! stałem się fanem Irish Cream 4Live
« Ostatnia zmiana: 15 Lis, 2011, 20:54:04 wysłana przez coin777 »
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Maciek

• Pr0
ale z droższych whiskey (więcej niż 40zł ;) )
W tej ( jak i zresztą każdej innej kategorii napojów procentowych ) króluje dla mnie klasyczny Jack Daniels

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Dawno nie piłem Jacka.
Maciek? Porównanie z Ballantine'sem? ;)
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline birthmark

• Gaduła
Raz z kumplami zrobiliśmy sobie whisky shootout - mieliśmy Jacka, Red Labela, Singletona i Ballantinesa. Nie wiem jak dotarłem do domu, ale jak już wróciłem to obrzygałem całą łazienkę.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline blackdahlia

• Pr0
Czyli smakowałeś dwa razy, prawdziwy koneser ;)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Nikt mi nigdy nie wierzy,ale spróbuję... nie piję alkoholu w ogóle ;)

Offline Musza

• Pr0
Ode mnie taka ciekawostka :)

Jedna z aktywności polepszających kondycję mózgu:
Nadmierne picie alkoholu, zwane w niektórych kręgach kulturowych "łojeniem", zdecydowanie źle wpływa na umysł. Niewielkie ale regularnie konsumowane ilości alkoholu, mogą jednak korzystnie wpływać na umysł. Jedne z ostatnich badań w tym temacie przeprowadzone zostały w Tokio. Wykazały, że kieliszek wina może podnieść o 3,3 punktu poziom IQ w porównaniu do IQ abstynentów.

facebook.com/Musza.MorningWood

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0

Uploaded with ImageShack.us

spokojny wieczór przy piwku, jedynym słusznym :)

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
Raz z kumplami zrobiliśmy sobie whisky shootout - mieliśmy Jacka, Red Labela, Singletona i Ballantinesa. Nie wiem jak dotarłem do domu, ale jak już wróciłem to obrzygałem całą łazienkę.

Daniels to nie whisky, a whiskey, a w zasadzie to burbon tak jak jim bean, czyli kukurydzianka więc to porównanie do szkockiej się nie liczy:) Ja ostatnio pijam wodę gazowaną z cytrą i lodem w ilościach 2,5 litra dziennie.
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Tennessee Whiskey owszem, ale nie burbon. Świadczy o tym proces produkcyjny, bo sam skład to nie wszystko ;)
Poza tym każdy burbon to whiskey, ale nie każde whiskey jest burbonem.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Ballantines Pycha... ale z droższych whiskey (więcej niż 40zł ;) ) wole J.W. Czarnego. Czerwony to syf, złotego, zielonego i niebieskiego nie piłem :(
Czerwony to wiadomo do czego jest - jak ktoś chce się po prostu najebać whisky. ;)

Zielonego piłem raz. O ile typowe Whisky mieszam z colą czy innymi takimi (jak się dobrze wymierzy colę/wodę gazowaną w Ballantine'sie to wychodzą te wszystkie aromaty o których mowa na etykiecie) o tyle do tego nie było takiej potrzeby. 8)

( Obraz usunięty.)
OMFG! stałem się fanem Irish Cream 4Live
Właśnie właśnie. Ponoć to jest bardzo dobre.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Właśnie właśnie. Ponoć to jest bardzo dobre.

Pyszne!

Ap-ropo Jacka Danielsa, to jest chyba najgorsze whiskey jakie piłem nawet whiskey z tesko i lidla jest lepsze.

Offline Page_Hamilton

• Pr0
Ap-ropo Jacka Danielsa, to jest chyba najgorsze whiskey jakie piłem nawet whiskey z tesko i lidla jest lepsze.
Zostaniesz zgłoszony do moderatora za to !
wearehelp.bandcamp. com

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

Tani i dobry łiskacz.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Eeee nie ma strachu. Moderator się do niego sam zgłosi. I wręczy kanapkę z pięścią za obrażanie jego ulubionego trunku ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ode mnie taka ciekawostka :)

Jedna z aktywności polepszających kondycję mózgu:
Nadmierne picie alkoholu, zwane w niektórych kręgach kulturowych "łojeniem", zdecydowanie źle wpływa na umysł. Niewielkie ale regularnie konsumowane ilości alkoholu, mogą jednak korzystnie wpływać na umysł. Jedne z ostatnich badań w tym temacie przeprowadzone zostały w Tokio. Wykazały, że kieliszek wina może podnieść o 3,3 punktu poziom IQ w porównaniu do IQ abstynentów.

No dobra, zdarza mi się - ale wybitnie okazyjnie.
Ale to jakiś likier czy wino z wodą - tego drugiego mam okazję trochę częściej próbować, bo moja dziewczyna jest w połowie włoszką i oni tam to nakurwiają do każdego posiłku.
Spoiler

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Eeee nie ma strachu. Moderator się do niego sam zgłosi. I wręczy kanapkę z pięścią za obrażanie jego ulubionego trunku ;)
Kto co lubi, nie każdy musi mieć dobry gust ;)

JD śmierdzi klejem do drewna. Jest zdatny do picia tylko zmieszany z colą, jako, że ja wole pić czyste, to dla mnie JD odpada.

bandit112

• Gość
Jack Daniels jest dla mnie za słodki (?)

Offline wuj Bat

• Pr0
Special Niepasteryzowany*. Ostatnio tylko to. Zero sraki rano, gazów, kapcia, szmyrgla ;).

Spoiler
Paczki z głów!

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Tennessee Whiskey owszem, ale nie burbon. Świadczy o tym proces produkcyjny, bo sam skład to nie wszystko ;)
Poza tym każdy burbon to whiskey, ale nie każde whiskey jest burbonem.

Okey, Jacek Bourbon'em nie jest, co nie zmienia faktu że ze szkocką łiski ma tyle wspólnego co śliwowica z żytniówką - obie to wódy.

jacka i szkocką łączy tylko to że leżakują w debowych beczkach, ale w zasadzie wszystkio inne się nie zgadza. Co nie zmienia faktu że lubię zarówno szkocką jak i jacka
No pain No gain !

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Nikt mi nigdy nie wierzy,ale spróbuję... nie piję alkoholu w ogóle ;)

To tak jak mi... W każdym nowopoznanym towarzystwie automatycznie staję się atrakcją na miarę baby z brodą czy żółwia z dwiema głowami.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!