Autor Wątek: Wasze ulubione trunki i inne pierdoły  (Przeczytany 76497 razy)

Offline oz

• Pr0
Exporty to najgorsze Perły imo, niepasteryzowana jest fajna, chociaż z prawdziwym piwem niepasteryzowanym ma mało wspólnego :)
piłem tylko export jeśli tamte są lepsze to tym lepiej
z tzw. niepasteryzowanych to kasztelan mi bardzo podchodzi w sumie obok żubra to najczęściej kupowany przeze mnie browarek

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
u mnie:

Strasznie żałuję ze tego nie ma w polszy. Najlepszy napój jaki kiedykolwiek piłem.

Z alkoholowych tylko drinki, najchętniej:
+

Oprócz tego biała oranżada. Każda.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Tolein

• Pr0
Drogi Dżi-zysie, każdy menczizna powie Ci, iż przedstawione połączenie jest niemęskie! Albowiem - albo łączymy bianco z tonikiem, albo łączymy extra dry ze spritem, dodajmy, z nadmierną ilością limonki (najlepiej zarówno w wersji plasterkowej/cząstkowej jak i sokowej) i tylko wtedy otrzymujemy godny naszego podniebienia napój. Bianco ze spritem jest zdecydowanie zbyt słodkie.

Ach, zapomniałbym - ostatnio, głównie dzięki nowej pracy, faworyzuję regularnie:

I za każdym razem gdy "kosztuję" (czytaj: zapijam japę) odnoszę wrażenie, że to właśnie jest prawdziwe piwo.
« Ostatnia zmiana: 06 Paź, 2011, 02:33:11 wysłana przez Tolein »
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wuj Bat

• Pr0
Zeżarłem ostatnio chipsy krewetkowe. Strasznie wciągające, jak chodzenie po bagnie. Minus taki, że na drugi dzień krewetkowy smrodek wychodzi przez skórę razem z potem... ;)
« Ostatnia zmiana: 06 Paź, 2011, 08:22:33 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Chipsy krewetkowe i paluszki o smaku zjebanej cebulki są dla niezłych wykrętów...fuj kurwa!
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie bój nic, też masz swoje pojebaństwa ;).
Paczki z głów!

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Nie bój nic, też masz swoje pojebaństwa ;).

OOO i to ile!
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Drogi Dżi-zysie, każdy menczizna powie Ci, iż przedstawione połączenie jest niemęskie!

Drogi Toleinie,

Ja nie muszę już być męski, nie ma takiej potrzeby, już mam żonę :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Moją ostatnio znalezioną "inną pierdołą" są cygara Marmara o aromacie kokosowym. Zajebiście intensywny zapach, smakowy ustnik, nie śmierdzą jak normalne pety (których nie trawię) i długi czas palenia tworzą fajną pierdołą do umilenia sobie wolnego czasu przy słuchaniu muzyki i takich pierdołach. Kosztują 1,90 i myślę, że warto tyle wydać.

Papierosów nie palę i nie mam zamiaru zacząć, to mi się spodobało, bo ładnie pachnie i słodkie.

Offline wuj Bat

• Pr0
Siedzę sobie we względnej samotności i żeby mie nie było smutno: mała apoteoza piwna:

Zero słowa po polsku, Bielarus ftw. Piwo bardzo równiutkie, nic w smaku nie odstaje w żadną stronę. Na zdjęciu w doborowym towarzystwie*.
*propozycja podania

I żeby na 100% nie było mie smutno, kropka nad "i":

Strasznie słodkie i dosyć ciężkie w smaku.

Paczki z głów!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Ostatnio coraz częściej chadzam do pijalni ciekawych browarków w mojej mieścinie. Oto ostatnie spostrzeżenia:

ostatnimi czasy moje ulubione piwko. Delikatnie schłodzone wchodzi jak trzeba. Jak ktoś gustuje w irlandzkich browarkach - polecam. Niesamowity posmak kawy.

kupiłem z ciekawości i przyznam szczerze, że się nie zawiodłem. Bardzo smaczne piwko, mimo 6% mocy nie czuć tego w ogóle w smaku. Warto spróbować.

na początku nastawiałem się na coś pokroju Redds'a, jednak miło się zawiodłem. Dość słodkie (ale nie przesłodzone), delikatne, orzeźwiające piwo. Przy dobrej pogodzie można pić do bólu ;)

tak jak wyżej, do dostania też w sklepach z alkoholami świata za śmieszne pieniądze (w Olecku jest po 2,3zł bodaj). Warto chociaż spróbować.

dość specyficzne w smaku, ale mi osobiście bardzo pasuje.

rumowe piwo? Wchodzę w to. Słodkie, bardzo ciekawe w smaku. Szkoda tylko, że butelka 0,33l...

Piwo pszeniczne o smaku miodowym. Bardzo smaczne.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ostatnio chlam tanie regionalne piwa, które jeszcze mają piwny smak :D Głównie Gniewosze i Noteckie. Dobijam się remusami i specjalami.

EDIT: kurwa, lasy polskie? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline birthmark

• Gaduła
Jak ktoś lubi śledzie do wódy (albo po prostu do jedzenia) to polecam moje ostatnie odkrycie: śledzie z suszonymi pomidorami marki SEKO (dostępne w Tesco). Dość drogie, ale warto.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline wuj Bat

• Pr0
Jedno i drugie osobno lubię, ale nie wiem, czy połączenie jest strawne, trzeba spróbować.
Tak samo miałem na weselu łososia w miodzie, przypasiło i od tamtej pory zajadamy sobie czasem w domku.
Paczki z głów!

Offline birthmark

• Gaduła
W pierwszej chwili zrozumiałem że lubisz osobno wódę i śledzie. :)
A ten łosoś domowy, czy kupny?

Offline wuj Bat

• Pr0
Domowy, ustępuje mie miejsca w kabinie prysznicowej, kiedy chcę się umyć ;).

Spoiler
Paczki z głów!

Offline KykuPL

• Gaduła
Najczęściej ;)

lub

w uk najczęściej piłem

a na miejscu staram się pić to co polskie

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Lol nawet remus się załapał :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
Menas und biczas - normalnie: odkrycie:

Pivo jagodowe. Smakowo soczek jagodowy z nutką browara. Ale wali jak trzeba;). Po le cam!
Starodawne:

Plus: Special nichtpasteriziert, Perła bezpasterza.
Normalnie same rewelacje!
Paczki z głów!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol

Offline birthmark

• Gaduła
Tak samo miałem na weselu łososia w miodzie, przypasiło i od tamtej pory zajadamy sobie czasem w domku.
Sprawdziłem...
Spoiler

Offline wuj Bat

• Pr0
Rrrajt, właśnie wczoraj żarłem!

Spoiler
Paczki z głów!

Offline Turgon

• Gaduła
Ostatnio postanowiłem zakosztować ciemnych piw ze stajni Ambera. No i stało się - zakochałem się w Koźlaku i Grand Imperial Porterze :)
Ssiecie.

bandit112

• Gość
Western Gold z lidla, polecił Coin :D Malina można rzec :D

Offline Maciek

• Pr0
Coin przecież nie pije O.o