Autor Wątek: Wasze ulubione trunki i inne pierdoły  (Przeczytany 76493 razy)

bandit112

• Gość
Tak tak :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Pany, szybka wujowa sałatka, wersja 2 osobowa:
- gotujemy ryff, dwie torebki, czyli łącznie ze 20 minut - jeśli gotujemy je razem ;)
- w tym czasie wrzucamy do michy dwa słoiki (zawartość) pociachanego selera, odsączonego, jest w każdym sklepie. Tylko nie kupujcie tego z ananasem, wali gejem!
- dodajemy cipuszkę kukurydzy
- na skróty: płaską łyżeczkę soli - jeśli kukurydza jest słodka, troszki pieprzu i zajebiście dużo curry. Festiwal, orgia curry musi być! I z półtora łyżki stołowej majonu.
Ryff się ugotował. Zimą wyjebiamy go na balkon i czekamy aż się ostudzi, przemieszowując co pół godziny, bo bydlę nieźle trzyma w centrum temperaturę. Ale już tak nie robię ;). Płuczę go w zimnej wodzie i wyciskam (jeszcze w torebce). Max 2 minuty i gotowe. Mieszu mieszu, samplujemy i wpierdalaaaamy. Najlepsza lekko schłodzona, dlatego nieraz podkradałem się do lodówki na hapsa i o 2.00 w nocy ;). Chyba aktualnie moja ulubiona.

Dla kolegów pracujących, bogatych z domu czy hodowców kur: wypada dodać czasem w wersji "na bogato" pokrojoną w nie za małą kosteczkę (1,5cm) pierś kurczaka, wcześniej usmażoną (i oczywiście schłodzoną!) ze sporym dodatkiem przypraw. Tu niestety nie ma chłodzenia w wersji light.
Paczki z głów!

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie

w środę skosztowałem i muszę powiedzieć że to jedno z lepszych piw jakie piłem. Dostałem od perkusisty ale nie pamiętam skąd miał. Polecam

"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Gniewosz rządzi - i jasny, i ciemny, i koźlak :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline blackdahlia

• Pr0
Plamisty jeszcze.

Offline birthmark

• Gaduła
Właśnie w pracy wcinam zrobioną wczoraj sałatkę: (wszystkie składniki kupione w Biedronce)
- mix sałat z rukolą (1 opakowanie) - ~3,5 zł
- szynka szwarcwaldzka (1 opakowanie) - ~4 zł
- oliwki zielone (1/3 słoika) - ~1,5 zł
- winegret (miód rozpuszczony w soku z cytryny, potem dolewamy oliwy i mieszamy na jednolitą emulsję; dodałem jeszcze trochę octu balsamicznego)
Zajebista, hipsterska, zdrowa, można wyrywać na nią dupy, sprzedawać po 20 zł za porcję i zostać miliarderem.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline wuj Bat

• Pr0
A gdzie jeszcze 2 kolory papryki, lekko cebulka, feta, qq rydza? Tak to tylko kolesia wyrwiesz ;).
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ze szwarcwaldzką bym nie zjadł - nie lubię :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline birthmark

• Gaduła
A gdzie jeszcze 2 kolory papryki, lekko cebulka, feta, qq rydza? Tak to tylko kolesia wyrwiesz ;).
Zapomniałeś jeszcze o kalafiorze, kaszance, brukselce i śledziach. ;)
Suto wędlin kładź na chleb

Offline wuj Bat

• Pr0
OK - wyrwiesz laskę daltonistkę ;).
Paczki z głów!

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

bandit112

• Gość

bandit112

• Gość
Whiskey z lodem to profanacja!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Łyski :) Co prawda ja czynię herezje i mieszam z colą, ale coś czuję, że niebawem wyrosnę z tej abominacji.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

Najlepsze piwo miodowe jakie w życiu piłem, a piłem z bodaj 20 różnych....
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
We wszystkich miodowych wnerwia nie, że smakują jak herbata malinowa, to nie ma tego problemu? I gdzie to można kupić?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
no to jest na miodzie gryczanym i czuć to w smaku bdb piwo

to jest dobry miodek polecam też inne smaki np czekoladowy lub śliwkowy :D

to gryczane jest w Tesco
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Mnie wkurwia wszelkie piwo miodowe - to tak jakby pić piwo z sokiem czy pedalskie breezery / inne niskoprocentowe driny kosztujące tyle co dwa browary :F

Offline Frantic

• Pr0
Mnie wkurwia wszelkie piwo miodowe - to tak jakby pić piwo z sokiem czy pedalskie breezery / inne niskoprocentowe driny kosztujące tyle co dwa browary :F
Patrzcie go jaki Viking. To może spirytus pij jak zawartość alkoholu jest najważniejsza? :P

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Jagiełło? Toż to browar z mojego miasta!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Frantic, czy Ty się kurwa dobrze czujesz? :D To że porównałem to do niskoprocentowych "trunków" nie znaczy że lubię mocne piwo :F Po prostu uważam piwa miodowe za szczochy - nie smakują mi i tyle.

Offline Sphincter

• Gaduła
Ja mam to samo, piwo musi być gorzkie, wszystkie słodkie czy lekko słodkie aż mnie wykrzywiają. Ostatnio okocim mi podpasował, nawet nie wiem czemu - może długo go nie piłem i dlatego.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Piłeś Magnata kiedyś? Bardzo gorzki, bardzo dobry :D

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale

Piwo natomiast zagryzam...

Spoiler