Temat max offowy - dosłownie i w przenośni.
Każdy wie czym jest Matrix. Ten z "Matrixa"
Jeśli widzisz 2 razy tego samego kota, to może być deja vu - albo błąd w systemie... Czasem zdarzają się w codziennym życiu takie rzeczy, które dają mi do myślenia...
Na przykład mam po nocy całkowicie wyciszony telefon i zapomniałem go podgłośnić. Idę sobie, jak gdyby nigdy nic - jednocześnie spodziewając się ważnego połączenia. Wtem (nahle!) coś mnie "tyka", sięgam do kieszeni, a telefon sobie wesoło mryga i pokazuje, że właśnie dzwoni osoba, z którą byłem umówiony. Żeby to był przypadek, ale wczoraj zdarzyło mi się to po raz trzeci w krótkim czasie, dlatego to piszę. I nikt nie musiał dzwonić po raz kolejny, ani nawet długo czekać na linii aż odbiorę...
Inna sprawa - nie zdarza Wam się, że macie kupić jakieś nowe urządzenie do domu/szkoły/pracy, bo stare już mocno nawala - i kiedy już stwierdzacie na głos, że stare trzeba wyjebać - zaczyna ono chodzić jak nówka?
Albo pomyślenie z inną osobą o tym samym jednocześnie, kiedy do wyboru była nieskończona ilość opcji?... Pomijam przypadki, gdy mamy do czynienia z zakochaniem, gejuchy
Miałem tez wiele takich przypadków: chcesz czegoś bardzo - i się nie udaje. Np. zdobyć nową pracę, zmienić mieszkanie. Wkurwienie 10. I po niedługim czasie się okazuje, że właśnie dobrze się stało, bo nie zdawałeś sobie sprawy, że gdyby wyszło - byłbyś w nieźle czarnej dupie (i nie chodziłoby bynajmniej o to coś fajnego
)
Pewnie też macie trochę do opowiedzenia...