U mnie w mieścinie też mam taki dom, dupne to jak nie wiem co, też krążyły ploteczki, że straszy i wogóle, chociaż właściciel (chyba) nikogo w nim nie zabił ^^ Stoi odkąd pamiętam, minimum 13 lat, no ewidentnie gość się przeliczył z kosztami, zabrakło kaski no i nie dokończył. Raz widziałem jak chyba daszek nad tarasem robili o.O kilka lat temu, nie wiem po kiego, dalej stoi jak stał, sam szkielet z cegieł i dach. Pozabijane okna dechami, ''zamurowane'' cegłami bez cementu, tak na styk. Kijwie po co.
Kiedyś z paroma znajomymi do niego wbiliśmy, mały jeszcze byłem to się troche bałem, ale ostatecznie nic ciekawego.
Z 2 lata temu wbiłem ponownie z 2 innymi kumplami, również nic ciekawego, poza tym, że jak zobaczyłem szczęśliwie przez szpare między dechami w oknie, że panowie policjanci transporterem przyjechali to zdupczyliśmy z tego domu w 5 sekund, a wchodziliśmy z kilka minut. To na pewno wpływ jakiejś paranormalnej mocy.
Jakiś czas później chcieliśmy wrócić żeby obejrzeć cały dom bo wtedy nawet na piętro nie weszliśmy, to okno już było ponownie zamurowane, pewnie przez duchy.