Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Maciek w 12 Sty, 2011, 08:51:36film nie jest złyJasne, mojej starej się pewnie podobał.25th Hour mie zrył baniak. Jest full Pr0.
film nie jest zły
Cytat: Tolein w 12 Sty, 2011, 09:17:06Cytat: Maciek w 12 Sty, 2011, 08:51:36film nie jest złyJasne, mojej starej się pewnie podobał.25th Hour mie zrył baniak. Jest full Pr0.Jesteśmy w połowie. Jest lepiej niż dobrze.
A Guide To Recognizing Your Saints
Lista odradzanych:
Podobały mi się [...] Troszkę mniej, ale w porządku:Stranger Than Fiction
Cytat: Turgon w 11 Lut, 2011, 20:28:50Podobały mi się [...] Troszkę mniej, ale w porządku:Stranger Than FictionJu kiddin? Oglądałem to na prapraprapremierze (matka kumpla pracowała w tych zegarkach (tak kurwa, siedziała i klikała trybiki, a tak w ogóle to cała jest z kwarcu)), oglądałem w kinie, mam na dvd, mam bdrip 1080p (no dobra, miałem, zanim wszystko wyjebałem z kompa) i kocham ten film w pupę całymi swoimi 3 calami penisa. Za zajebistego tego od standupów (Ferrella), za zajebistą Gyllenhaal która jest zajebista, za całokształt fabuły, Thompson i Hoffmana i kurwa za ten gupi zegarek i za te ciastka z mlekiem i te kurwa flours, film jest tak przejebanie genialny, że aż staczam się do poziomu rynsztoku i uzyskuję zagęszczenie kurw w zdaniu 98% w skali proctora, co chyba zrozumieją tylko Domaś i Yapcok. Fuck. Zajebiste!!eleven!one!1!!
"King's Speech", czyli "Jak zostać królem". Jeśli Colin Firth nie dostanie za to oskara, to tylko dlatego, że w akademii zasiadają prawicowo-murzyńsko-żydosko-katolicko-feministyczne pedały.A właśnie jestem w połowie wspomnianego przez Tolka "Stranger Than Fiction" i na razie podoba mi się bardzo-bardzo.
Never Let Me Go (Nie opuszczaj mnie)http://www.filmweb.pl/film/Nie+opuszczaj+mnie-2010-502884Dobra pozycja na zimowy wieczór. Na podstawie książki Ishigury. Dramat, więc nie każdemu podejdzie.
( Obraz usunięty.)