Autor Wątek: Kącik humoru wujka purpla ;-) [jeden dowcip w poście!]  (Przeczytany 678093 razy)

Offline grz_ost

• Pr0

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
"Kobieta powinna być jak karaluch. Powinna być widziana albo w nocy, albo w kuchni."
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline grz_ost

• Pr0

Offline wuj Bat

• Pr0
Kolo:
- Poruchałbym!... A w sumie to i coś zjadł...
Wujek:
- To musisz kupić żywą kurę...
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
W sumie najbardziej ten fakt mnie śmieszy więc wpiszę tu.

Mamy, tzn mięliśmy, w instytucie cały jeden automat z kawą, niejakiego Stefana, który z początku to działał, to nie działał, potem głównie nie działał. Władze instytutu okazały się, ku zdumieniu studentów, nieobojętne na ten fakt i wymieniły, o zgrozo, Stefana na nowy automat. Ceny co prawda podskoczyły ~20 groszy, ale nowy Stefan przynajmniej, od pierwszego dnia, również nie działa :)

Zaczynam podejrzewać sadystyczne poczucie humoru u naszego dziekana.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
To Wawa niby taka super, a to nawet u nas w Sznie w budynku wydziału filologicznego oba automaty działają, a i namiastka kawiarni jeszcze jest. No ale dobra, jeden z tych automatów jak jeszcze daje słodycze to ta słodyczowa część czasem kradnie i jeszcze kolejny automat w drugim wydziałowym budynku automat zamiast herbaty podaje przegotowaną wodę... :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Tzn mnie nie boli, że nam nie działa, boli mnie, że wszystkie instytuty wokół mają po 3 działające plus często jakiś bufet, tylko u nas chujnia.

O, i co też całkiem zabawne, łazienka dla inwalidów jest na drugim (najwyższym) piętrze, bez windy ;D

Offline Marc!n

• Gaduła
U nas w elektrycznym są najczęściej dwa na każdym piętrze (a jest ich 8 ) + 4 w łączniku z drugim budynkiem i duży bufet :D I jeszcze nie zdarzyło się żeby któryś nie działał, heh

Offline sylkis

• Pr0
Łazienka dla inwalidy? Że Ameryka, czy jak? :D
Chyba muszę przynieść fotki naszej poniemcownej ruiny, te schody, wąskie korytarze itd... ;)
Ale w sumie nie narzekam. Zawsze mogłoby być gorzej, a gdyby nie głupi konserwator zabytków, to by było o wiele lepiej (bo dałoby się zrobić remont za rozsądne pieniądze, a nie 15x drożej dokładnie taki sam, tylko trzymający się przedwojennych wymiarówek itp).
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Owszem, ale nie lubię jakoś tamtego tematu :P

Offline grz_ost

• Pr0
Mój kumpel pracuje w biedronce. Ostatnio poszedł do apteki kupić chusteczki. Facio wydaje mu resztę, a kumpel do niego "dziękuję, zapraszamy ponownie".  :facepalm:

Nieźle ma już sprany mózg.  :D

bandit112

• Gość

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Tzn mnie nie boli, że nam nie działa, boli mnie, że wszystkie instytuty wokół mają po 3 działające plus często jakiś bufet, tylko u nas chujnia.

O, i co też całkiem zabawne, łazienka dla inwalidów jest na drugim (najwyższym) piętrze, bez windy ;D

A jaki to wydział? Bo mam pewne podejrzenia, że może chodzić o inwalidów umysłowych ;)
« Ostatnia zmiana: 07 Kwi, 2012, 12:09:59 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Pewnie jakiś (nie-neo)filologiczny ;)
(\__/)    This is Bunny.