No, chłopaki. Spełniło się moje największe marzenie paru ostatnich lat.
W sumie to nie wiem do końca po co ten temat bo to takie nic, ale paru ludzi się przyczyniło do tego, że w tak krótkim czasie udało mi się uzbierać kasę i kupić ten head po raz kolejny, więc trzeba oficjalnie podziękować;)
Do zakupu kolejno się przyczynili:
Sklep Riff w Katowicach, który za fajną kasę sprzedał mi Laneya GH50L w chwili wielkiego kryzysu.
Coin777, który zrobił ze mną deal wymienny, który solidnie zbliżył do Mesy przez parę złotych zarobku na tej wymianie oraz zmiany zależności z Super paka, fajny head na Super head, marna paka;)
Owczur, który kompletnie bez przekonania, ale z miłości(a może łaskę mi zrobił i teraz będą lody do końca życia?) wziął ode mnie 5150 i dał mi swojego Engla na handel.
Zuraw, za to że kupil tego Engla.
Yony, który za super kasę sprzedał wymarzonego wzmeka.
Cieszę się jak cholera. Dziś wracałem dopiero z Warszawy, pojechałem prosto do próbowni przetestować. Pięknie to gra z moją gitarą. O takim brzmieniu zawsze marzyłem. Co prawda paka jest do bani i obawiam się, że nie przebije mi się gitara przez drugą gitarę, ale myślę, że za jakiś miesiąc postaram się kupić nową;)
Wkrótce na sprzedaż Engl 4x12'' prosty na v60. Przyjmuję rezerwacje.
W domu czeka aż doniosę do sali Boss GX700 oraz FCB1010. Wkrótce więcej zdjęć całego sprzętu.
Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika Dexterek