Autor Wątek: GEJ PARTY - odsłona WARSZAWSKA  (Przeczytany 82542 razy)

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Po lewej mój były Defil :).
Wiosło miażdży...
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
to:
Spoiler
;)
Jak przystało na rasowego gibola, odpadła mu główka ;)
likmapusy

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
zdecydowanie Schpaddel Deluxe Custom na zdjeciu juz przerobiony przez chlopakow na bezglowkowego schpaddla steinburger deluxe custom - wioslo miazdzy.

A co do zlotu, to ja pozdrawiam Gospodarza :* Sinnera, Pshema, Artura, Jamesa, Wyska, Tadea, Purpla, Domasa, Monda, Toleina, Wybielacza i wogole kurwa wszystkich. Bylo zajefajnie. Kto nie byl niech zaluje, a wierzcie mi, jest czego. W koncu udalo mi sie napic z ziomami z ktorymi planowalem sie napic od dawna( ;) ) a przy okazji potestowac pare naprawde fajnych gratow. Ci ktorych uwazalem za fajnych gosci okzali sie przesympatyczni w rzeczywistosci, a i ciesze sie ze poznalem tych z ktorymi wczesniej wiekszych kontaktow nie utrzymywalem.

Pare gratow sprawilo ze mam GAS i to baardzo silny, miedzy innymi zachwycily mnie(kolejnosc dowolna): MMJP7 Sinnera, LP Wrobla, G&L Zorra(niby szostki, ale jakie!) i Ibek Nikta. Tube tape echo mnie zmiotlo i skopalo, Fulldrive 2 mosfet fulltone'a rowniez, reszta gratow po trochu kazdy.

Dziex chlopaki :* i specjalnie pozdrowienia dla tych co sie ostali do niedzieli ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2009, 13:18:58 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Raduś rozwaliłes nas swoim wiekiem :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
 :D
No pain No gain !

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
jak wszyscy to wszyscy, też opowiem historię mego życia (sevenstringowego)

zacznę od tego, że spotkałem się z bandą niestety dopiero w sobotę po południu, w piątek byłem na baletach i czasu zabrakło. sama wyprawa do Wróbla owocowała w wiele niespodzianek takich jak wspomniana awaria samochodu tudzież ziomerski GPS Purpla (albo Domasia, nie pamiętam). Na szczęście obyło się bez wizyty w warsztacie pana Stefana w Chotomowie, więc mogłem już ruszać na spotkanie z Zorzastym i resztą. Podróż do Wróbla również nie należała do najprostszych, ponieważ, jak to słusznie zauważył Purple, nasz GPS był pierwszy raz w Warszawie, więc co i raz wyprowadzał nas w pole (niemal dosłownie).
Co się działo po dotarciu na miejsce to już zostało z grubsza streszczone, mnie osobiście urzekło wiosełko Toleina (tylko po hói zamawiałeś lewusa no... :( ), błękitny Viper Jamesa też bardzo mi przypadł do gustu. James co prawda trochę na niego psioczył, bo na wykresie kiepsko wyglądał, no ale nie zagłębiajmy się (w końcu dopiero co się poznaliśmy :) ). Na uznanie zasługiwał również szlachetny bimber Wyska, zaprawdę wysokiej klasy, oraz shee Domasia (mniam (shee, nie Domaś :D)). Ogólnie towarzystwo było super, naprawdę fajnie było poznać wszystkich osobiście. oraz w niektórych przypadkach zostać też lekko zaskoczonym, pozdro James. ;)
Niestety musiałem się zwijać dość wcześnie (dzięki Purple, zdążyliśmy na tamten autobus ;) ). Mimo tego i tak wylądowałem w domu o 5 rano, po trzech godzinach jazdy komunikacją miejską i późniejszym rajdzie 2km na nogach do domu (jest hardkorem, korva). ale było warto! :)

pozdro dla wszystkich, którzy byli na gejparty oraz dla tych, którzy nie byli, a których mam nadzieję będę miał okazję poznać na kolejnym spotkaniu :)
do widzenia.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
to:
Spoiler
;)

Ale wsadzić mu EMG, to zagada rasowo :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
GPS był/jest purpla, żeby nie było:P
I nie shee, tylko shisha, seesha, hookah, nargila, argila;)

BTW. może trzeba komuś numer do gościa, który obok zorra naprawia auta w sobotnie popołudnia?

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
to:
Spoiler
;)

Ale wsadzić mu EMG, to zagada rasowo :D
piezaka ma ;)

Offline Tolein

• Pr0
Mi się osobiście bardziej podobała płyta styropianowa na emgkach, szkoda tylko że tak mało wytrzymała.. xD

A poza tym, kolejna długa historia się tyczy przerabiania głowy rzeczonego Schpadla w kieszonkową głowę prawie-lampową i multiefekt. xD
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wuj Bat

• Pr0
G.Party dobiega końca. Przemek jest w ubikacji (od 2h ;) ) Sparrow jak zwykle gdzieś zniknął,

To przeca jasne, że się tam obaj dymali!!!
1. Dobrze, że mnie tam nie było - żadnego leworęcznego wiosła! (no, może szpadelex)
2. Szkoda, że mnie tam nie było. Może w końcu coś na północy PL, geje...
Paczki z głów!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
1. Dobrze, że mnie tam nie było - żadnego leworęcznego wiosła! (no, może szpadelex)
było jedno! :D

Offline Tolein

• Pr0

Masz nawet w avatarze!
Anty-gej! :P

Muszę jeszcze dodać, żeby dopełnić obrazu zniszczenia, że straciłem słuch, po czym został mi on odzyskany i zredefiniowany.
Oraz że nie wiedzieć czemu, wszyscy kurde trzymali wiesła ODWROTNIE! W sensie gryfem nie w tą stronę.. :
P

Aczkolwiek oddajmy mu honor, NIKT był hardkorem i próbował na Rudej grać.. xD
Kocham Was gejki! :-*
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Muszę jeszcze dodać, żeby dopełnić obrazu zniszczenia, że straciłem słuch, po czym został mi on odzyskany i zredefiniowany.
Oraz że nie wiedzieć czemu, wszyscy kurde trzymali wiesła ODWROTNIE! W sensie gryfem nie w tą stronę.. :
P
Jeszcze został Ci wzrok do 'zredefiniowania', może sam zaczniesz grać normalnie. hah. tylu hardkorów to ja w życiu nie widziałem. i wszyscy z certyfikatami!

betewu, czek łan dys:

« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2009, 03:18:50 wysłana przez mondomg »

Offline Budzan

• Pr0
panowie, ktory ma kurwa echoplexa i sie nie przyznał?

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Od czego by tu zacząć... :D

Wciąż czuję zapach tego takiego zielonego czegoś co Domiś dał komuś1 do polizania. :D

1Gdybym to ja jeszcze tylko pamiętał komu. ;D

Pozdrawiam wszystkich którzy mnie pozdrawiają, kochani jesteście chłopaki. :)

Ogólnie było zajebiście się wspólnie spotkać, zbombić i popałować sprzętem w doborowym towarzystwie. 8)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
błękitny Viper Jamesa też bardzo mi przypadł do gustu. James co prawda trochę na niego psioczył, bo na wykresie kiepsko wyglądał, no ale nie zagłębiajmy się (w końcu dopiero co się poznaliśmy :) ).

no widzisz, z wygladu eclipse a na wykresie gral jak viper :D

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
ojć, my fault, nie znam się ;) pewnie zakleiłeś górny róg korpusu, ale cóż... mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale wykresu - nie oszukasz :D
do widzenia.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
dokladnie tak, w muzyce i ekonomii sa te same zasady :D wykresy tez :D

Offline Budzan

• Pr0
panowie co to za badyl ten lespaulowaty drugi od prawej (trzeci w sumie liczac tego telecastera uchwyconego fragmentarycznie za czyjąś nogę)?

I CZYJ KURWA JEST TEN ECHLOPEX? :D

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Hagstrom jakiś tam.
Żaden echoplex, tylko Fulltone TTL. Uwierz brzmi zajebiscie :D
Zdaje się ze sparroł załatwił go od dystrybutora

Offline Budzan

• Pr0
no dobra, sorry pojebala mi sie nazwa, ale chodizlo mi o ten tasmowy delay od fulltone. kurwa, wiem ze brzmi zajebiscie, ale kosztuje tez zajebiscie :D

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
no, ten dilej mnie poskladal. Cudo.
No pain No gain !

Offline Budzan

• Pr0
ta, kiedys zobaczylem jego reklame w gazecie to mowie,"kurwa kupuje". bylem totalnie zajarany, tasmowy, produkowany seryjnie delay i to niebyle jaki. no i co? czar prysł jak obadałem cene :D

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
sprzedaj nerke lub nawet dwie :D