Sytuacja się skomplikowała, historia pogmatwana, ale wynik w dualu. Puściły mi zwieracze kiedy Guitar Town Store powiedzieli, że zrobią mi gitę w deseń NK. Drożej o 500zł od NK, ale jak na razie zapowiada się całkiem, całkiem.
Trochę info pociągnę później. Mam coś do załatwienia.
-----------------------------------------------------
W pewnym momencie myślałem, że odpuszczę temat kompletnie bo pieniądze za NK do mnie wróciły. Dziwna sytuacja, ale Chińczycy są uczciwi... ...jak na razie przynajmniej, a mam z nimi na koncie ze 300 transakcji w ostatnich 3 latach.
W międzyczasie nawinął mi się drugi badyl, którego tu widać. Zupełnie świeża sprawa. Dorzucili mi customowe malowanie na deseń NK. Dokładnie w ten sam czerwony transparentny sposób więc nie mogłem przejść obojętnie. Korpus ze zdjęć jeszcze bez czerwieni to mój.
Specka drewna to - korpus dwa symetryczne kawałki jesionu, szyjka pieczony klon, a podstrunnica z żółtego drzewa sandałowego.
W tej samej godzinie załatwiania sobie alternatywy wrócił do mnie NK. Kurwa nie mogłem zrezygnować z żadnego z tych wioseł. Normalnie osrany byłem bo NK zarzucił mnie nową specką.
Korpus jeden kawałek mahoniu, szyja z jednolitego wenge i podstrunnica z pieczonego klonu.
Różne specki, wygląd obu wioseł w czerwieni działają na mnie jak magnes.