Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Schowajcie się z tymi swoimi wzmacniaczami, gitarami, Kazikami - post miesiąca.
Aaaa, to szacun! Mojemu za to wyrzuciłem jego pierwszą gitarę, ćwiczył crushing a'la Hendrix .No i ostatnio zaliczyliśmy taaaki opad kopary: młody prawie przed każdym wyjazdem samochodem musi "pokierować". Wszystko wtedy nadusza, kręci, przestawia. I mam, jak każdy, taki zegarek z ustawianiem godzin i minut. Młody pokazuje paluszkiem na przyciski: - "M" jak mama, "H" jak Hania... My po sobie: Ty, uczyłeś go literek??? Nieee . Okazało się, że to sprawka babci, pięć literek młody potrafi pokazać. Pewnie za tydzień zapomni , ale zaskok był.
Nie chodzi o to, zeby malucha serio cwiczyc w tym wieku,ale przypominajcie mu od czasu do czasu te literki i sie szybko wryja w glowe.Ja kiedys dla zartu pokazalem mojemu 2 czy 3 litery i zapamietal.Teraz wszedzie ich szuka jak sa jakies napisy.Aktualnie rozpoznaje juz prawie 10. I zero cisnienia.Sam chce, bo to fajna zabawa
a 11R jako lampka nocna?
Cytat: Amanita w 20 Lip, 2011, 15:24:50a 11R jako lampka nocna? A wiesz, że... Dziś przetestuję! .