Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697671 razy)

Offline Frantic

• Pr0
Mnie wkurwiają hippie i cały Woodstock 69. Reggae też mnie niesamowicie wkurwia, do tego muszę iść na pocztę co też mnie wkurwia bo piździ niemiłosiernie. Jak zacznie dzisiaj padać śnieg to mój wkurw osiągnie stan szczytowy, i pewnie kogoś zamorduje bo nie widzi mi się spędzić 3 godzin na odśnieżaniu jak wczoraj. Jebać śnieg.

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Tak, to zdecydowanie byłoby zabawne.

Mnie ostatnio rozwalił zespół z Singapuru (? ) z numerem Skinhead 4 life - to dopiero egzotyka

Jak zacznie dzisiaj padać śnieg to mój wkurw osiągnie stan szczytowy, i pewnie kogoś zamorduje bo nie widzi mi się spędzić 3 godzin na odśnieżaniu jak wczoraj.

Śmieszą mnie dzisiejsze komentarze na wp, że śnieg zasypie nas znowu. Przecież u mnie wszystkie ulice są białe. Mój samochód stoi zasypan. Nie odkopię go szybko, z pół metra śniegu dookoła. nie ruszam tego bo widziałem sąsiadów co pół dnia walczyli żeby się odkopać. Zjebany śnieg. Czekam na odwilż.
007

Offline lis

• Gaduła
Wkurwia mnie napinka na reggae
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Mnie wkurwiają móżyny czyli fani polskiego hiphopu.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Wkurwia mnie napinka na reggae

Widzisz, a mi się podoba ;D
007

Offline lis

• Gaduła
Wkurwia mnie to ze was wkurwia kult babilonu i ziela w reggae. to tak jakbym napisał ze wkurwia mnie śpiewanie o szatanie w metalu. przecież zazwyczaj Ci wokalisci nie mają z nim nic wspólnego. tak samo jest i tutaj. inna kultura i tyle. Są ludzie którym się reggae podoba i daje im energię etc to po co się napinać? jeżeli Ci ludzie tworzą coś co podoba się im a także jeszcze innym ludziom to nie widzę problemu

Edd:
Pewnie zaraz zostanę uznany za jakiegoś napinacza bo "świeżak" i się rzuca
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline yapcok

• Użytkownik
  • zło jak huj
poczta.
oni zdaje się mają całe 14 dni na dostarczenie przesyłki, nieważne czy priorytet czy nie.
sam miałem problemy, czekałem na głupi kabel tydzień od dnia wysyłki.

paczka nadana 21.01 na poczcie w tychach opuściła ją wg. (danych sprzedającego-był na poczcie spytać o co kaman) 01.02 :) jak ich nie kochać   

Offline birthmark

• Gaduła
Mnie wkurwiają móżyny czyli fani polskiego hiphopu.
A mnie brudasy, czyli fani metalu.  :facepalm:

Panowie, może zbastować z najebką na inne gatunki muzyki i ich fanów bez żadnych argumentów (np w 100% zgadzam się z tym co napisał Sparrow) bo się trochę pigmej.pl robi w stylu "Rolling Stones czy The Beatles?"

Wkurwia mnie że jak mam 100 rzeczy do zrobienia to nie mam na to czasu. A jak mam czas to się opierdalam i nic nie robię  >:(
Suto wędlin kładź na chleb

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
wkurwia mnie to, że mam w chuj rzeczy do uregulowania, a hajsu coś nie ma...

Offline wuj Bat

• Pr0
wkurwia mnie to, że mam w chuj rzeczy do uregulowania, a hajsu coś nie ma...

Z dużym prawdopodobieństwem w tym życiu tak już będziesz miał... ;)
Paczki z głów!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
zdaję sobie z tego sprawę :P Zwłaszcza jak sobie uświadamiam, na jakim kierunku jestem x]

Offline wuj Bat

• Pr0
Wkurwia mnie na tym świecie dotykająca nas wszystkich niemożność pogodzenia hipokryzji red tubowego radosnego onanizmu połączonego z koniecznością nie dzielenia się tym z jakimkolwiek innym przedstawicielem homo sapiens - z poczuciem jasnej wykładni moralności i rzeczywistym przestrzeganiem jej na co dzień...  :D  8) ::)

(WTF, w dupę najszczał... ;))
Paczki z głów!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Wuju! Przełam trend! Opowiadaj!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
wkurwia mnie ze pare dni temu zgodzilem sie nagrac plyte z zespolem, ktory jest w takiej rozsypce ze ja pierdole, a do tego 27 marca wchodze z nimi do studia i musze chyba napisac i zogranizowac caly material od poczatku do konca... ja jebie. w co ja wdepnalem... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

jeszcze mi snieg pada przez otwarte okno, kurwa jego mac!
Łe tej.

Offline lis

• Gaduła
jeszcze mi snieg pada przez otwarte okno, kurwa jego mac!

Lis radzi: zamknij okno :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Mnie wkurwia, że nie mogę nagrać sobie ciszy na mp3kę bo i tak nie da się nią później zagłuszyć otoczenia :(

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Domin, oto instrukcja postępowania:
1. Zamknij okno.
2. Pierdol ich. Napisz kurwa jakiś test na sexstringa bo tęskni za Tobą :P
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wuju! Przełam trend! Opowiadaj!

Jakby było więcej woodki, to kto wie... ;D Globalnie to czasem warto wsadzić kij w mrowisko, jw, co może być początkiem filozoficznej dysputy. W skrócie - i bardziej wprost - wkurwiają mnie maski. Ich konieczność - i mnogość. Inna do pracy, inna tu, inna tam. Ale było już parę bardziej lub mniej wesołych filmów o tym, co się dzieje, gdy ludzie robią i mówią to, co naprawdę myślą, czego naprawdę chcą.
Paczki z głów!

Offline Tolein

• Pr0
był też Gombrowicz, więc za daleko od Jabłonki nie upadasz... ;)
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wuj Bat

• Pr0
był też Gombrowicz, więc za daleko od Jabłonki nie upadasz... ;)

Oczywiście! Wyrażam tylko swoje wkurwienie powyższym ;)
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ja tam uwielbiam udawać przystojnego, ekscentrycznego, dowcipnego milionera. Jakoś ludzie się przyjaźniejsi robią.

A wkurwia mnie bezsensowne pierdolenie przez komórkę i pedalski kult tych idiotycznych urządzeń. I jeszcze te esemesy.

"Oj, Piotrek, czemu się nie odzywasz, miałem taką ważną sprawę, wysłałem esemesa...." Jakbyś chytry chuju odżałował 1,50zł i po prostu zadzwonił jak biały człowiek, to pewnie bym ci pomógł. A tak - pierdol się ze swoimi esemesami po dwakroć :)

już mi lepiej

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
A wkurwia mnie bezsensowne pierdolenie przez komórkę i pedalski kult tych idiotycznych urządzeń. I jeszcze te esemesy.
Jaką obraze kiedyś miałem jak wyłączyłem telefon i gg na tydzień. Że to niby nie wiedzą co się ze mna dzieje i czy żyje ;) a jak włączony mam to i tak nikt nie dzwoni
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline wuj Bat

• Pr0
Ja tam uwielbiam udawać przystojnego, ekscentrycznego, dowcipnego milionera.

Czyli: w zestawie wyjściowym posiadasz: pomadowaną perukę, arafatkę, jasne płócienne spodnie w kant,   parasolkę z logo Bentley (lub Skoda Superb), piersiówkę, sygnet i rzucające się w oczy kluczyki do samochodu(?) :D
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Parasolka tylko z logo CPN. Do tego rękawiczki do jazdy samochodem i koniecznie skajowa saszetka i brązowa, skórzana kamizelka.

Offline wuj Bat

• Pr0
Parasolka tylko z logo CPN. Do tego rękawiczki do jazdy samochodem i koniecznie skajowa saszetka i brązowa, skórzana kamizelka.

Saszetka, saszetka, kuźwa, zapomniałem o niej!!! Koniecznie, podstawa! I rajbany z nie zdjętą naklejką!
Dziewczyny lubią brązzz ;D
Paczki z głów!