Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1772228 razy)

Online wuj Bat

• Pr0
Na wolne dni trzeba mieć plan.
Paczki z głów!

Online Tarrant

• Gaduła
Denerwuje mnie geopolityka. Robi się bałagan na świecie.

Online wuj Bat

• Pr0
Inaczej: a był kiedyś porządek?
Paczki z głów!

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Geopolityka zakłada interesy jakichś państw/narodów, ja mam teraz wrażenie, że raczej osiągnęliśmy technofeudalizm oparty o interesy grupki wiecznie nienażartych oligarchów i kapitalistów, którzy są gotowi skłócić wszystkich ze wszystkimi i rozpętać niepotrzebne wojny i konflikty tylko dla realizacji prywatnych interesów, nawet absolutnie wbrew interesom swoich państw, już nie mówiąc o reszcie świata.

BTW Zawsze miałem USA za zacofany cywilizacyjnie kurwidołek, ale to co tam teraz się otwarcie wyprawia przechodzi moje najśmielsze oczekiwania i absolutnie przeraża mnie poklask, który otrzymuje na (rzekomo patriotycznej) polskiej prawicy obecny establishment Trumpa, który otwarcie działa na rozpierdolenie Europy między wpływów Rosji, Chin i USA (vide przemowa Vance'a w Monachium i rozmaite wypowiedzi Trumpa czy Muska).

Online Tarrant

• Gaduła

Geopolityka zakłada interesy jakichś państw/narodów, ja mam teraz wrażenie, że raczej osiągnęliśmy technofeudalizm oparty o interesy grupki wiecznie nienażartych oligarchów i kapitalistów, którzy są gotowi skłócić wszystkich ze wszystkimi i rozpętać niepotrzebne wojny i konflikty tylko dla realizacji prywatnych interesów, nawet absolutnie wbrew interesom swoich państw, już nie mówiąc o reszcie świata.

BTW Zawsze miałem USA za zacofany cywilizacyjnie kurwidołek, ale to co tam teraz się otwarcie wyprawia przechodzi moje najśmielsze oczekiwania i absolutnie przeraża mnie poklask, który otrzymuje na (rzekomo patriotycznej) polskiej prawicy obecny establishment Trumpa, który otwarcie działa na rozpierdolenie Europy między wpływów Rosji, Chin i USA (vide przemowa Vance'a w Monachium i rozmaite wypowiedzi Trumpa czy Muska).

Europa zachowuje się bez mózgu i bez jaj.

"Mieliście do wyboru hańbę albo wojnę; wybraliście hańbę, ale będziecie mieli wojnę." - Churchill

Wiem, że oklepany cytat, ale uwazam, że jest na miejscu.
« Ostatnia zmiana: 24 Lut, 2025, 13:01:31 wysłana przez Tarrant »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja jestem w mniejszości, ale uważam od wielu lat, że Unia powinna być federacją ze wspólną armią, budżetem federalnym i zapleczem energetycznym. Wtedy Amerykanie i Chińczycy by się kilka razy zastanowili zanim by u nas urządzali więzienia CIA albo infiltrowali bazy informacyjne.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Jakby unia miała wspólną armię to już byś siedział w okopach pod Donbasem. Na szczęście za maks 10 lat już tego sztucznego projektu nie będzie.
Wspólną energetykę mamy. Francuską nuklearną a u nas w likwidacji węglową.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline excubitor

• Użytkownik
Lepszy Donbas, niż Puławy, a 2M armia średnio potrzebuje w okopach randomowego forumisia.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Online Tarrant

• Gaduła
Lepszy Donbas, niż Puławy, a 2M armia średnio potrzebuje w okopach randomowego forumisia.
Sztuka jest sztuka.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
To zależy co się chce osiągnąć. Kleszcze i rozbiór łatwiej będzie z naszej granicy.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ja jestem w mniejszości, ale uważam od wielu lat, że Unia powinna być federacją ze wspólną armią, budżetem federalnym i zapleczem energetycznym. Wtedy Amerykanie i Chińczycy by się kilka razy zastanowili zanim by u nas urządzali więzienia CIA albo infiltrowali bazy informacyjne.

Pod obecnym ideologicznie motywowanym przewodnictwem będzie to nic innego jak ZSRR. Neo-łysenkizm przez ostatnie lata już zebrał żniwo 200k nadmiarowych zgonów.

Puławy i rejony to i tak zmienią ręce za sprawą 447, bez ani jednego pocisku, z uśmiechami na twarzach. Nie mniej jednak nawet 2kk armia może mieć problem kiedy kluczowa infrastruktura jest silnie scentralizowana, a zastój innowacyjny jest tak głęboki, że nie ma możliwości jej chronienia przed pociskami hipersonicznymi.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
i always go full retard

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Jakby unia miała wspólną armię to już byś siedział w okopach pod Donbasem. Na szczęście za maks 10 lat już tego sztucznego projektu nie będzie.
Wspólną energetykę mamy. Francuską nuklearną a u nas w likwidacji węglową.

Nikt ci nie każe czekać aż 10 lat. Możesz przecież pójść w ślady Szmidta i już dziś poprosić o azyl u baćki Aleksandra albo djadji Wowy.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Pewnie tak większość skończy jak się bodnarowcy będą rozpędzali z łapankami na opozycję i wysyłali ich na front.

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Pewnie tak większość skończy jak się bodnarowcy będą rozpędzali z łapankami na opozycję i wysyłali ich na front.

Potwierdzam, do mnie już dziś o 6tej jeden bodnarowiec zapukał, kazał ściągać gacie, popatrzył, podziękował i sobie poszedł. Uważajcie kurwa, bo to serio nie są już żarty
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów

Potwierdzam, do mnie już dziś o 6tej jeden bodnarowiec zapukał, kazał ściągać gacie, popatrzył, podziękował i sobie poszedł. Uważajcie kurwa, bo to serio nie są już żarty

To ja byłem, ale nie poznałeś bo byłem w swetrze, sory memory
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline Algiz

• Gaduła
Ale to, że faceci już nie będą napierdalać kobiet w ringu bokserskim na olimpiadzie  to w sumie spoko  :tak:

Offline Mother Puncher

• Pr0

To ja byłem, ale nie poznałeś bo byłem w swetrze, sory memory

No tak coś czułem, jak w trakcie inspekcji żołędzia mamrotał pod nosem ORE WA O CHINCHIN GA DAISUKI NANDAYO
« Ostatnia zmiana: 27 Lut, 2025, 14:56:38 wysłana przez Mother Puncher »
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jezu, jak mnie wkurwiają kominiarze...

Tl;dr jebię ponad 2000 zł za ogrzewanie prądem 30-paru metrów kwadratowych, straszne problemy z wilgocią przez które musiałem kupić osuszacz, a okazało się, że kominiarz tak powyznaczał kominy, że piętro wyżej sąsiad mi się wjebał w kanał wentylacyjny i mi go efektywnie zamurował. Więc od ponad roku mieszkam z ciągiem wstecznym, bez normalnej wentylacji. Kominiarze dodatkowo co rok robią "przeglądy" i tego wcześniej nie wykryli. że coś takiego się odjebało.

Offline Mother Puncher

• Pr0
Jak chcecie mieć zwolnienie PCC na zakup pierwszej nieruchomości np. na dom, to pamiętajcie, że ten musi lewitować tzn. powierzchnia działki musi mieć 0 ar. No albo kupić mieszkanie. Bo działeczka z jakiegoś magicznego powodu nagle odbiera wam prawo do tego zwolnienia.

Offline blendamed

• Gaduła

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
No. Piękna propaganda zachodu

Online Tarrant

• Gaduła
Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.

Offline Mother Puncher

• Pr0
Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.

Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.