Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1772045 razy)

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Polska wycofuje się z traktatu ottawskiego. Coś się szykuje.

Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.

gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline Tarrant

• Gaduła

Tzn. co się szykuje? Masz jakieś tajne info? To się podziel, co tak żydzisz. Jakieś wytyki w MON? Jakie masz, dawaj powiedz, pewnie wiesz coś więcej niż inni. Mnie wujek szwagra teścia kuzyna co lampy montował w gabinecie asystenta podsekretarza wiceministra skarbnika mówił, że zmienili Liptona na Sagę, więc możesz mieć rację, że coś się dzieje.
Dżiz, men, nie zesraj się.
Nie mam wujka w CIA, ale myślę. I wymyśliłem, że skoro chcą wycofać się z tego, to znaczy, że chcą coś zaminowac. Np. przesmyk suwalski. Ergo, czegoś się boją, choćby tego, że ktoś tam będzie chciał wejść.

Niepoki mnie, kiedy niepowazni ludzie (a tak postrzegam polityków) zaczynają przejawiać objawy powagi...
« Ostatnia zmiana: 09 Mar, 2025, 20:57:47 wysłana przez Tarrant »

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

Za późno... :D :D :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.

Za późno... :D :D :D

Potwierdzam
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
No. Piękna propaganda zachodu

Tutaj nie ma nawet co propagować. Pamiętam że na przestrzeni lat dużo wspominałeś o tym jak to dolar przestanie być walutą rezerwową świata. No i proszę - Krasnov i spółka bezwiednie się do tego przyczynią. W Chinach teraz pewnie spoglądają po sobie zaskoczeni że tak łatwo poszło.