Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698590 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ergo - stare książki i instrumenty są mniej wkurwiające, bo je chociaż widać:)

Offline wiecheć

• Użytkownik
  • Bejmistrz
Tak, chociaż z drugiej strony Bóg, na ile mi wiadomo, się nie rozpada i nie rozlatuje w rękach. Powiedzmy, że jest remis :P.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy
/
I don't want to belong to any club that will accept me as a member

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jaki, kurwa, remis? "Nasz" kolo ma 2000 lat i zaraz po zmartwychwstaniu poleciał w kosmos i tyleśmy go widzieli. Nie wspominam już o innych wynalazkach ;)

pozdro

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
Ostatnio przeczytałem gdzieś że "skoro wszyscy ludzie są równi to dlaczego żydzi są narodem wybranym?" :P

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
byli narodem wybranym, po zejściu Jezusa na ziemie otworzyła sie możliwosc zbawienia dla wszystkich przez to ze Jezus oddał swoje doskonałe życie, czym spłacił dług wobec grzechu Adama... wkurwia mnie to ze tego nie wiecie
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
po co syn bo daje sie zabic za grzechy ludzi ktore sam powoduje dajac im wolna wole... i robi to swiadomie jako wszechwiedzacy?? i na cholere mam sie starac byc dobry skoro i tak juz jestem zbawiony skoro jezus umarl za moje grzechy??

wkurwia mnie czemu o tym nie wiesz :P
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ostatnio onetowcy łamali sobie nad tym głowę /cytat/:

"Bóg jest wszechmogący i wszechwiedzący, czyli w momencie
stwarzania pierwszych ludzi wiedział że ludzie zbuntują się
przeciw niemu, skuszeni przez szatana popełnią grzech pierworodny i on sam wygna
ich z z raju. Wiedział także że będzie musiał posłać swojego syna, aby złożyć go przed samym sobą jako ofiarę przebłagalną za grzechy ludzi których on sam
stworzył, aby ludzie nie zostali przez niego samego potępieni na sądzie ostatecznym i nie trafili po śmierci do piekła które przygotował im diabeł - czyli upadły
anioł stworzony pierwotnie także przez niego samego (w momencie stwarzania tego anioła wszechwiedzący Bóg wiedział że anioł ten upadnie, zostanie szatanem i
nakłoni do grzechu pierworodnego pierwszych ludzi)
Innymi słowy Bóg posłał własnego syna, który został zabity przez ludzi, trzeciego dnia Bóg go wskrzesił wskrzesił i tym samym Bóg przebłagał samego siebie za grzechy istot ludzkich stworzonych przez niego samego.

Zaiste potrzeba wielkiej wiary (i najlepiej małego rozumku) aby w XXI wieku wciąż wierzyć w te bzdury.
Chore dogmaty wymyślane przez całe wieki przez chore umysły."
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Eeee chłopaki zejście na takie tematy to murowany wątkowy fail...

Żeby nie odbiegać od tematu - wkurwia mnie to, że jest czerwiec a leje jak cholera i ogólnie jest spierdolona pogoda :-\

Offline Drevniak

• Pr0
fail jak chuj ale posmiac sie mozna  :D mnie też wkurwia pogoda a jeszcze ognisko mam umowione a teraz słysze ze kropi,

po co syn bo daje sie zabic za grzechy ludzi ktore sam powoduje dajac im wolna wole... i robi to swiadomie jako wszechwiedzacy?? i na cholere mam sie starac byc dobry skoro i tak juz jestem zbawiony skoro jezus umarl za moje grzechy??

wkurwia mnie czemu o tym nie wiesz :P

bo to nie tak  :P
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
mnie wkurwia bolace prawe ucho (pewnie od jebanego wapna i gipsu gdy je szlifowalem w tym tyg. jak wykanczalem pokoj), bolace nogi od stania w niewygodnych butach  na zakonczeniu roku w szkole

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
a mnie ludzie, którzy gadają o czymś o czym nie mają pojęcia.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
trzeba poszerzac horyzonty ;] sciany sie gipsuje aby po wyszlifowaniu byly gladkie i ladnie wygladaly, a ze mialem wczesniej je pomalowane wapnem (dom ponad dwudziestoletni) to musialem je zeszlifowac do samego tynku bo wapno wchlania wode i pozniej gips odpadnie

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Men ja nic do Ciebie nie mam ;)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
Men ja nic do Ciebie nie mam ;)
Men tak to odebralem ;) ale spoko luz ;)

Offline maarioo

• Pr0
mnie wkurwia drugi gitarowy z mojego bandu. stroimy sie do F#, więc całkiem nisko, a chłop ma w swojej gitarze struny z okolic 10-60 i za chuj nie chce ich zmienić na grubsze (bo jak twierdzi - gra na tej gitarze w drugim zespole, a tam grają na szóstkach w standardzie i nie może mieć za grubych), przez co cały band nie stroi ( bo spróbujcie się nastroić struną 60 do F# i stroić ), poza tym twierdzi że się ustawia najlepiej z całej kapeli, podczas gdy wali samą górą, bez żadnego dołu i środka, co tak boli w uszy, że głowa boli ( nie słyszysz poszczególnych dźwięków tylko coś z rzędu "siara, siara, pisk, siara, siara, pisk" ).
starałem się już mu wytłumaczyć, że dla tego zespołu trzeba dużo zmian, ale każde 'nie stroisz', 'walisz siarą' odbiera jako atak osobisty, obraża się i grozi, że odejdzie z zespołu ( co akurat byłoby trochę niefajne, bo w mieście nie ma innych ludzi z siódemkami, w dodatku chcących i potrafiących grać taką muzę ).
normalnie aż bym zajebał z chęcią baranka w ścianę, bo ten zespół kosztował mnie ciężką pracę ostatnich dwóch lat, a tu taki kolo tak odpierdala.
« Ostatnia zmiana: 19 Cze, 2009, 16:15:07 wysłana przez maarioo »

Offline Drevniak

• Pr0
wyrwij chwasta  :P

a mnie teraz wkurwia pogoda za 1h mam ognisko a pada... ciagle pada

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
mnie wkurwia drugi gitarowy z mojego bandu. stroimy sie do F#, więc całkiem nisko, a chłop ma w swojej gitarze struny z okolic 10-60 i za chuj nie chce ich zmienić na grubsze (bo jak twierdzi - gra na tej gitarze w drugim zespole, a tam grają na szóstkach w standardzie i nie może mieć za grubych), przez co cały band nie stroi ( bo spróbujcie się nastroić struną 60 do F# i stroić ), poza tym twierdzi że się ustawia najlepiej z całej kapeli, podczas gdy wali samą górą, bez żadnego dołu i środka, co tak boli w uszy, że głowa boli ( nie słyszysz poszczególnych dźwięków tylko coś z rzędu "siara, siara, pisk, siara, siara, pisk" ).
starałem się już mu wytłumaczyć, że dla tego zespołu trzeba dużo zmian, ale każde 'nie stroisz', 'walisz siarą' odbiera jako atak osobisty, obraża się i grozi, że odejdzie z zespołu ( co akurat byłoby trochę niefajne, bo w mieście nie ma innych ludzi z siódemkami, w dodatku chcących i potrafiących grać taką muzę ).
normalnie aż bym zajebał z chęcią baranka w ścianę, bo ten zespół kosztował mnie ciężką pracę ostatnich dwóch lat, a tu taki kolo tak odpierdala.
Po co się męczyć? Rozstańcie się w pokoju i tyle. Lepszy jeden gitarzysta niż dwóch, którzy utrudniają sobie życie.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
czarno biale avatary z jakimis kolesiami

Offline quorton

• Gaduła
    • myspace
jest nas trochę...

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Kiedys bylo mniej

Offline quorton

• Gaduła
    • myspace
przed chwilą jednego ubyło ;)

Offline Lisu

• Gaduła
    • Myspace
Podbijam. Dzisiaj w autobusie spotkałem kumpla z którym zaczynałem grać na gitarze. Próbował mi wytłumaczyć co jest ważne w technice na gitarze, a sam jest z tym w ciemnej dupie. Najgorsze jest to że jak powiesz takim ludziom że się mylą to jak małe dzieci strzelają focha.

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
-> ten osobnik o nieokreślonej orientacji seksualnej jest mocno irytujący.

Offline wuj Bat

• Pr0
-> ten osobnik o nieokreślonej orientacji seksualnej jest mocno irytujący.

15 sekund, bez dźwięku i już mnie wkurwił ;)
Paczki z głów!

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
Gość jest masakrycznie wkurwiający.