Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697894 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
A mnie wkurwia, że myślisz, że ja nie wiem, a mam to wyryte rysikiem na spodzie napleta.
No taki żarcik za żarcik :)
Paczki z głów!

Offline shitol

• Gaduła
a mnie dziś wkurwia dziwna wojna na tym forum

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Mi się tam śmiać chciało :D
Jak ktoś chce się pośmiać z n-k to właźta na sadistic.pl

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
mi ani trochę nie jest do śmiechu
do widzenia.

Offline shitol

• Gaduła
mi ani trochę nie jest do śmiechu

dokładnie

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
spoko luz, to nie był żaden zarzut wobec Ciebie. ale nie będę się rozpisywał, wystarczy, że w jednym wątku rozgrywa się cały ten burdel
do widzenia.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Dobra, ulżę sobie tutaj :) Wkurwia mnie ostatni na drodze kutas do papierka mgr... Tak się składa, że jego kutaśność jest sumą wszystkich kutasów z jakimi miałem styczność na studiach. Dzięki niemu spóźniam się z oddaniem indeksu, żeby otrzymać absolutorium (choć dziekanatowa pani przymyka na to oko... na razie).

<jeb głową w stół x3>

Ufff! Ulżyło, dziękuję za uwagę ;D

Offline maarioo

• Pr0
...to, że w momencie wydania pierwszego dema i początku naszych występów, drugi gitarnik stwierdził, że odchodzi. w tym wypadku zostajemy w dupie, bo kolo 'zabiera' wszystkie swoje riffy, więc poza tym, że koncerty, do których się ciężko przygotowywaliśmy, pójdą się jebać, to jeszcze większość materiału trzeba będzie zmieniać, bo co 2-3 riff jest jego. no kurwa, ja pierdole, jestem wkurwiony nieziemsko :-/
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2009, 18:57:59 wysłana przez maarioo »

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
mnie wkurwia ze pojechałem nad wode rowerem i tak sie opaliłem że mam teraz wyjebane bąble na karku i mnie boli zajebiscie a wkurwiam sie bo to przez moja głupotę i jest mi z tym źle  :(

marioo ja pierdole to was załatwił, jesteście teraz tak w plecy masakra, to w jakim zespole on gra ze tak mu wasza kapela wizerunek psuje? niezły lamus ciekawi mnie jedno co zrobił żeby demo lepiej zabrzmiało i było na wyższym poziomie? znam takich "muzyków" czyli czepiło sie gówno statku i krzyczy płyniemy
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline wuj Bat

• Pr0
(...) zostajemy w dupie, bo kolo 'zabiera' wszystkie swoje riffy, więc poza tym, że koncerty, do których się ciężko przygotowywaliśmy, pójdą się jebać, to jeszcze większość materiału trzeba będzie zmieniać, bo co 2-3 riff jest jego. no kurwa, ja pierdole, jestem wkurwiony nieziemsko :-/

To chyba tak nie działa, bo nawet Metallica by była w dupie. Sprawdź może jak to jest prawnie.
Paczki z głów!

Offline maarioo

• Pr0
drevniak - http://www.myspace.com/orchardpl

EDIT : Wuju - wiesz, można by to potraktować prawnie i napewno nie dałby rady udowodnić jakkolwiek co jest jego, ale przecież chujem też nie jestem i nie zamierzam zabierać jego własnych pomysłów.

EDIT 2 : a tak w ogóle, to sprawa już chyba nieaktualna, bo jak jeden mąż wszyscy rzucili się nagle na mnie, że to niby wszystko moja wina, toteż postawiłem sprawę jasno - niech wybiorą czy mam być w zespole, czy nie, bo nie zamierzam ciągnąć swoją osobą całej kapeli w dół...
wiem, dziecinnie dość sprawa brzmi, ale cóż - takie życie. szkoda tylko, że tak się to toczy.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
maarioo, ja bym pojechał po całości i grał dalej to co graliście. Ja miałem nieprzyjemność odejść z kilku kapel w moim życiu, ale żadnej nie zabroniłem grać moich motywów. W jednej, zanim się rozpadli, nowy gitarzysta nawet się mojej solówki do jednego kawałka wyuczył, tak mu się spodobała. Zabawny widok, swoją drogą, jak ktoś inny gra Twoje solo. Żalu nie miałem, wręcz przeciwnie.

A mnie wkurwiło to, co już na szałcie napisałem. Dwa tygodnie temu oddałem komputer do serwisu w Warszawie, miał być po ok. 2,3 tygodniach zrobiony. Dzwonię dzisiaj z pytaniem, czy się wyrobią na ten weekend, bo się wybieram do stolicy, to przy okazji odbiorę. A tu facet mówi, że wczoraj włamanie mieli, ukradli im tam ileś komputerów i min. mój też. Wspaniale, kolejne wakacje na pieprzonym blaszaku rodziców / komórce.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
...to, że w momencie wydania pierwszego dema i początku naszych występów, drugi gitarnik stwierdził, że odchodzi, bo "nie chce sobie psuć wizerunku" i "musi sie szanować jako artysta"

zaczal sie zly sezon rozpadania sie na kawalki, wiem co czujesz ;) generalnie to mnie to troche wkurwia a troche nie wiem, w kazdym razie - Trip On The Couch dziekuje za uwage, do zobaczenia gdzie indziej, rozpadlim sie wczoraj.
Łe tej.

Offline DeathMaster

• Pr0
  • Holy Target \,,/
    • MySpace
A mnie wkurwia generalnie wszystko ostatnio,musze sie raczej zastanowic co mnie nie wkurwia ostatnio hmm..  :P
Sie.. sie.. sie..

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"
czarno biale avatary z jakimis kolesiami
Ta? ;)

Widzę że problem i mnie dotknął, bo perkusista mi wyjechał do Krakowa, zagramy jeszcze jeden wyjebany plener i tyle. Będe musial sie z graniem do innego miasta przeprowadzic, pewnie dzo Cze-wy, bo u mnie nie ma już z kim grać jesli chodzi o perkusistów (poza tym basistów i wokalistów i gitarzystów).

Marioo - jakby kolo całe gotowe kompozycje poprzynosił, ale riffy... Szkoda ze masz inne problemy.

swoja droga jesli ten Orchard brzmi tak na plycie jak na myspace to rewelacji nie ma wcale.
« Ostatnia zmiana: 02 Lip, 2009, 19:15:56 wysłana przez BartekL »

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Drevniak

• Pr0
mnie wkurwia ze jak laska kumpla zdejmie ci spodnie od tyłu razem z majtkami i jej zajebiesz to musisz napierdalac sie z kumplem bo to jego bejbe i jest swiete jak jej zajebiesz to znajomi przestają cie szanowc bo zajebałes dziewczynie i jak im uswiadomisz sytuacje i przytoczysz motyw w którym to robi ich dziewczyna to nagle jasne jest dla wszystkich dlaczego sie wkurwiles, dziwne podejscie do życia i bardzo stronnicze na szczescie kumpel ma wiecej oleju w głowie niz jego dupa i potrafi ogarnąc temat, szkoda że nie przy niej  :-\

marioo dzisiaj była stypa z okazji zamkniecia lokalu w którym pracowałem puściłem  wasze demko mam nadzieje ze sie nie gniewasz zrobiło robote ludzie przestali pic i zaczeli słuchac a to cos znaczy, i pierdol tego lamusa bo życie jest takie piękne .... i maja chujowe wokale  ;)
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2009, 05:29:36 wysłana przez Drevniak »
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline wuj Bat

• Pr0
mnie wkurwia ze jak laska kumpla zdejmie ci spodnie od tyłu razem z majtkami i jej zajebiesz

Kobiet się nie bije. Period. Wystarczy odpowiednio spojrzeć i zaboli bardziej.
Paczki z głów!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
jak ściagnęła wszystko, to wystarczylo wepchnac w ryja, sama poczuła by się gorzej :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Drevniak

• Pr0
zapomniałem dodac własnie że nie został nikt uderzony nie każdy jest neandertalczykiem

Offline hofiman

• Gaduła
mnie wkurwia cała jebana biurokracja przy rejestracji na studia.
i Wkurwia mnie że kapela mario sie rozpada,bo kawałki mnie podnieciły.
mój pies,jest spoko i wie o co chodzi,mówi elo mojej mamie zawsze gdy wychodzi.

Offline birthmark

• Gaduła
jak laska kumpla zdejmie ci spodnie od tyłu razem z majtkami i jej zajebiesz
nie został nikt uderzony
To co w takim razie znaczy "zajebać"? :D
Suto wędlin kładź na chleb

Offline hofiman

• Gaduła
kobiety się nie licza ? :D
mój pies,jest spoko i wie o co chodzi,mówi elo mojej mamie zawsze gdy wychodzi.

Offline Drevniak

• Pr0
jak laska kumpla zdejmie ci spodnie od tyłu razem z majtkami i jej zajebiesz
nie został nikt uderzony
To co w takim razie znaczy "zajebać"? :D

to była sytuacja hipotetyczna z pewnym scenariuszem nie koniecznie prawdziwym ale możliwym i konsekwencjami działań w nim zawartych :)

wkurwiłem sie wtedy

"zajebać" znaczy uderzyć, ukraść, w tym konkretnym przypadku przypierdolić  ;D