Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698502 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Generalnie progresywnie, ale bez technicznego wypierdzielania, raczej o zroznicowanie klimatyczne chodzi. Raz mocniej, raz lzej :) jak odkpie gdzies nagrania z prob, to wysle i mniej wiecej zobaczysz(jakosc kitowa, ale cos juz slychac) :)

A widze ze Gib juz wyladowal na allegro, szkoda w sumie.
No pain No gain !

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Zrób sobie kontuzję nadgarstków jak ja, powaga... pomaga, teraz jak gram bez bólu to jestem szczęśliwy jak dziecko :)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
ZAJEBIE CIĘ! Już za miesiąc

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Możesz mnie zajebać już w piątek :) A właśnie, przyjeżdżasz?

no wlasnie chyba nie :/

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
zorro, aż mnie refleksja wzięła nad moimi planami na życie...

Trochę zbyt cukierkowo patrzyłem na mój wymarzony biznes i wygląda na to, że prawdopodobnie będę musiał olać marzenia na rzecz szeroko rozumianej "kariery".

Gdybym chociaż był dobry w tym, co studiuję.

Wkurwia mnie to, że moja siostra(romanistyka UW) ma 900h zajęć rocznie, a ja(Elka PW) 900 co semestr.

Słowem, jak ona miała 21h tygodniowo, to był dla niej zapierdol, a jak ja miałem 24h/tydzień to dla mnie był to lajt.

Aha, i fryzjerka obcięła mnie tak, że teraz wyglądam, jakbym łysiał.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
to skoncentrowałbym się na tym żeby zostać japiszonem i siedziałbym teraz w moim dwupoziomowym apartamencie patrząc na pińcetcalową plazmę albo odpalał swojego nowiutkiego Saaba i ruszał do jakiegoś obrzydliwie snobistycznego klubu na balety. A może gdybym uwierzył w to, że mam wystarczającą siłę przebicia jako muzyk, to wciągałbym teraz koks z jakimiś celebrytami...

wtedy dopiero bys narzekal, mialbys najwiecej postow w tym temacie :D
Łe tej.

Offline zerodead

• Gaduła
  • It's hard to calm the beatle inside of me
    • cinemon band madafakaz!

Wkurwia mnie też jeszcze jedna rzecz, ale nie chce mi się o tym pisać...

Rzuć ją!

...

kurwa, panowie, niezła terapia grupowa.

ja zacznę skromnie - wkurwia mnie aparat urzędowy(=represyjny) w tym kraju, i coraz częściej zastanawiam się czy na pewno mam ochotę tutaj. wkurwia mnie też, to że nie mogę gdzie indziej, bo nie umiem stąd odejść.

wkurwia mnie to, co dzieje się na świecie i że jest coraz gorzej.

no i wkurwia mnie to, że moja młodość nie przypadła na lata 70, ale to nie aż tak bardzo, bo teraz też nie jest źle.

...

a co do życia "w rozkroku" ... skądś to znam. mnogość opcji zniewala. może nie jest tak źle, bo teraz się ukierunkowałem, jednak jakbym zrobił to parę(naście) lat wcześniej, to teraz wszystko wyglądałoby inaczej...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
ehhhhh, kurwa, Panowie, jakbym o sobie czytał:) Ale głowa do góry, musi być jak jest, będzie lepiej, tylko nie można o tym myśleć za dużo. Wbijanie sobie gwoździa w głowę nie jest dobrym pomysłem. Pamiętajcie - pomyślcie sobie, co lubicie robić i róbcie to. Powaga, to aż tak proste. Największym problemem jest przeczekanie początku, potem leci z górki.

zerodead - jestem umiarkowanym pesymistą;) Idize na gorsze, ale otwarty konflikt w konfiguracji Nato-Chiny-Rosja-Ukraina to kwestia dopiero 30-40 lat, jak się Ruskim ropa skończy. Mnie bardziej martwią te różne kurwy, które we własnym kraju nam żyć nie dają. Bez kitu, nigdzie tak nie ma, nawet na wschodzie. Tam przynajmniej można w łapę dać i się wszystko samo rozwiązuje. Tu Cię upierdoli jakiś rozgoryczony nieszczęśnik, ot tak z bezinteresownej zawiści.

pozdrawiam, idę zdychać na jakiegoś jebanego wirusa:(

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
ty uwazaj na wirusy, jakis niedobry sie pojawil ostatnio ;)
Łe tej.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
A najgorsze jest w tym wszystkim, że ledwo mam siłę sobie pograć na Gibonie:( Tylko się na niego gapię. Ale będzie dobrze! Tylko mi się rozstraja jak pojebana, ale może dlatego, że teraz taki małpi chwyt mam.
pozdro

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Wkurwia mnie to, że mogłem być na deep purple, a nie jestem. I to nie ze swojej winy :(
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wkurwia mnie to że właśnie (po przeczytaniu posta purpla_h) sobie przypomniałem że wczoraj grali deep purple, a ja zmarnowałem cały dzień na składaniu kompów
B ( o ) ( o ) B S

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
Wkurwia mnie to, że mogłem być na deep purple, a nie jestem. I to nie ze swojej winy :(
Ja też twardo miałem jechać, ale ja zwykle coś wyskoczyło...

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
a ja zeby was bardziej dobic powiem, ze jak Morse zagral solo to mialem wilgotne oczy :P

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
Wkurwia mnie, że nie mam warunków żeby wystrugać sobie gitarę...
likmapusy

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Wkurwia mnie, że nasrali mi mnóstwo rzeczy do zrobienia na uczelni
W ŚRODKU JUWENALIÓW

Offline Matt-Carnage

• Pr0
  • Peace. Love. Death Metal
    • Peace. Love. Death Metal
wkurwic sie idzie jak ci ktorys z jebanych lokatorow wpierdoli mleko rano a potem nikt nic nie wie a ty se sniadanka kurwa nie wpierdolisz!!

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Odświeżam. :D

Poszedłem na juwenalia wypróbować nowe glany. Trochę się obtarłem ale ogólnie uniknąłem zmiażdżenia stóp i to jest czad.

Na czym polega problem?

Otóż od tamtego dnia zawsze kiedy budzę się rano kolano mnie nie boli, ono
:evil: NAPIERDALA :evil:

Kurwa.

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"
A mnie wkurwił mój perkusista bo sie zbratał za bardzo z zespołem z kanciapy obok, zniosłem że tam gra z nimi, ale zaczyna olewać próby u mnie :/ Chyba czas na zmiane, a ja nie lubie kurwa zmian w składzie.

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
Jak kocha to wróci. ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
A mnie wkurwia, że na wszystko, każde byle gówno, powstają teraz wyodrębnione nowe pojęcia. Ktoś się oprze o wzmacniacz, albo inaczej mu ręka poleci i już masz te wszystkie djenty-srenty. Albo ktoś da babie w dupę, żeby się troszkę podkręcić przy dymaniu - już jest spanking, itd. Wkurwiające...
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Jak już robimy estymację kontentu tego iwentu, to mnie wkurwiają te bezmyślne angielskojęzyczne kalki, tworzone przez bęcwałów z działów PR i marketingu. Nożesz kurwa, kiedyś można było bezkarnie pierdolnąć takiego taboretem.

Offline wuj Bat

• Pr0
Jak już robimy estymację kontentu tego iwentu, to mnie wkurwiają te bezmyślne angielskojęzyczne kalki, tworzone przez bęcwałów z działów PR i marketingu. Nożesz kurwa, kiedyś można było bezkarnie pierdolnąć takiego taboretem.

Szczególnie w tych wszystkich firmach handlowych, w których pracowałem - idą z tym na całość. Teraz w robocie już nawet przestałem zwracać na to uwagę, ale po 5 latach można się osłuchać. Jednak to faktycznie wkurwiający bezsens - forkasty, na stoku, obsolety, ajtemy, kulpady...
Paczki z głów!

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
A mnie wkurwiają inni uczestnicy ruchu drogowego, a zwłaszcza rowerzyści którzy mimo tego, że obok mają drogę rowerową, to muszą napierdalać jezdnią, gdzie się ledwo auta mijają. Przecież nie po to powstały drogi rowerowe, żeby po nich rowerami jeździć...

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Bo sciezki rowerowe powinny byc wzdluz chodnika na ulicy, a nie na chodniku i przecinac ulice i droge pieszym. Idac na uczelnie mam mniej miejsca niz na sciezce rowerowej (i tak malo kto po niej jezdzi), a jest odcinek gdzie wogole nie ma miejsca dla pieszych bo caly chodnik zajmuje sciezka rowerowa.