Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712283 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Znaczy ze usb ?

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
usb to juz chyba gibson kilka lat temu pakowal w gitary :P
i always go full retard

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Znaczy ze usb ?
Lightning, co by zgodne z iSprzetem bylo ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
iSkerv? :D

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
SkerBIASen? :)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
iBastard

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
iDźće wy fszyscy fchooi ;D

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
a potem się dziwicie że Was moderacja obserwuje ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ja pierdole, co za czasy! Profesorkowie w TVN strasznie się martwią, żeby ktoś nie zrobił krzywdy "Panu Trynkiewiczowi", a już nie daj boże, jak mu ktoś z "Faktu" zdjęcie zrobi jak będzie wychodził z pierdla, co będzie zamachem na konstytucyjne prawa "wolnego człowieka". Popierdolenie góry z dołem i lewej z prawą osiągnęło niebezpieczny poziom. Zaden siwy chuj się nawet nie zająknął, jak sobie radzi rodzina tych pomordowanych dzieci. A w o ogóle dlaczego krymole nie powiesili tego chuja na kracie też jest dla mnie niepojęte.
« Ostatnia zmiana: 22 Sty, 2014, 19:58:01 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
No to ostatnie też mnie zastanawia. Tyle się gada jak to pedofile mają przesrane w więzieniu.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator

W temacie dziecijebców.
Spokojny jak rzadko kiedy. Jest sens w tej wypowiedzi chociaż większość publicznie nie powie tego co myśli
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Seryjnego mordercy. Kurwa, jak mnie wkurwiają "znafcy" którzy się wypowiadają.

Sens kary śmierci jest, bo ten gość nadal będzie mordował. Seryjny morderca, typ mordercy seksualnego, motywacja morderca z lubieżności. Człowieka wypadało wcześniej gruntownie przebadać i skazać na śmierć. Tak jak to robią w Stanach czy UK.
I nikt wtedy nie powinien otworzyć mordy, że małpujemy. Nie, wzięlibyśmy przykład od państw które UMIEJĄ rozwiązywać problem seryjnych morderców.
Tyle.
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ale ta dziennikarka została zagięta kilka razy :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Resocjalizacja seryjnego mordercy, gwałciciela i pedofila. :facepalm:

Paniusia niech sobie wygląda jak wygląda dzieciak 18 letni wsadzony do kicia za kradzież po wyjściu na wolność. 100% resocjal, zna już wszystkich w branży...
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
O ile Korwinowi mogę wybaczyć, bo powiedział to co powinno być powiedziane, tak nie wybaczę wszelkim politykom.
Sprawa jest nadmuchana do granic dobrego smaku. Gdyby nie czwarta władza, z tefaułenem na czele, nikt by nie wspomniał o tym gościu. Wyszedłby, mordował, polska policja i organy ścigania nadal byłby zgrają debili, może by go w końcu złapali.
Albo skończyłoby się tak, że ludzie zakatowaliby go. A wtedy znowu: polizei, television z pytaniem "GDZIE BYŁY ORGANY ŚCIGANIA? GDZIE BYŁY POLICJA, PROKURATURA?!" - jak to gdzie? W dupie. Opierdalała się i kontynuowała tradycję chwalabnych patałachów.
Ba! Jeszcze by wytoczyli sprawę tym ludziom XD za to, że w strachu przed seryjnym mordercą (uzasadnionym) zebrali się i skatowali dziada, bowiem organy ścigania rozkładały rąsie w geście "no a co my biedni zrobimy?"

Co to za chory kraj, dlaczego u sterów stoją debile z wykształceniem kupionym na Różycu czy Stadionie. Magistrzy prawa po wieczorowych/zaocznych.. albo inni spece. A potem znany i "lubiany" rzecznik prasowy Polizei wyjdzie i oznajmi dumnie, że powzięli kroki. Wiecie co chcą zrobić? Nadzór prewencyjny i radiowóz przed miejsce jego zamieszkania/
XD kurwa leje po nogach ze śmiechu. Jakby to miało powstrzymać najgorszy "gatunek" człowieka który wykazuje zachowania drapieżcze. Gość wyjdzie, nawet mając nadzór i będzie mordował. Dlaczego? Typ seryjnego mordercy który reprezentuje to w pełni poczytalny morderca, który planuje swoje działania. Pod względem występowań drugimi są mordercy sadystyczni - też poczytalni, planują ale czerpią zaspokojenie seksualne i pozyskują kontrolę z zadawania bólu czyli typ motywacyjny doznań płynących z morderstwa.
Kurwa.. nawet nie prosiłbym ich aby sięgnęli po literaturę zagraniczną, Giannaneglo "Psychopatologia seryjnych morderców" czy książki Fromma bo za dużo bym wymagał od tych łbów. Pan Jarosław Stukan napisał książkę "Seryjni mordercy" - prostym językiem wyjaśnia podstawy tego zagadnienia. PODSTAWY ! I nie wierzę, że polskie organy ścigania nie mają jakiegoś telefonu czy kontaktu z FBI, która jako pierwsze powołała spec. komórkę ds. seryjnych morderców. Nie wypadałoby zapytać jak postąpić?

Ale nie. Niech zabija. A potem bedzię płacz i debilne pytania w telewizji.
« Ostatnia zmiana: 22 Sty, 2014, 20:59:22 wysłana przez Gveir »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
To tak jak z tym pojebanym pomysłem obowiązkowych alkomatów w każdym aucie.
Kurwa jak ktoś pił to wie że pił i że nie może jechać. Koniec kropka. To nic nie zmieni oprócz w krótkim czasie zwiększenia sprzedaży alkomatów.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Ta sprawa z pijanymi kierowcami to również nadmuchana sprawa. Jak wszystko kurwa w tym Świecie.
Gdy chcesz kogoś odjebać z klamki, zagazować dzieci w wiosce syryjskiej, przepchnąć chujowe ustawy czy zrobić jakiś rajd - wzywasz czwartą władzę. Ci już zmontują i zblendują mózgi ludziom. Oni to łykną, bo dorzuci się garść emocji.
Voila!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
W każdej flaszce wódki powinien być alkomat zamontowany. I należy zabronić także noży, snowboardów i sznurków, bo sobie można nimi krzywdę zrobić.

Offline wuj Bat

• Pr0
U mnie jakoś tak blado na tle pedofili i snowboardów. Po prostu:
Jarosław Kaczyński!
Paczki z głów!

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
U mnie jakoś tak blado na tle pedofili i snowboardów. Po prostu:
Jarosław Kaczyński!

Ale żeby tak zaraz z Kaczafim wyjeżdżać?

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Buzię widzę w tym tenczu, a w tym zdjęciu nie. Pedały jednak zawsze mają przejebane. I Żydzi. I Trynkiewicz.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Buzię widzę w tym tenczu, a w tym zdjęciu nie. Pedały jednak zawsze mają przejebane. I Żydzi. I Trynkiewicz.
( Obraz usunięty.)
Bedroom Warrior LVL 99!

Miazga!
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
( Obraz usunięty.)

Chooia tam a  nie łorior, fota wybrakowana niedorobiona i fogle bez barytonga, nie bawie sie tak  :(

Offline Szneka

• Użytkownik
Jeżeli ktoś jeszcze uważa, że mieszkanie jest lepsze niż dom wolnostojący to osobiście wsiadam w pierwszy pks przyjechać przypierdolić mu czymś ciężkim żeby zaczął myśleć.

Przeprowadziłem się po wielu latach z domu jednorodzinnego do bliźniaka (chwilowo). Kilka dni później widzę, że to najbardziej upośledzony pomysł na jaki można wpaść. Po nocce tyrania, żeby jakoś ten jebany koniec z końcem powiązać - pobudka o 7 rano, bo psycho sąsiadka ma sześć psów, które codziennie rano wyją jak obdzierane ze skóry przez 30m. Chwilę później dziecko kolejnego sąsiada zaczyna "grę" na pianinie które niesie jak popierdolone przez te kartonowe ściany. Ja się mogę ścigać na decybele, 60w lampy na 2x12 rozrusza ta budę aż nadto ale no kurwa chyba nie o to chodzi.

Tylko normalny dom jednorodzinny, ze ścianami grubymi żeby czołg nie przejechał. Z dużą działką. Z wysokim płotem z drutem kolczastym z budkami strzelniczymi, bez żadnego jebanego dzwonka ani domofonu. Z fosą z lawą, rozbitym szkłem i strzykawkami z hifem.

A tak dbałem o niski volume tuż po przeprowadzce, żeby przypadkiem kochanym sąsiadom nie przeszkadzać  ::) Cóż, mają niepowtarzalną okazję się zapoznać z repertuarem moich ulubionych zespołów.